תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 06:57
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
צריך המלצה לאטמי אזניים להופעות
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (140) ›
לך לעמוד 1, 2   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » בריאות
  asio  
צריך המלצה לאטמי אזניים להופעות
הודעה פורסם: שלישי 17 דצמ',02 12:17   
שלום אני מופיע הרבה ורוצה לשמור על האזניים.
אני מחפש אטמים שיאפשרו לי זאת אבל שלא יפריעו לי לשמוע את הנגינה.
AMIT
Act Compatible
Re: צריך המלצה לאטמי אזניים להופעות
הודעה פורסם: שלישי 17 דצמ',02 14:10   
asio :
שלום אני מופיע הרבה ורוצה לשמור על האזניים.
אני מחפש אטמים שיאפשרו לי זאת אבל שלא יפריעו לי לשמוע את הנגינה.

כנס ל
כאן

ובשרשרת אחרת יצא לי לזרוק את זה . הנה ציטוט של דורון:
ציטוט:

עמית, ספר לנו קצת על האטמים שהזמנת.
מה היעילות? אילו אזורי תדרים הם מנחיתים בעיקר? יתרונות\חסרונות, נוחים או לא, למקרים קיצוניים כמו הופעות וחזרות או גם נגד צופר של סובארו ברחוב?
הם אישיים בלבד? ז"א התאימו לך אותם לצורת האוזן?
כמה הם בולטים לעין המתבונן כשהם תקועים לך באוזן?
"אני אודה לך מאד אם תענה על השאלות שלי.
אני גם חושב על אטמים בעיקר לחזרות והופעות, כאלו שלא יעשו לי HIGH SHELF בכיוון למטה כמו הספוגים הצהובים שכרגע יש לי. אני מחפש משהו קצת יותר רציני.
כמה יעלו לך?"

מכיוון שלא הייתי מנוסה בהם אז העדפתי לא לענות. היום, שכבר כמה חודשים הם אצלי בכיס והולכים איתי לכל מקום, אני מרשה לעצמי.

לאט לאט נענה על הכל.
האטמים, כמו שJS כתב בלינק, הם אטמים "חיים". הם לא פועלים אלא כשהם צריכים לפעול. רק מעוצמה מסויימת שחודרת לאוזן יש הרגשה של "קימפרוס", לחץ והווליום יורד. כשאתה רק שם אותם , בלי שהם כביכול "פועלות" הם מורידים את הנשמע במעט כך שאפשרי לדבר עם אנשים (ובלי לצעוק עליהם) גם כשהם עליך
האטמים מנחיתים את העצמה כמעט ללא שינוי היחס בין התדרים.למה כמעט?? כי עדיין נשארת ירידה קטנה בתדרים גבוהים , אבל היא לא ממש מציקה ולומדים לחיות איתה .
האטמים בנויים אישית לכל אחד. אתה מגיע למכון השמיעה, יוצקים לך פלסטלינה סגולה אל תוך האוזן, לאחר מוציאים, שולחים לניו-יורק וכעבור שבוע אתה מקבל אותם. כך שמידתם "מתלבשת" בדיוק על האוזן. אך עדיין בהתחלה יש קשיים בלשים אותם. אני במשך שבוע שמתי אותם לא נכון וזה גרם לי לכאבים.(לא, לא אני הלכתי להביא אותם..) עד שהלכתי למכון השמיעה והעבירו לי שעורון ב"איך לשים אטמים" .רצוי לא לעזוב את המקום עד שיודעים בדיוק איך שמים אותם.
האטמים ממש נבלעים בתוך האוזן והם בקושי נראים לעני המתבונן. צבע: שקופות.
אני מאמין שאצל כל אחד הם בשימוש שונה. אצלי הם תמיד בכיס, ואני שם אותם בכל מקום שיש בו רעש מטריד או שסתם בא לי שקט.: בכל עבודת P.A. אם בעת כיוון מוניטורים, במקרה של הופעות רוק (תופים וכו'..) אז גם בכל מהלך הבלאנס ולפעמים ההופעה. בנסיעה במשאית או רכב מרעיש. אני לא אדם שמבלה הרבה (על פי ההגדרה המודרנית של המילה "בילוי" או "יציאה") אבל בפאבים וכאלו מקומות אני משתגע בלי האטמים. ניסיתי גם לעשות איתם כמה פעמים סאונד P.A . במהלך הבלאנס עבדתי עם ווליום ממש נמוך לקראת הסוף הרמתי ובהופעה עצמה, ב2 הדקות הראשונות, הייתי גם בלעדיהם כדי להיות ערני לסאונד שנוצר באולם מלא ובכלל ערני לדינמיקת הנגנים. ולאחר אני שם אותם. מדי פעם "מציץ".
או דוגמא קלאסית: לפני כחודש הייתי בברבי כטכנאי, הטכנאי של ההופעה לפני הפציץ בווליום. אם לא היו לי אטמים הייתי מתפחלץ ורחוק מלעשות את עבודתי. חשוב שהם תמיד יהיו בכיס.

-נוחות: האטמים בהתחלה רחוקים מלהיות נוחים. גם פיסית וגם נפשית (הם דיי מלחיצים). אבל מתרגלים. הם יושבים דיי יפה על האוזן אבל הם עדיין יושבים עליה. #smile אני אישית, יכול לשים אותם בבוקר ולהיזכר בהם רק בלילה. ממש כך. כמובן שכל תנועת פנים קטנה הם זזים ומציקים. לא ממש נחמד להיות איתם ברגע של חיוך רחב. #clap

את האטמים תוכלו לרכוש ב"אודיולוג'יק" 035251693, 6202212
דברו עם משה (קנטור). מיקום: פינת האלמונית על קינג ג'ורג'.
מחיר: 320 ש"ח. אחרי.
שווה כל שקל.
אם פיספסתי משהו- תשאלו.
הודעה פורסם: רביעי 18 דצמ',02 00:52   
#thumbsup #thumbsup
AMIT
Act Compatible
הודעה פורסם: שישי 03 ינו',03 17:38   
פגשתי בזה היום
הודעה פורסם: שישי 06 אוג',04 05:04   
אני מצטרף להמלצה החמה על האטמים האלו.
אלה ה-300 שקל הכי טובים שאתם יכולים להשקיע.
חבר'ה - האוזניים זה לא משחק , תאמינו לי אף אחד לא רוצה למצוא את עצמו בגיל 50 עם טנטון!

השרות באודיולוג'יק היה נעים , לאחר בדיקת אוזניים פשוטה החדירו לי סיליקון ועיצבו לי אטמים בצורת חלל האוזן שלי.

לאחר שבוע קיבלתי את האטמים , שקופים ואסטתיים , יושבים כמו כפפה לאוזן (כי זה מותאם אישית) ובאמת שזה לא מכוער , בקושי רואים את זה אם בכלל.

האטמים אוטמים בצורה נהדרת , מנחיתים בכ-30 ~ 40 דיבי.
תחום התדרים יורד ביחס כמעט מושלם חוץ מירידה קטנה בגבוהים כמו שעמית ציין מעליי אבל מבדיקות שערכתי גיליתי שהם ממש מצויינים.

למי שמרבה להשתמש באוזניות (לא למקסס כמובן) הייתי ממליץ ללבוש אותם עם האוזניות וכך להגן על האוזניים שלו.

הופעות / מסיבות / רחוב רועש / עמידה על מסלול נחיתה #smile - חיוני ביותר!!

שוב , ממליץ מכל הלב.
טוב, שכנעתם אותי...
הודעה פורסם: שישי 06 אוג',04 11:29   
הכנסתי את זה לרשימת הקניות שלי.
תודה על המידע.
#thumbsup #thumbsup
SL
נציג עסק/מוסד/שירות
הודעה פורסם: שישי 06 אוג',04 15:16   
hitphy :
חבר'ה - האוזניים זה לא משחק , תאמינו לי אף אחד לא רוצה למצוא את עצמו בגיל 50 עם טנטון!

50 ??? אני קונה עכשיו ומייד , נסה יותר בכיוון של 29-30 ... #cry

מצטרף להמלצות החמות על האטמים ועל אודיולוג'יק.
הודעה פורסם: שבת 07 אוג',04 02:00   
מה לגבי החור שקודחים באטמים ע"מ לשמוע יותר טוב את התדרים הגבוהים?
כשניסיתי את האטמים שלי לראשונה במועדון (זה השימוש העיקרי שלשמם נקנו) שמתי לב שאני פשוט לא יכול להנות מהמוסיקה בצורה כזאת. הכל היה נשמע לי אטום ושמעו כמעט אך ורק תדרי בס ומיד.
חזרתי לאודיולוג'יק אחרי כמה שבועות של נסיון איתם והם הרחיבו לי במעט את החור שיש בהם כך שיהיה ניתן לשמוע מעט יותר תדרים גבוהים.
עדיין, מתי שאני איתם קשה לי מאוד להנות מהמוסיקה ולהיות אוביקטיבי לגבי הצלילים שמסביבי. אני לא מדבר בכלל על לעבוד איתם, למרות שמאוד הייתי רוצה להשתמש בהם כשאני 'בתפקיד'.

אני לבד בהרגשה שלי? כולכם מרוצים מהם לגמרי? ההנחתה שלהם לא חזקה מדי בשבילכם?
SL
נציג עסק/מוסד/שירות
הודעה פורסם: שבת 07 אוג',04 05:41   
danny_bar :

עדיין, מתי שאני איתם קשה לי מאוד להנות מהמוסיקה ולהיות אוביקטיבי לגבי הצלילים שמסביבי. אני לא מדבר בכלל על לעבוד איתם, למרות שמאוד הייתי רוצה להשתמש בהם כשאני 'בתפקיד'.

אני לבד בהרגשה שלי? כולכם מרוצים מהם לגמרי? ההנחתה שלהם לא חזקה מדי בשבילכם?

אתה לגמרי לא לבד , כמה שניסיתי לעבוד איתם פשוט לא הצלחתי , פיצצתי את המוניטורים, אנשים מסביבי התחילו לדמם , ואני בשלי - עדיין היה חסר לי, ההרגשה כאילו אתה מחוץ למסיבה והסאונד של low pass filter , הרמתי ידיים ובכל הזדמנות שאני לא "בתפקיד" אני שם אותם עליי , אולי להנות קצת פחות מהמוסיקה של אחרים אבל לפחות להנות פחות לאורך יותר זמן...
הודעה פורסם: שבת 07 אוג',04 17:32   
בהתחלה חשבתי שאני צריך להתרגל אליהם ואולי אחרי כמה שעות הם כבר לא יהיו כל כך מורגשים, אבל ברגע שאתה מוריד אותם אתה מבין שפשוט אין סיכוי לקבל את אותו ה'קיק' מהמוסיקה כשאתה איתם.

הקטע הוא שיש אנשים שיכולים לעבוד איתם ערב שלם.
הלכתי לאחרונה לאיזה מסיבה באומן בשביל לשמוע את פראנסוה ק.
הדבר האחרון שאפשר להגיד עליו זה שהוא מנותק ממה שקורה סביבו, ולתדהמתי הוא עבד כל הערב עם אטמים - ולא כאלה מפונקים כמו שלנו אלא כאלה צהובים של מטווחים...
זה גרם לי לחשוב שאולי אני קצת מפונק לגבי השימוש איתם, הרי הבן אדם הוא אחד הדי ג'אים המובילים בעולם והוא מסתדר כל הערב עם אטמים.
אולי בכל זאת זה משהו שניתן ללמוד לעבוד איתו?
עמית, איך אתה יכול לעשות איתם באלאנס? אתה מתייחס לעובדה שאתה עם אטמים ומתאים את הבאלנס למגבלות שלהם? הסאונד נשמע כמו שדמיינת אחרי שאתה מוריד אותם?
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » בריאות

לך לעמוד 1, 2   הבא
עמוד 1 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון