S.Supporter
פורסם: שני 25 אוג',08 12:20
ומהצד השני, אני יכול לראות למה אנשים מעדיפים לתכנת ולא להביא מתופף.
אם אנחנו לא עוסקים בעילית של המתופפים, שיש להם ציוד מכוון ועורות דנדשים, אז מתופפים בהכללה זה עם די "זרקן", שלא ממש מודע לכלי שלו (לפחות כל אלה שיצא לי לפגוש).
החל מחוסר ידיעה בבחירה של עור, דרך בחירה נכונה של תוף או מצילה לצורך השיר ועד לדבר פשוט כמו כיוון של תוף.
לפני שנמאס לי , עוד הייתי עוזר להם ומכוון, ותמיד התגובה הייתה של "וואו זה נשמע לגמרי אחרת", והתוצאה עולה ברמה פי 2. לצערי , יש יותר מתופפים שמגיעים בגישה של "זה התוף, זה העור, וככה הם נשמעים, זה הסאונד שלי", וכשהם מבקשים בבאלאנס "תיפטר מהצלצול הזה" (החכמים יודעים להגיד "אוברטון") אני רוצה לצעוק לתוך הPA את כל מה שאני חושב עליו, על הכלי שלו ובכלל על המשפחה ומנת המשכל שלו.
אז אם אני הולך להפיק שיר, ועוד בתקציב נמוך, ואין לי כסף להביא מתופפי עילית, אז להתחיל לחפש בלוחות איזה טעאבן שהחליף עור פעם אחרונה לפני ערב להקות צעירות ב1988?
Expert
פורסם: שני 25 אוג',08 13:40
גם לי יצא לעבוד עם תופים מתוכנתים והמסקנה שלי היא דומה לשל ראובן , בוא נגדיר את זה ככה זה אפילו לא דומה .
אחת מנקודות התורפה העיקריות של התוכנות זה ההיאט שכמעט תמיד לא משכנע וגם סאונד ה - OH ,
הסאונד של הדגימות מאוד סטרילי ונקי מידי גם עם הזליגות ,
כמעט ואי אפשר להעתיק ביצוע של בנאדם ביחוד כשיש תיפוף קצת מורכב יותר מהרגיל ,
זה מושלם מידי ובגלל זה לא נוח לאוזן לטעמי ,
הרבה פעמים חסרה לי הדינאמיקה מהתוכנות האלה ,
לא נעים לומר אבל שלושת שירי הדמו מהאתר נשמעים בדיוק כמו מכונה או במילים אחרות נשמעים רע , אני הייתי מתבייש לשים את זה באתר שלי אם הייתי מוכר דגימות .
מהנסיון שלי רוב התוכנות האלה נשמעות ממש טוב בסולו לבד אבל בתוך המוסיקה משהו פתאום מתפספס והן לא עושות את העבודה .
קחו הקלטה טובה תקליטו אחד עם זה ואחד עם זה ו - 99.9% יעדיפו את המתופף החי
יש מקרים בהם אכן לתוכנה יש יתרונות אבל זה בטח לא ב"מי אמיתי יותר" .