פורסם: רביעי 21 יונ',06 01:52
שלום לכולם אני מחפש מגבר מנורות עם עוצמה סביב ה 5000 שח , אני מנגן בעיקר סגנון רוק אבל אוהב יותר הסאונד הקליני המתוק של הסטראטוקאסטר , ולעיטים גם אובר דרייב הודה לכם אם תוכלו להמליץ על מגבר כזה , אני צריך את זה להופעות אז אולי גם משקל יכול להיות חלק מהשיקולים
פורסם: רביעי 21 יונ',06 07:28
לפי מה שידוע לי [תקנו אותי אם אני טועה] יש בעיה עם מגברי מנורות 30W ,כי אם אתה תפתח את המגבר בקלין מעל 4\3 המגבר יכנס לך לדיסטורשיין קליל ,הצליל יתעוות .
אז מה שאני ממליץ לך בבחירת מגבר הוא ללכת על וואט יותר גבוהה 50W ומעלה ,בגלל שאתה מופיע,גם הייתי ממליץ לך ללכת על ראש [בגלל המשקל הנמוך יחסית,והנידות,אבל יקר יותר בגלל שתתצרך בוקסה]בטווח מחירים הנ"ל יש לך הרבה מגברים טובים ,כמו שאלון ציין לפני, לך עם הגיטרה ותבדוק.
אני אישית לא חובב של מגברי פנדר בגלל איכות הבניה והאוברדרייב העלוב למדי,אבל אוליי זה רק אני :razz:
תומך
פורסם: רביעי 21 יונ',06 07:43
HOT ROD DELUXE]]
ויש גם את ה דה וויל, שהוא האח הגדול שלו, רק שנראה לי שזה כבר מעבר לתקציב שצינת (גם הדה לוקס הוא גבולי אם אין לך הנחה בכלי זמר...)
מעבר לזה יש את ה פיווי קלאסיק, שהוא מגבר עם אחלה סאונד, אבל אני אישית קיבלתי את הרושם שהוא נוטה לבעיות (עיין כאן בפורום ותמצא מספיק שאלות ותלונות על בעיות שהיו לאנשים אם הדגם הזה ספציפית, וגם הרבה שהחליטו למכור אותו, מה שמעורר חשד מה בעיניי...
יש עוד מגבר עם סאונד מעולה, של LANEY (במרום), אבל לעניות דעתי הוא לא מגיע לרמות של הפנדרים.
ויש גם מרשל JCM2000, עניין של טעם...
נ.ב.
אני אישית מנגן על מגבר משנות ה 70 של חלילית, ומה זה מבסוט... תוכל למצוא כל כמה ימים כאן ביד שניה, ראש ובוקסה...
אם לא - שוב, המועדף עלי, זה הדה לוקס של פנדר.
שיהיה בהצלחה!
פורסם: רביעי 21 יונ',06 12:50
מגבר מנורות מעולה, חזק מאד למרות שהוא רק 40 וואט. השילוב של המגבר הזה יחד עם פנדר סטראט אמריקאית ישאיר אותך עם הלשון בחוץ. אין שילוב יותר מוצלח. מנסיון .
פורסם: שישי 24 נוב',06 03:48
הקלאסיק 30 הוא כבר מאוד - מאוד חזק. נאמר למעלה שמעל ווליום 4-5 הצליל מתחיל להתעוות. אז אני לא יודע איך זה אצל פנדר, אבל בפיווי המגבר ממש מבקש ממך לפתוח אותו מעל 5 (מה שלעתים קצת קשה בגלל העוצמה הגבוהה), ולא נתקלתי בעיוות.
נסו ותיהנו!
תומך
פורסם: שישי 24 נוב',06 08:04
Vox AC30
ממש ממש אהבתי אותו
הוא דיי גדול בגודל לא יודע לגבי משקל. בוקסה כפולה.
30 וואט כאמור וכל היתרון שלו הוא שהסאונד שלו ממש טוב בווליום סביר
ובהופעות שבאמת תפתח אותו תקבל סאונד כמו שצריך עם הדיסטורשן הקל הזה
שנותן את החמימות והאופי של הסאונד.
זאת רק דעה כמובן. אני בעד דיסטורשן קל פה ושם. קלין לא צריך להיות קר כקרח. צריך להיות שמן וחם ופה ושם להזכיר לנו שזאת גיטרה חשמלית שנותנת בראש כמו שצריך.