ציטוט: |
א. דבר ראשון- מסגרת התקציב היא בסביבות 200$-300$- האם יש על מה לדבר? |
ב. האם החלפת רכיבים (פוטנציומטרים, קבלים, חיווט) יכולה לשפר את הסאונד הכללי? |
היכן ניתן להשיג מה שצריך? |
ג. איזה פיקאפים הייתם ממליצים לגיטרה כזו ? הסגנון- בעיקר רוק/בלוז-רוק. אני יודע שזה תלוי בי ובמה מתאים לי אבל אני לא מכיר סוגים בכלל, כך שאשמח לכיוון כלשהו מניסיונכם, כולל המלצות לדגמים ספציפיים כי עברתי על הקטלוגים של גיבסון וסימור דאנקן לדוגמא, ועל חצי מהפיקאפים שם כתוב שמתאימים לרוק, בלוז, מטאל, קאנטרי |
לטעמי אי אפשר לטעות עם JB של דאנקן. |
רק אם יש לך בעיות מוכחות ומורגשות באלקטרוניקה הקיימת, אם הכל עובד תקין - אל תצפה לשום ניסים ונפלאות |
היו לי את ה-SWV על האפיפון לס פול |
כרגע בוא נאמר שהפוט' של ה- tone לא משפיעים יותר מדי, ובעיקר מעמעמים את הסאונד כשאני "סוגר" אותם. לדעתי זה קשור יותר לפיקאפים שהגיעו עם הגיטרה מאשר לפוט' עצמם אבל קראתי בפורומים של גיטרות מסויימים שיש השפעה ל"מעיים", לכן שאלתי. |
סגנון המוסיקה הוא בעיקר בלוז/בלוז רוק רוק קלאסי וכדומה, הסאונד שאני מכוון אליו יכול לנוע בין פיטר גרין, BB king, קלפטון (למרות שהוא יותר פנדרי), ועד פרל ג'אם או פינק פלויד |
שים לב להתנגדות הפוט' הנדרשת אם אתה הולך על הפיקאפים האלה |
דווקא נשמע שהפוט' של הטון עושה את עבודתו, תפקידו להוריד את הגבוהים ונשמע שהוא עושה את זה |
ה- phat cat נשמעים ממש טוב בדגימות שלהם באתר, אבל אני קצת חושש שיהיו שמנים מדי ופחות מחפש סאונד כבד |
אולי בשילוב עם ה-59' בגשר ייתן לי גם אפשרות לקלין צלול יותר. |
בפירוט כתוב פוט' של 500K, זה לא מה שיש לי כרגע באפיפון? |
לא הסברתי את עצמי טוב, הכוונה היא שהריינג' שלו מאוד מצומצם- אין כמעט השפעה מ-0 עד 9 ומעבר חד מ-9 ל-10. |
זו בעיה בפוט' עצמו, אם אתה מחליף את פיקאפים, תשקיע עוד 15-20 ירוקים ותחליף את הפוט', את כל ה 4
|
אם ב 59 עסקינן, הייתי ממליץ ללכת על סט תואם (גשר + צוואר) ולהוסיף פיצול על שניהם |
כל פוט' 500K מתאים או שיש יעודיים? |
מה הכוונה בפיצול? |
יש המלצה למי לתת לעשות את ההחלפה? (בטח תגיד הרצל) אני גר בעמק הירדן |