Administrator
פורסם: שני 30 ספט',02 20:12
בפעם האחרונה כשהתייאשתי מלמצוא כאלה, (גם בחנויות הסטריאו שלפעמים מחזיקות משהו כזה, אך לרוב הוא לא בגובה האוזניים ומעלה כמו באולפן), מצאתי את ACE ו-HOME CENTER כמקומות מאוד יצירתיים ומעוררי דימיון להרכבה של סטנד לא יקר ולפי מידה.
הם גם חותכים במקום.
Act Compatible
פורסם: שני 30 ספט',02 21:26
שבוע שעבר הייתי באייס והום סנטר לשם קניית ריהוט וקצת תאורה ופגשתי בשולחנות קטנים שמניחים על השולחן. הגבהות שמיועדות למסך מחשב אך יכולות לשמש בצורה מקורית גם למוניטורים. (אני חושב שלאלו התכוון ראובן בהודעה מעלי). הם לא נוהגים למכור את זה לבד, אלה בתוספת לשולחן. אבל אם מנדנקים הם יציעו לכם אותם בכ200-150 שקל יחידה. אני לא קניתי מתוך תחושת ההחמצה הישראלית של "הייתי יכול לבנות כזה בעצמי". כצפוי, עדיין לא בניתי. אך זה בהחלט לא בעיה ואבנה זאת בהקדם.
פורסם: שלישי 01 אוק',02 06:31
אכן התכוונתי לקומבינה. כלל לא ציפיתי למצוא שם מעמד לרמקול.
אני הלכתי למחלקת העץ ומצאתי רגליים עבות במיוחד (עמודים של 15x15). הוספתי להן בסיס עבה למטה ומדף למעלה. חתכו לי על המקום להתאמת הגובה, ומיותר לציין שכל חומרי ההדבקה, הצביעה והמיסמור מצויים באותו מקום.
Act Compatible
פורסם: רביעי 02 אוק',02 02:01
תמצא כאלו באשקלון במתחם הרהיטים.
ולמה שתצטרך לשנות את הגובה? תמצא לך את הגובה האידיאלי ולך על זה.
ואם אתה מתעקש פשוט תבנה כאלו עם רגליים עולות-יורדות. קצת יותר מחשבה אבל בהחלט אפשרי.
פורסם: רביעי 02 אוק',02 09:41
שש מאות זה לא כסף...
אנחנו מייצרים ומוכרים סטנדים מסיביים מעץ, המותאמים לסביבת עבודה אישית. הגובה, צבע יציקת אפוקסי, וגודל משטחי ההנחה ניתנים להתאמה ע"פ המוניטור והאוזניים. קיימים דגמים להצמדה לקיר או לעמידה חופשית.
משקל הסטנד ויציבותו על הרצפה הם אחד הגורמים הקריטיים לשליטה ומיקוד בתדרים נמוכים ולכן ההמלצה הטובה ביותר היא להמנע מכל סוג של זרועות (ברקן או אחרות) ומסטנדים קלים כדוגמת סטנד מיקרופון עם משטח הנחה או חצובת תאורה מאלומיניום ומתקן הלבשה למוניטור. המלצה נוספת היא להמנע ככל האפשר מסטנדים הבנויים מצינורות או תעלות חלולות אלא אם הם עשויים יציקת מתכת מסיבית ששוקלת עשרות קילוגרמים. יש לראות את הסטנד כנקודת החיבור הקשיחה היחידה של המוניטור עם החדר ולא כאבזר קישוט גרידא. ההבדל בסאונד הרמקול המתקבל בין סטנד לסטנד הוא מהותי ומשמעותי כמו כל דבר אחר באולפן - אל תזניחו תחום זה.