תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 21:42
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
Behringer TRUTH B2031 ?
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
לך לעמוד 1, 2   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » בקרת צליל, שמיעה
  rotemd1  
Behringer TRUTH B2031 ?
הודעה פורסם: ראשון 23 ינו',05 13:45   
עשיתי חיפוש וקראתי על המוניטור הזה גם באתר הזה וגם באתרים אחרים... עכשיו אני לא מצליח להבין עם הוא טוב או לא....... חלק אומרים על תתקרב לברינגר בכלל.. חלק אומרים שזה מוניטור הכי טוב לתווח מחירים האלה.. אני מתעסק במוזיקה אלקטרונית (טראנס)... מה אתם חושבים על המוניטור הזה? או שאולי יש מוניטור שאתם חושבים שהוא יותר טוב בתווח מחירים הזה..?

Behringer TRUTH B2031
הודעה פורסם: ראשון 23 ינו',05 15:20   
מוניטור זה כמו אוכל - לאחד טעים לשני לא....
אז פשוט צריך לשמוע ולהחליט לבד.
לגבי אמינות המוצר זאת כבר שאלה אחרת.
הודעה פורסם: ראשון 23 ינו',05 16:22   
אתה צודק אבל עדיין זה תלוי כמה הוא משקר האם הוא טוב לטראנס? האם יש משהו בתווח מכירים האלה שהוא יותר אמין ואולי יותר מומולץ ופחות שקרן..
הודעה פורסם: ראשון 23 ינו',05 16:26   
לטעמי לא מומלץ הברינגר. המפרט שלו אולי מרשים אבל בתכלס הסאונד שלו צבוע מדי וזה הדבר האחרון שאתה רוצה ממוניטור.
  rotemd1  
הודעה פורסם: ראשון 23 ינו',05 16:42   
אוקיי אז אתה אומר הוא צבוע ואחרים אומרים שלא כדיי לקנות משהו אחר במחיר הזה חוץ מהמוניטור הזה ..
הודעה פורסם: ראשון 23 ינו',05 16:59   
כמו שרשמתי - כל אחד והטעם שלו...
קח משהו שאתה מכיר ממש ממש טוב , תלך תשמע הרבה מאוד מוניטורים באיזור התקציב שלך ותחליט
תשובה של "כן הוא טוב ב100 אחוז" או "הוא חרא" לא תקבל חד משמעית מכולם.
ומה שטוב לך רק אתה יכול לדעת.
השתמשתי בו בתנאי אקוסטיקה מחפירים פלוס והוא עושה עבודה נחמדה
הודעה פורסם: ראשון 23 ינו',05 17:24   
לדעתי ביחסי עלות תועלת הוא לא רע בכלל.

תנאים מחפירים

תנאים לא משהו בכלל
הודעה פורסם: ראשון 23 ינו',05 17:43   
Your room can change the color of your sound 200 times more than your monitor.
As more money you invest in your monitors - more you should invest in proper room accoustics.
  rotemd1  
הודעה פורסם: שישי 28 ינו',05 16:51   
אז זאת הבעיה שאני לא יכול להוציא כסף על אקוסטיקה כרגע... איך אני ידע עם המוניטורים מתאימים לי ?אני עובד בממ"ד 4 על 4...
הודעה פורסם: שבת 29 ינו',05 00:40   
תראה בוא נגיד כזה דבר:

קח את כמות הכסף שיש לך (אם אתה מדבר על TRUTH אני מניח שמדובר בסביבות 4000-4500 ש"ח אלא אם יש לך קשרים איפשהו #clap ) ועכשיו פשוט מאוד:

לך לכמה חנויות, עם דיסק אחד בסגנון שאתה עושה - זאת אומרת - עם איך שהיית רוצה שהדברים שלך ישמעו על מערכת של מוניטורים. תשמע את אותו הקטע בכל החנויות האלה על כל המוניטורים שאתה בודק - תעמוד באותו מקום ביחס למוניטורים בכל החנויות (הראש שלך במרכז - גם מבחינת גובה, כששני המוניטורים פונים אל הראש שלך).

יודע מה? בוא נעשה את זה אפילו יותר מעניין.
תשמע קודם כל את אותו קטע על המוניטורים הכי טובים והכי יקרים שתוכל למצוא (אני מניח שיסכימו איתי רבים שGENELEC הם חברה בהחלט מכובדת לנושא?), כך תשים לב איך נשמע סאונד לא צבוע ויחסית אובייקטיבי על הקטע הספציפי הזה.
אחרי שאתה עושה את זה, תשמע רק מוניטורים במסגרת התקציב שלך - ותשים לב מה נשמע הכי דומה לסאונד שיצא מ"מוניטורי חלומותיך".

אני אישית הלכתי על הBehringer - אבל זה מבלי ששמעתי אחרים ורק מכיוון שהיו כאלה במקום עבודתי, התרגלתי אליהם והכרתי אותם טוב מאוד.

העניין הכי חשוב עם מוניטורים הוא ההכרות שלך איתם. אתה צריך לדעת מה מייצג "באמת" מה שאתה שומע עליהם. יש טכנאים שבאים עם הרמקולים שלהם לכל מקום שבו הם עובדים.

ועוד דבר אחד קטן:
נורא קל להיות עצלן, ולחכות לתשובות כאן בפורום שיגידו לך מה לקנות, אבל זאת חתיכת השקעה 4000 ש"ח, אז כדאי שתיקח לך יום אחד - תעשה סיבוב בחמש חנויות ובסופו תחזור לחנות שבחרת ותצא עם רמקולים ששמעת ואתה מכיר ביד.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » בקרת צליל, שמיעה

לך לעמוד 1, 2   הבא
עמוד 1 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון