Zooot : |
כפי שהעירו לפני - כל מנגנון הגוזל אנרגיה מהגל, במימדים המתאימים לאורך הגל המבוקש, הוא "לוכד".
אם המימדים של המתקן מתאימים לאורך גל של התדר העודף/תנודתי-עצמי בחדר שלך, ואם השילוב של סוג החומר והדרך שעושה הגל בתוך המתקן יפחיתו את כמות האנרגיה הרצויה - הרי לפניך "מלכודת בס" מן הדור הישן. אך אתה צריך לחשב (או שאיש מקצוע יחשב עבורך) את התאמת הפתרון לבעיה. אבל - רוב הפתרונות שאני רואה היום פועלים בעקרונות אחרים, אולי בגלל התקדמות רבה בתחום, אולי פשוט בגלל מצוקת השטח בחדר המודרני, ואולי מן הסתם בגלל מחירי הנדל"ן. אתה יכול למצוא פתרונות הרבה יותר יעילים יחסית לגודל שהם תופסים, ואני משער גם שבגלל עלות החומר והעבודה - יותר זולים. |
Nemesis Divine : |
וואלה אני לא כזה מבין בסאונד..
זה פשוט נראה לי הגיוני זה הכל. אולי זה היה רעיון מפגר לא יודע.. ... ואם אני טועה אז חבל חשבתי שזה אחלה רעיון... ![]() |
ציטוט: |
והוא אמור לספוג באס ע"י כך שהלוכד נמצא בדיוק ממול לגב המוניטור וכך נכנס האויר ישר ללוכד ואני לא יודע איזה בדיוק חומר סופג באס אבל מה שיהיה בתוך הלוכד אמור ללכוד אותו.
ושוב אני לא יודע אני משער זה פשוט נשמע לי הגיוני. |
Zooot : |
אבל - רוב הפתרונות שאני רואה היום פועלים בעקרונות אחרים, אולי בגלל התקדמות רבה בתחום, אולי פשוט בגלל מצוקת השטח בחדר המודרני, ואולי מן הסתם בגלל מחירי הנדל"ן.
. |