נציג עסק/מוסד/שירות
פורסם: שני 14 אוג',06 23:20
לא תשובה אמנם, אבל אולי זה ייפתח לך כיווני מחשבה:
יש לי זוג אטמים מאודיולוג'יק כבר כ4 שנים, שמתי לב שאחרים שהמלצתי להם לעשות כאלה באותו מקום,ועשו אותם כשנה ומעלה אחרי, קיבלו אטמים גמישים מחומר חצי שקוף.
אלו שבבעלותי לעומת זאת הינם מחומר שקוף לגמרי והם קשיחים לחלוטין.
ייתכן שיש לך את האטמים הגמישים והם איבדו מצורתם ?
ייתכן והגבר תחום התדר התחתון נוצר עקב תהודה בתוך חלל האוזן שלך ? (וכמובן בגלל אי התאמה מושלמת לאוזן שלך).
לי בכל אופן יש אותם כאמור תקופה מאוד ארוכה ואני משתמש בהם המון, אני יכול לומר בוודאות שהם לא איבדו מיעילותם עם הזמן.
פורסם: חמישי 17 אוג',06 13:43
היי
תחום התדר הנמוך אינו מוגבר אצלי, אבל באופן טבעי הוא זה שנשמע חזק יותר ביחס לכל השאר לאחר האטימה (בדיוק כמו low pass filter שאינו מגביר את התדר הנמוך אבל משנה את היחס בין הגבוהים לנמוכים).
כל הרעיון בכך שהאטמים מותאמים אישית זה שלא משנה כיצד האוזן שלך בנוייה, האטמים יתאימו לה "כמו כפפה", כך שאני לא מאמין שהבעיה היא אצלך, מה שייתכן זה שבזמן המדידה משהו התפקשש והם לא יושבים כמו שצריך בתוך האוזן.
למה לא תקפוץ אליהם לבדיקה של העניין ?.
פורסם: ראשון 20 אוג',06 12:09
גם אני חוויתי את הבעיה הזו עם האטמים הקשיחים.
ייתכן ובחדשים, הרכים, הבעיה נפטרה - למישהו יש מושג?
S.Supporter
פורסם: ראשון 20 אוג',06 15:15
מהנסיון שלי, אטמים ב-2 שקל מהסופר פארם עושים עבודה מצויינת בחזרות, בהופעות וסתם במקומות רועשים. אני לא צוחק. היו לי פעם אטמים של אודיולוג'יק ב-350 ש"ח והם לא היו יותר טובים מהאטמים ב-2 ש"ח של הסופר פארם... היתרון היחיד שיש לאטמים של אודיולוג'יק הוא שהם שקופים ומותאמים במיוחד למבנה האוזן.