תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 20:15
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
אטמים יקרים או זולים (אודיולוג'יק)
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (140) ›
לך לעמוד 1, 2, 3   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » בריאות
  VooDoo  
Act Compatible
אטמים יקרים או זולים (אודיולוג'יק)
הודעה פורסם: שני 14 אוג',06 22:25   
יש לי זוג שקניתי לפני קצת יותר משנתיים. הזוג הזה שימש אותי מאז בהופעות, חזרות, רחובות סאונים, טיסות, וכו' וכו'.
בזמן האחרון אני מרגיש שהאטימה של הרעש אינה טובה כבעבר, משום מה אני לא מרגיש שהם אוטמים טוב בזמן האחרון. כמו כן, בעיה שהיתה קיימת איתם מההתחלה עוד אפשר לאמר, שבזמן ענידת האטמים הם מגבירים בטירוף את תחום הנמוכים, באסים וסאבים פשוט מפוצצים את האוזניים ביחד עם האטמים מה שלא קורה כאשר אני נמצא בלעדיהם.

מישהו אחר נתקבל בתופעה ?
יכול להיות שלאחר תקופה, האטמים הנ'ל מאבדים מיעילותם ?

( פתאום שמתי לב שפורום בריאות נמצא כמעט בתחתית הרשימה למרות שבריאות זה הדבר הכי חשוב ) #smile

האתר שלי
www.mrgreen.us
SL
נציג עסק/מוסד/שירות
הודעה פורסם: שני 14 אוג',06 23:20   
לא תשובה אמנם, אבל אולי זה ייפתח לך כיווני מחשבה:

יש לי זוג אטמים מאודיולוג'יק כבר כ4 שנים, שמתי לב שאחרים שהמלצתי להם לעשות כאלה באותו מקום,ועשו אותם כשנה ומעלה אחרי, קיבלו אטמים גמישים מחומר חצי שקוף.
אלו שבבעלותי לעומת זאת הינם מחומר שקוף לגמרי והם קשיחים לחלוטין.
ייתכן שיש לך את האטמים הגמישים והם איבדו מצורתם ?
ייתכן והגבר תחום התדר התחתון נוצר עקב תהודה בתוך חלל האוזן שלך ? (וכמובן בגלל אי התאמה מושלמת לאוזן שלך).
לי בכל אופן יש אותם כאמור תקופה מאוד ארוכה ואני משתמש בהם המון, אני יכול לומר בוודאות שהם לא איבדו מיעילותם עם הזמן.
הודעה פורסם: שלישי 15 אוג',06 23:13   
SL :
לא תשובה אמנם, אבל אולי זה ייפתח לך כיווני מחשבה:

יש לי זוג אטמים מאודיולוג'יק כבר כ4 שנים, שמתי לב שאחרים שהמלצתי להם לעשות כאלה באותו מקום,ועשו אותם כשנה ומעלה אחרי, קיבלו אטמים גמישים מחומר חצי שקוף.
אלו שבבעלותי לעומת זאת הינם מחומר שקוף לגמרי והם קשיחים לחלוטין.
ייתכן שיש לך את האטמים הגמישים והם איבדו מצורתם ?
ייתכן והגבר תחום התדר התחתון נוצר עקב תהודה בתוך חלל האוזן שלך ? (וכמובן בגלל אי התאמה מושלמת לאוזן שלך).
לי בכל אופן יש אותם כאמור תקופה מאוד ארוכה ואני משתמש בהם המון, אני יכול לומר בוודאות שהם לא איבדו מיעילותם עם הזמן.

א. תודה
ב. האם אצלך תחום התדרים הנמוך מוגבר כפי שתיארתי או שהוא מונחת כמו השאר?
ג. מאז שרכשתי את האטמים היו לי בעיות עם תחום התדרים הנמוך, האם תיתכן בעיה פזיולוגית במבנה האוזן שלי שבגללה תחום התדרים הנמוך מוגבר אצלי ?

האתר שלי
www.mrgreen.us
SL
נציג עסק/מוסד/שירות
הודעה פורסם: חמישי 17 אוג',06 13:43   
היי
תחום התדר הנמוך אינו מוגבר אצלי, אבל באופן טבעי הוא זה שנשמע חזק יותר ביחס לכל השאר לאחר האטימה (בדיוק כמו low pass filter שאינו מגביר את התדר הנמוך אבל משנה את היחס בין הגבוהים לנמוכים).
כל הרעיון בכך שהאטמים מותאמים אישית זה שלא משנה כיצד האוזן שלך בנוייה, האטמים יתאימו לה "כמו כפפה", כך שאני לא מאמין שהבעיה היא אצלך, מה שייתכן זה שבזמן המדידה משהו התפקשש והם לא יושבים כמו שצריך בתוך האוזן.

למה לא תקפוץ אליהם לבדיקה של העניין ?.
הודעה פורסם: שישי 18 אוג',06 22:55   
אעשה זאת...
מקווה שיש אחריות.. #biggrin

האתר שלי
www.mrgreen.us
danny_bar
Supporter
הודעה פורסם: ראשון 20 אוג',06 02:09   
אצלי התופעה זהה, התחום התחתון מוגבר בטירוף עד שאני חושב אם אני לא גורם לעצמי יותר נזק ככה...

בכל אופן, לי יש את השקופים והקשיחים לגמרי, האמת אני לא ממש משתמש בהם זה מעוות לי לגמרי את השמיעה ואני לא ממש יכול לתפקד, לא מדבר בכלל על להנות ממוסיקה או לעבוד איתם.

אני אנסה אותם עוד פעם בקרוב אחרי תקופה ארוכה של חוסר שימוש אולי אגלה תובנות חדשות...
הודעה פורסם: ראשון 20 אוג',06 12:09   
גם אני חוויתי את הבעיה הזו עם האטמים הקשיחים.
ייתכן ובחדשים, הרכים, הבעיה נפטרה - למישהו יש מושג?
Seamus
Supporter
הודעה פורסם: ראשון 20 אוג',06 12:44   
יש לי את החדשים, הרכים והשקופים...
מה אומר, נחמד, אבל בהחלט טעות להוציא 350 שקל עליהם.
הגבוהים נחתכים, קשה להבין מה אנשים אומרים לך (ברעש), וכשאתה מנגן על הבס, אתה לא שומע כלום חוץ מנמוכים שעוברים דרך הגוף...
ביד השניה - במסיבות זה נחמד מאוד.

אגב, אחרי חודש עם האטמים, הגעתי לידידינו באודיולוג'יק וביקשתי להרחיב את התעלה שבפנים - כדי לקבל עוד תחום גבוה. זה אכן עזר, ועדיין... בדיעבד הייתי הולך על אטמים פשוטים מסיליקון, או עד הסוף במחיר כפול

נ.ב
בשעה טובה, הודעה ראשונה מטבעון, מקווה לחזור לענינים בזמן הקרוב. #guitarist
S.Supporter
הודעה פורסם: ראשון 20 אוג',06 15:15   
מהנסיון שלי, אטמים ב-2 שקל מהסופר פארם עושים עבודה מצויינת בחזרות, בהופעות וסתם במקומות רועשים. אני לא צוחק. היו לי פעם אטמים של אודיולוג'יק ב-350 ש"ח והם לא היו יותר טובים מהאטמים ב-2 ש"ח של הסופר פארם... היתרון היחיד שיש לאטמים של אודיולוג'יק הוא שהם שקופים ומותאמים במיוחד למבנה האוזן.
motaboy
Act Compatible
הודעה פורסם: ראשון 20 אוג',06 15:57   
תיראה, כל אטימה עוזרת. אם אתה במקום בלי אטמים והטוויטרים של המערכת כבר בדיסטורשן והסאונדמן דוחף עוד, אפילו נייר טואלט מהשירותים יציל אותך.

אני כבר משתמש באטמים האלה קרוב לשנה ואני מאוד מרוצה.
התרגלתי כבר להגבר הבאסים אפילו שאני לא משתמש בהם באופן יומי, לפעמים אפילו לא באופן שבועי.

הבעיה היחידה שמפריעה היא העובדה שהן לוחצות את השעווה של האוזן פנימה....
#headphones
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » בריאות

לך לעמוד 1, 2, 3   הבא
עמוד 1 מתוך 3

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון