פורסם: חמישי 15 יול',04 01:36
אני אישית משתמש בWD-40 כבר כמה שנים.
יש לי סאונד פיצוץ והמייתרים מחזיקים לי חודש וחצי
כל המוצרים האלה שכאילו מיוחדים לגיטרה זה פשוט תעשיה של כסף.
חוץ מ-guild guitar polish שהוא באמת מבריק את הגיטרה בלי כתמים.
בד לבן קשה שפריץ קטן מWD-40 משפשפים על המיתרים מורידים את הג'יפה והגואל נפש
ואתה יכול ללכת לישון בשקט.
פורסם: רביעי 18 אוג',04 02:37
תראה, אני אישית משתמש בSMITH 10, ומשהו שאפשר להגיד עליהם זה שאפשר לקשור אותם למשאית ולנסוע והם עדיין לא יקרעו. מבחינת לחות וחלודה, אני דווקא כן משתמש בFAST FRET. המיתרים שלי נשארים כסופים ויפים לאורך זמן, אבל אני חושב שזה הודות לשני דברים ספציפיים:
א. הקייס של הגיטרה: יש לי קייס קשיח "פרוותי" שכזה, כך שהטמפרטורה ומזג האוויר לא משפיעים על הגיטרה. מן הסתם אם הגיטרה שלך על סטנד, או נרתיק עור, אז המיתרים יושפעו יותר.
ב. הFAST FRET הגיע עם מין מטפחת כזאת, שהתבררה כמאוד שימושית - אחרי נגינה אני נוהג לעטוף איתה מיתר מיתר ולעבור לאורכו. זה מוריד את כל הג'יפה מהמיתרים, ולא משאיר להם "חומר למחשבה", או בעצם "חומר להחלדה".
זהו. אני אישית מחליף מיתרים פעם בכמה חודשים. למזלי (וקצת לצערי), יש לי רק חשמלית אחת, אז אני רק יכול לדמיין איך זה עם שלוש. לא רק את המיתרים, אלא גם את הסטאפים וכו'...
שיהיה בהצלחה, והמשך שבוע טוב!
עופר.
תומך
פורסם: שלישי 31 אוג',04 17:02
הם מצופים זהב 24 קרט, נשמעו נהדר, ובעל הגיטרה טען שהם נשארים במצב חדש כמה חודשים.
הם אמנם לא מיובאים לארץ, אבל אח שלי בא לבקר מאנגליה ובאמתחתו 2 סטים של המיתרים הנ"ל שעלו 7 פאונד הסט.
דו"ח שימוש בקרוב.
פורסם: שני 11 אוק',04 09:29
אחרי נסיונות רבים ובעיות דומות . יש לי מספר עצות שאולי יכולות לעזור ...
תנסה לעבור ל-dr הם מחלידים פחות מהר מהשאר . בנוסף יש להם דגם של מיתרים שחורים מצופים בחומר מיוחד שמחזיקים בערך 6 חודשים עד שנה על הגיטרה , זה עולה יקר יותר אבל בחישוב ארוך זה משתלם.
תפוצץ את כל המזוודות של הגיטרות בסיליקה ג'ל שזה השקיות שסופגות לחות שנמצאות בכל מוצר חדש שאתה או קרוביך קונים. לפני ואחרי נגינה הגיטרות תמיד סגורות ואתה חייב לנגב את המיתרים כל הזמן שאתה בא לנגן וכשאתה מסיים...
זה כל המעט שאני יכול להציע לך . יש גם סט של elixir שעולה אפילו יותר ומחזיק שנה...
תומך
פורסם: שני 11 אוק',04 16:50
אם אני לא טוועה השקיות ג'ל שמגיעות עם מוצרים חדשים נועדו לספוג את הלחות שבתוך האריזה, ולכן לאחר הפתיחה הן לא יעילות כי הן מהר מאוד הן סופגות לחות מהסביבה.
ובנוגע לעצות, אני נוהג לשטוף ידיים עם סבון לפני הנגינה - זה מוריד זיעה וג'יפה ועוזר קצת למנוע את הקורוזיה.
ואגב, בנוגע למיתרים שדיברתי עליהם בהודעה קודמת, הם הגיעו קצת באיחור, ועוד לא הרכבתי אותם (אני מחכה שהמיתרים הקודמים ילכו בדרך כל מיתר).
S.Supporter
פורסם: שישי 03 דצמ',04 16:15
תודה רבה!
אולי אני אזמין מ-saitenkatalog.de.
אני מניח שהנאצים (לשעבר) לא כוללים את ישראל באירופה, מה שאומר שהמחיר למשלוח יהיה 15 יורו (83 שקלים) עבור משלוח של 3-8 שבועות. זה יצא לי בסביבות 130 ש"ח סה"כ עבור סט אחד. הרבה כסף, אבל אם זה יפתור לי את הבעיה של החלדת המיתרים הדקים - אני מוכן לשלם. במיוחד אם זה אומר שאני צריך להחליף רק פעם בכמה חודשים ולא פעם בחודש כמו עכשיו.
נ.ב: כשאתה עושה סליידים, האם ציפוי הזהב חלק והאצבע מחליקה בלי בעיה, או שהוא מחוספס והאצבע נתקלת בהתנגדות?
זו בעיה שמאוד מפריעה לי עם המיתרים הדקים של אליקסיר. (על העבים האצבע מחליקה בקלות)