ציטוט: |
בהתחשב בתקציב , אפשר ליצור אטימה לא רעה בכלל על ידי קניית בידודית <זוהי זכוכית כפולה שבמרכז שני הזכוכיות יש גז > מטר על מטר אני מאמין שיכול לעלות 150 - 250 שקלים . עכשיו הרעיון הוא לבנות מסגרת עץ לבידודית , בצורה היציבה ביותר שמצד אחד יהיו צירים לקיר כך שהיא תוכל להפתח ולצד שאמור לגעת בקיר יודבק גומי |
הסיפור יכול להיות טיפה יקר אני מאמין שלפחות 350 שקל , אבל ניתן למצוא עוד פתרונות כמו לקחת שני עצים על ידי אותו רעיון שילוב על הקיר פשוט בין שני העצים לדחוס צמר סלעים <שאגב זה חומר מסוכן אז יש לאטום טוב ולהזהר> או סמיכות ישנות , העניין הוא למצוא את הקומבינציה הכי טובה לדחוס אמצעי סופג בין שני אמצעים אוטמים , |
זה גם למה בבידודית ישנו גז באמצע שיוצר ריק שבולע וויברציות מה שאומר השתקה קולית |
הסיפור יכול להיות טיפה יקר אני מאמין שלפחות 350 שקל , אבל ניתן למצוא עוד פתרונות כמו לקחת שני עצים על ידי אותו רעיון שילוב על הקיר פשוט בין שני העצים לדחוס צמר סלעים <שאגב זה חומר מסוכן אז יש לאטום טוב ולהזהר> או סמיכות ישנות , העניין הוא למצוא את הקומבינציה הכי טובה לדחוס אמצעי סופג בין שני אמצעים אוטמים , זה גם למה בבידודית ישנו גז באמצע שיוצר ריק שבולע וויברציות מה שאומר השתקה קולית <100> |
אסף , עשה לי טובה , אני יודע שבאתר הזה זה לא נהוג , אבל לשם שינוי תנסה לעזור לבן אדם ולא תנסה להתווכח עם מי שכן עוזר |
לטעמך מהו הפיתרון הכי Cost effective לבידוד (חוץ מאשר לחסום את החלון בבלוקים) |