תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 22:01
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
הריקנבייקר שלי הגיעה!
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
לך לעמוד 1, 2   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars
  astond  
Act Compatible
הריקנבייקר שלי הגיעה!
הודעה פורסם: שישי 29 ספט',06 16:13   
תמונה שווה 1000 מילים.

הקלק על התמונה לצפיה בגודל מלא

עוד תמונות כאן.

המשך בערב. אני צריך לנגן.. #guitarist

http://www.act.co.il/guide/index.php?gu=shwad&ad=261

?

למכירה בבזאר
kimchy
S.Supporter
הודעה פורסם: שישי 29 ספט',06 16:22   
תתחדש , נראית טוב... #thumbsup
אלון כהן
Act Compatible
הודעה פורסם: שישי 29 ספט',06 16:26   
תתחדש #thumbsup #thumbsup
תן סקירה ואם לא אכפת לך תפרט כמה עלה כל התענוג (כולל כל הנלווים)
ושוב תתחדש
אלון
Seamus
Supporter
הודעה פורסם: שישי 29 ספט',06 18:00   
הריר נוזל בן-אדם.
סחטין על שידרוג הארסנל.
נשמח מאוד לשמוע #thumbsup
Supporter
הודעה פורסם: שישי 29 ספט',06 18:27   
תתחדש #thumbsup
מימשת את הפנטזייה.....יפה מאוד
אין כמו לקרוע ניילונים (במקרה שלנו לפתוח קייס) של גיטרה חדשה.
זה הדבר הכי כייפי...אפילו יותר ממגבר חדש.
ספר איך היא...מאיפה קנית ? כמה שילמת ? איך הגיע וכו.
תתחדש.
הולך להיות לך יום כיפור מאוד מעניין ובכלל לא משעמם #thumbsup
skewed_chord
Supporter
הודעה פורסם: שישי 29 ספט',06 18:35   
ביום כיפור מקובל שלא לנגן... אבל אין ספק שגם אם לא יצום, הוא ירייר משך רוב היום מסיבות אחרות! #biggrin

תתחדש! #smile
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: שישי 29 ספט',06 18:51   
תתחדש! #smile
VooDoo
Act Compatible
הודעה פורסם: שישי 29 ספט',06 19:09   
תתחדש בנאדם !
איזה יופי של גיטרה...

