תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 01:39
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
ציור של שרשרת אפקטים סטייל GUITARGEEK
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars
  astond  
Act Compatible
ציור של שרשרת אפקטים סטייל GUITARGEEK
הודעה פורסם: שישי 23 ספט',05 22:31   
מישהו מכיר ישום או אתר או כל דבר אחר שבו ניתן לצייר שרשרת גיטרות ואפקטים בסיגנון GUITARGEEK?

http://www.act.co.il/guide/index.php?gu=shwad&ad=261

?

למכירה בבזאר
shem_tov
S.Supporter
הודעה פורסם: שבת 24 ספט',05 12:31   
ציטוט:
Q: What computer programs do you use to draw the layouts?

GuitarGeek: We use a simple combination of over-priced graphics programs like Adobe Illustrator and Photoshop to render the fetching images you see on the site. We basically illustrate all the images in Illustrator and prep them for the web in Photoshop.

ציטוט:
Q: Is there a Computer Program that generates all these amps and pedals automatically?

GuitarGeek: We wish! Each and every gadget on the site is painstakingly drawn up one by one by the Geek staff to bear a striking resemblance to the original product.
ArielY
Supporter
הודעה פורסם: שבת 24 ספט',05 17:14   
לפני כשנה בניתי RACK מאוד רציני (מאוד מאוד רציני) לחבר טוב שלי.
לצורך התיעוד של כל החיבורים (סאונד + מידי וכו...בכל זאת העסק היה די מורכב) בניתי LAYOUT בסגנון של GUITARGEEK.

מה שעשיתי היה פשוט לאסוף את הרכיבים (אפקטים מגברים רמקולים וכו) מהאתר ע"י PRINT SCREEN פשוט, וגזירת רק הרכיב שאני מעוניין בו ושמירתו בספרייה אחת.
לאחר שהיו לי כל הרכיבים, פשוט בניתי את ה LAYOUT בעזרת VISIO שזו תוכנה יעודית לבנית LAYOUTS בכל סיגנון ולכל מטרה, בעיקרון אני משתמש בתוכנה זו ביום יום לכתיבת תוכנה לבקרים מתוכנתים וכך אני רואה ויזואלית (ציורית) את מה שהבקר אמור לעשות וכו.

התוכנה מאפשרת (בין יתר זיליון האפשרויות) מיקום תמונות בכל פורמט על גבי הדף וקשירת הרכיבים ע"י קווים בכל מני צורות צבעים עובי ומה לא בעצם.
האפשרויות לא מוגבלות.
אני מניח שאין לך VISIO (בכל זאת זו תוכנה מיקצועית ולא משהו פופלרי בבית).
אז אתה יכול לבנות את ה LAYOUT שלך פשוט בעזרת הצייר של WINDOWS...כן, פשוט לפתוח ציור חדש , להניח את הרכיבים ששמרת בסדר שאתה רוצה ולחבר בינהם בעזרת חלק ממגוון הקווים שמציע הצייר, התוצאה לא רעה בכלל.
בהצלחה.
ספר איך יוצא.
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: שבת 24 ספט',05 19:54   
מעשית ניתן לכתוב תוכנת רשת שתבצע את הדבר הנ"ל. רק שיש לבנות מאגר של כל הפדלים, או ליצור תמונת פדל סטנדרטית כללית והתוכנה תרשום מעליה את הדגם.
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון