תומך
פורסם: רביעי 30 מרץ,05 12:33
התחושה שלי,
שאחוזי הלחות פה הם גבוהים יחסית.
מה גם שיש עובש במקומות במסיימים על הקירות עקב רטיבות מצינור שעבר מהתקרה בשנה שעברה,לא שיש קשר,אבל עדיין המקום מרגיש כאילו לחות קרירה עומדת באוויר.
אני חייב לדעת מה זה אומר לגבי הציוד.
האם יש מידת רצויה של לחות לאחוז לחות באוויר?
האם יש מד לחות?
מה שאני לא עושה, אני חוזר הביתה , יש אווירה "טחובה" ,איך לטפל בזה? venta(רעש!)?
אני רוצה לייבש את המקום ולא רק מבחינה אקוסטית.
למרות שגם כאן יש צורך לטפל(יורם לב יקבל ביקור).
דעות?
מה שמדהים,איפה שאני גר עכשיו,ASTOND היה גר לפני....
קהילת פורום אקט מוזיקלי,איזה עולם.
Wavelab 9.5 Pro/Nuendo8.3/Pro tools 12.5
Administrator
פורסם: רביעי 30 מרץ,05 13:53
חומר סופח לחות יעזור, לא לפני שתוודא שכל מקור של לחות חסום מלחדור שוב, אחרת לא עשינו הרבה.
הייבוש המהיר ביותר הוא באמצעות מזגן (קירור גבוה ולך תראה כמה מים יוצאים מצינור הניקוז של המעבה).
ניתן להשיג בחנויות חומרי בנין ועשה במו-ידיך קופסה של "יעקובי" עם חומר סופג לחות, אותו יש להחליף מדי פעם. מעמידים את הקופסה במקום כשלהו בחדר ומוצאים בתוכנה מים ביום שלמחרת. אם זה לא ייגמר לאחר שבוע, יש לבדוק מהיכן זה מגיע.
שוב - איתור מקור הלחות חשוב ביותר, ואם זה מהסביבה החיצונית, לא יעזור הרבה אם היא לא תטופל בעצמה.
לאחר ייבוש יש לנקות את הקירות היטב ולצבוע עם חומר נגד עובש, אחרת הסיפור יחדור לך לגוף ולציוד.
Act Compatible
פורסם: רביעי 30 מרץ,05 15:08
היה לי אותו סיפור במקלחת.
צבעתי עם החומר שראובן הזכיר ומאז אין יותר עובש..
אפשר להשיג בכל חנות של חומרי בנין.
תומך
פורסם: רביעי 30 מרץ,05 16:10
מר בעל בית,טוען שכל הרטיבות נובעת מצינור שעבר בתיקרה והתפוצץ.הצינור נחתך,פוצל ועובר עכשיו ממקום אחר.
כך הוא גם הסביר את הרטיבות בקירות.
משום מה וזה מטריד,הרטיבות עדיין חוזרת זאת אומרת עובש על הקירות על אף שהגיע איזה שיפוצניק דגנרט לעשות את העבודה(אם ככה עושים עבודה מה יגיד האזוב שלי בקיר :razz: ).
אחרי שבוע אני מוצא גידולים לבנים על הקיר בחדר שינה.
ללחות-
שמתי שקית מלח בארון, אחרי שבוע היא יצאה רטובה.
השאלה שלי, אם אני שם במטבח את אותו תכשיר סופח לחות,האם הוא יעזור לאזורים אחרים בבית או רק לאותו החדר?
האם יש קשר בין הלחות לעבשושיות בקירות?
ומה בעצם לא טוב לציוד- הלחות בטח הרטיבות והעובש?
מה שכן ליעקבי יש מוצרים טובים.
Wavelab 9.5 Pro/Nuendo8.3/Pro tools 12.5
Administrator
פורסם: רביעי 30 מרץ,05 18:01
הלחות הינה יחסית באוויר.
בדירה סגורה הלחות תנסה להתפזר שווה בין האזורים הפתוחים.
מזגן הוא עדיין הברירה הטובה והיעילה ביותר, ולמעשה מוכרים מכשיר חשמלי כזה שמוציא לחות בצורה דומה (זאת, אם לא רוצים להעשיר את יעקובי כל הזמן).
עובשים מתפשטים במהירות שיא. מאוד מסוכן לחכות. הם פוגעים בציוד במגעים, בחיבורים, במוליכות המעגלים, באיכות הקבלים והנגדים מסוג מסוים, ציוד מחשבים ואודיו. ובבריאות.
מלח במטבח בדירה סגורה יספח את הלחות שתגיע מהסלון. שווה לנייר טואלט משומש מבחינת יעילות, אם המצב כמו שהוא.
אם יש גידולים על הקיר, זה אומר שיש לחות פעילה מאחוריו. או שנשארו מים מהנזילה שנספגה בחול המילוי של הריצוף מעל, או שהנזילה חייה ונושמת. אם אתה קוצר את היבול שעל הקיר ולאחר כמה זמן הוא פורח שוב, או שתתחיל לייצר רוקפור או שתגיד לבעל הבית שחבר פורום נגוע אחד זה כבר אחד יותר מדי, והוא חייב לטפל בזה או שתטפל על חשבון שכר הדירה.