פורסם: חמישי 04 ספט',08 17:45
שלום לכולם,
אני חושב שהגיע הזמן להכניס קצת אווירה לאולפן, או יותר נכון לשנות את האווירה הנוכחית.
כרגע החדר ("אולפן") שלי נראה כמו חדר ממוצע של נער בן 16, ואני לא מוצא בו משהו מעורר השראה.
יש הצעות?
פורסם: חמישי 04 ספט',08 18:55
תקציב? אממ.. כמה שפחות.
אין לי אפשרות לעשות אובר-אול לחדר כולו, אני חושב שפריט אחד נחמד יעשה הרבה בינתיים.
חשבתי על משהו בסגנון מנורת לבה. אם יש לכם הצעות למשהו יותר מגניב - זה המקום להגיד.
S.Supporter
פורסם: חמישי 04 ספט',08 19:21
אני מאוד אוהב תאורה שניתנת לעמעום, עם ספוטים שאפשר לכוון לכיוונים שונים ולשחק ככה עם התאורה בחדר, למצוא משהו שמחמיא לו, ואח"כ שנמאס לשנות.
החלפתי לפני שנתיים מנורה של 3 ספוטים 12 וולט (לא אוהב את העניין של ה12 וולט, משום מה נשרפו לי נורות כל שבוע, והשנאי מחורבן ומזמזם) לרביעיית 220 וולט עם דימר איכותי יותר (כולה 60-70 שקל) ואני מת על זה, יש המון אור אם צריך, ופחות אם לא צריך. אם היה אפשר (ובטח אפשר אבל אני עצלן) הייתי אפילו מחלק ל2 דימרים נפרדים.
עלה משהו כמו 300 שקל, כולל נורות ונורה אחת להחלפה שעדיין לא השתמשתי בה, והדימר עצמו.
פורסם: חמישי 04 ספט',08 19:44
אני לא בקטע של להוציא כמה שפחות, אני בקטע של להוציא מקסימום כמה שיש לי - 200 ש"ח.
אני לא חושב שבתקציב כזה מידות החדר משנות, אבל: 2.6 מטר רוחב ו-3.6 מטר אורך.
יהיה נחמד אם נקשר פה לצילומים של אולפנים יפים, גם אם לא שלנו - אפשר ללמוד מהם.
פורסם: חמישי 04 ספט',08 21:11
דווקא אם אתה חושב על משהו מקורי לא פחות יפה, תלך על עציץ סינתטי יפה ...
לא צריך להשקות, לא צריך שמש, וכשמכוון עליו איזה ספוט צבעוני זה יכול להיות אדיר לדעתי באחת הפינות.
S.Supporter
פורסם: חמישי 04 ספט',08 22:09
יש כלמיני סוגים של ספוטים, אני לא אוהב לפזר יותר מדי סטנדים בחדר, אבל יש מנורות רצפה כאלה שיש להן דימר בנוי, עם אהיל שמופנה כלפי מעלה למשל זה יכול להיות מגניב, ואפשר גם לכסות את האהיל בצבע של תאורת במה (פילטרים).
אם יש לך קצת יכולת בידיים אפשר למשל לקנות שניים זהים ולחווט אותם מחדש לדימר אחד, אפשר לקנות כאלה בכל מחסן תאורה מצוי במרכז הקניות בצומת הקרובה למקום מגוריך