טוב תן לה לנוח קצת.. בטח קרעת לה את הצורה. #biggrin

האתר שלי
www.mrgreen.us
  astond  
Act Compatible
הודעה פורסם: שישי 29 ספט',06 19:29   
טוב אז ככה. מאוד רציתי ריקנבייקר במשך תקופה מאוד ארוכה. החלטתי שאני רוצה להחליף את המיוזיקמן שהייתה לי ולשנות למשהו אחר. נידלקתי על הריקנבייקר הזאת והחלטתי שזה מה שאני רוצה. למרבה הצער, או השמחה, תלוי איך מסתכלים על זה, לא מייבאים ריקנבייקר לארץ. בעבר מרום יבאו ריק, אך הפסיקו. כנראה שאין ביקוש ומה שהולך זה זבלה סינית..או פנדר ודומיה. לא שאני מזלזל חלילה וחס.
חרשתי במשך תקופה גם את EBAY אך אין שום יתרון ל EBAY מבחינת מחיר של ריקנבייקרס.
כמו כן יש המון רמאויות ואתה לא יכול לדעת על מה תיפול. אולי איזה באס שקרעו לה את הצורה ומוכרים אותה עכשיו במחיר של פריט אספנים. כמו כן הדגמים הישנים יותר, כלומר 4001 מתחילת שנות ה 80 ובעיקר משנות ה 70-60 נחשבים קלאסיים אבל מי שרוצה לנגן ולא להתעסק יותר מידי בתיקונים ,לא מומלץ לגעת בהם. המון בעיות.בעיקר עם הצוואר והטרס רודס.
אז החלטתי ללכת על חדשה דנדשה. יש גם כמה שינויים בגיטרות החדשות דיגמי 06 כמו WALNUT WINGS בראש שזה מאוד יפה וקלאסי ובעיקר VINTAGE TONE SELECTOR שזה בעצם כפתור פוש פול שמפעיל קבל מסויים שהיה קיים בדגמים הישנים ואחרי זה העיפו אותו בדגמים היותר חדשים אך אנשים הוסיפו את הקבל באופן פרטיזני כדי לקבל סאונד ישן.
זו תוספת מבורכת מאוד. סאונד באמת יפה. קריספי על סף אובר דרייב. מאוד מזכיר את הסאונד של גדי לי הענק ב RUSH 2112 ועוד. בכלל הבאס מאוד מצטיינת בסאונד שלה. מסאונד חם ושמן ומלא נמוכים כמו של פול מקרטני בתקופות המתקדמות של הביטל ס או של קריירת הסולו שלו ועד סאונד כבד וחותך כמו של RUSH, יס, דיפ פרפל THE JAM ועוד מלא. מעולה לרוק. מעולה לכל סיגנון. פחות לסלאפ. אפשרי סלאפ אבל סלאפ כבר מזמן לא מעניין אותי. סאונד מעולה באצבעות וגם מעולה במפרט. אוכל את המיוזיקמן בלי מלח. לפנדר אני גם ככה לא מתחבר וניסיתי המון. חשוב מאוד שהגיטרה פסיבית אבל יש לה אאוטפוט גבוה ומצויין. בכלל עם גיטרות אקטיביות גמרתי. נשארה לי אחת למזכרת אך זהו. לא רוצה להיות תלוי יותר בסוללות...
פיצ'ר מאוד נחמד הוא ה RIC-O-SOUND שזו בעצם יציאה נוספת - יציאת סטריאו שאליה מתחברת קופסה מיוחדת או כבל סטריאו או קופסה שניתן לבנות לבד שמאפשרת חיבור הבאס לשני מגברים - כל פיקאפ הולך למגבר אחד או לערוץ אחר בקונסולה וניתן להגיע לסאונדים מאוד מעניינים ומיוחדים. אני מתכוון לבנות בקרוב כזו קופסא. בטח יהיו שאלות אבל זה לא נראה מסובך.
הבאס בנויה בצורה מעולה. עבודת יד בארה"ב בצורה לא השתנתה הרבה מאז שנות השישים. צוואר לגוף בחתיכה אחת NECK THRU BODY עשוי ממייפל ושאר הגוף מודבק גם הוא ממייפל. התצורה של צוואר וואן פיס נותן המון סוסטיין ורזוננס מיוחד בגלל שהמיתרים נמצאים על חתיכה אחת של עץ. בצוואר יש שני TRUSS RODS שזה פיצ'ר יחודי לריקנבייקר. תורם לחוזק וליושר של הצוואר.
גימור המייפל השקוף יפייפה ומצויין. עבודה מעולה. קשה להסיר את העיניים מהבאס..
מאוד חשוב גם שהגיטרה היא קלה יחסית. לפחות לעומת המיוזיקמן שהיתה לי ולעומת פנדרים שאני מכיר. לי המשקל מאוד חשוב.לא קלה כמו הבאס כינורית, אבל קלה. גם הצוואר הוא נוח ודי דק ואפשר לרוץ עליו לכל אורכו בנוחות ובמהירות. צריך להוריד קצת אקשן אך זה כבר עניין של טעם. הצוואר ישר כמו קרש.. #smile
