פורסם: שישי 29 אפר',05 07:32
מהי הפירמה הטובה ביותר לקופסת מיתוג לרמקולים?
(מדובר על קופסא שבאה אחרי המגבר כמובן,יציאה לשני זוגות בלבד)
מחירים....והיכן ניתן לקנות....
Administrator
פורסם: שישי 29 אפר',05 10:54
יש לך דוגמאות או לינקים לקופסאות כאלה? אתה מדבר על מיתוג של שני זוגות על מגבר אחד?
כמו כן ראה בפורום DIY בנושא זה ממש, כולל אפשרות של קופסא אחת מבית היוצר של החבר T-kol
פורסם: שבת 30 אפר',05 07:50
ראובן
מה שלומך?
השקעתי הרבה כסף במגבר ורמקולים,ואין לי שום כוונה שקופסה "פשוטה"תהרוס לי את הסאונד המיוחל....
מדובר כמובן על מיתוג של שני זוגות על מגבר אחד.
ראיתי את הכתבות שהיו,ולא "יצאתי משוכנע",ולכן:
עשיתי בירור עם חברה "רציניים",שבגדול אמרו לי לרדת מהבנייה האישית של הקופסה...
פירמה נחשבת שעלתה בבירור-QED .
אני מנסה לאתר את היבואן....
פורסם: שבת 30 אפר',05 08:52
לכבוד אדון T-KOL הנכבד!
יותר מכל מטרידה אותי העובדה שאתה בתור אחראי למדור בפורום,נוקט בגישה מתנשאת,שמהולה ברגשות של עסק פרטי (והמבין יבין).
אני מתנצל עמוקות אם פגעתי בתדמית המוצר הנהדר והנפלא שאתה מייצר.
אם היית טורח לקרוא ולא לרפרף,היית רואה שכתבתי שלא יצאתי משוכנע,וכדי שתבין אני אסביר: אני מתכוון שקראתי ...השקעתי מחשבה..והתייעצתי עם אנשי מקצוע(כמובן שלא ברמה הגבוהה שלך....אך הם עדיין מנסים להדביק את הפער העצום)....
וזה שהחלטתי לא לקנות את המוצר המדהים והפנטסטי שלך עדיין לא אמור למנוע ממני לכתוב באתר המוסיקאים,ועוד "לזכות" בתגובה חצופה מאחראי מדור !
יש עדיין מוצרים אחרים בשוק חוץ מהמוצר שלך ,שאפשר להביע התענינות גם לגביהם,למרות שזה כואב לך עד מאוד,על פי תגובתך.
כמו כן אני מתנצל על זה ש"הטרדתי אותך" וגזלתי מזמנך היקר (כנראה היית באמצע כתיבת שיר לסטינג,או מיקס למייקל ג'קסון).
שבת שלום ידידי....יש לך עדיין מה ללמוד...
פורסם: שבת 30 אפר',05 12:05
ראובן
אני מתנצל על ההתרתחות...אבל הבחור נפנף אותי...(אני גם קצת עצבני שאני חייב לעבוד כל השבת...)
לקופסה הזו התכוונתי.(האם חוץ מהלחצנים אתה מזהה בעיה נוספת?)
מה לגבי האיכות של הרכיבים?הוסבר לי (אני לא מבין גדול בחשמל)- שהקופסה חייבת במתח גבוה (HIGH Z)....באמת יצאתי מבולבל מכל הסיפור,עוד פעם יש לאנשי מקצוע שונים דעות שונות גם לגבי דבר כל כך פשוט?