הגיטרה הגיעה גם בתוך ארגז קשיח מתאים שכלול במחיר.
ועכשיו לחלק המעניין: #smile
הקניה והמשלוח.
הגיטרה נקנתה דרך האתר AMERICAN MUSICAL SUPPLY
ניסיתי גם דרך ZZSOUND אבל הייתה להם בעיה עם כרטיס אשראי שחשבונו לא ממוקם בארה"ב. אפילו אם הכרטיס בינלאומי.
ניסיתי גם בעוד אתרים אך יש כאלה שהריקנבייקר בכלל לא במלאי וצריך לחכות המון זמן. יש בעיות עם ההספקה של ריקנבייקר. בגלל שזו עבודת יד בארה"ב ולא פס יצור המוני במזרח..משיטוטי בפורום המצוין שלהם יש אנשים שמחכים בתור חודשים.. במיוחד אם מדובר בדגמים מיוחדים. (אגב אחלה פורום יש לריקנבייקר. המון מידע חיוני, אנשים מעניין ואפילו ג'ון הול, נשיא ריקנבייקר,מאוד פעיל הפורום.)
אז לי לא יצא לחכות בכלל. חוץ מהמשלוח לארץ.
בקיצור עם AMS זה הצליח. אמנם נאלצתי להרים אליהם שניים שלושה טלפונים כדי לתאם עמדות מול חברת האשראי ולאמת פרטים אך לבסוף זה הצליח.
המחיר היה 1299.95$ + SALE TAX לניו ג'רזי של 91$ (אין לי מושג למה דווקא בניו ג'רזי מכל שאר המדינות יש SALE TAX . אולי בגלל משפחת סופרנו?) סה"כ יצא 1390.95$ שזה כ 6000 ש"ח ועד עמלות המרה ועמלות ויזה שהבנקים תמיד גובים. משהו כמו 6200... שזה בעצם מה שקיבלתי על המיוזיקמן הישנה ועוד בוקסה לבאס 15" עבודת יד שמכרתי למישהו.
את המשלוח לארץ עשיתי באמצעות MUSTOP שנתונים לך כתובת פיזית בארה"ב.נכון, בניו ג'רזי... אבל זה מאוד נוח. החבילה נסעה מרינו נבדה במערב ארה"ב שם AMS נמצאים באמצעות פדקס במשך שבוע עד לפרסיפני ניו ג'רזי שבמזרח ארה"ב, שם אני "גר". נחמד מאוד לעקוב אחרי המשלוח באמצעות האתר של פדקס ואז בגוגל מפות לראות איפה הגיטרה נמצאת..משם הייתה עוד המתנה של שבוע במחסן בגלל שזה הגיע בסוף השבוע הטיסות יוצאות רק בימי שישי. ואז זה טס ביום שישי האחרון לארץ. עוד כמה עיכובים ובירורים במכס אך לבסוף זה יצא מע"מ של 15.5% כמו שנאמר כבר, והיום בבוקר זה הגיע אלי באמצעות שליח של DHL.. סה"כ יצא כ 1000 ש"ח על המשלוח והשירות וה "דירה" של מסטופ. (הבנות בשירות הלקוחות של מסטופ חמודות והשירות סה"כ מצויין - יש עם מי לדבר) ויצא עוד כ 900 ש"ח מע"מ ומיסים. אני כאן קצת באויר כי אין עדיין בידי את החשבוניות של מע"מ אבל זה מה שנאמר לי ע"י מסטופ. כמו שהערכתי ובהתאם למחשבון שיש באתר מסטופ. אני מאמין שלא יהיו עוד הפתעות. זהו. ס"כ יצא כ 8000 ש"ח לגיטרה חדשה של ריקנבייקר. אני בטוח שאם הייתי קונה חדשה בארץ הייתי משלם יותר. גם משומשות שראיתי פה ושם בארץ (נדירות מאוד) היו ביותר. יש אחת ישנה במידנייט מיוזיק ב 12000 עדיין למכירה למי שמעוניין. גם מיוזיקמן או פנדר או וורוויק או גיטרות מהליגה הזו עולות יותר בארץ. ככה שיצא לי טוב.
מקווה שיצא לי להקליט משהו בקרוב כדי להשמיע. אבל אתם כבר יודעים מה הסאונד של ריקנבייקר.
הנה עוד תמונה לקישוט

http://www.act.co.il/guide/index.php?gu=shwad&ad=261

?

למכירה בבזאר
Dror_Shi
תומך
הודעה פורסם: שישי 29 ספט',06 19:30   
גיטרה מדהימה.
מאוד מעוניין לשמוע יא תומש!
מי כמוני יודע כמה חיכית וכמה היא מגיעה לך על כל התלאות והחרא.
תתחדש יא איש. #smile
Wavelab 9.5 Pro/Nuendo8.3/Pro tools 12.5
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars

לך לעמוד 1, 2   הבא
עמוד 1 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון