תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 18:31
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
חיבור מוניטורים למיקסר, איך?
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » בקרת צליל, שמיעה
  intro  
חיבור מוניטורים למיקסר, איך?
הודעה פורסם: חמישי 17 יול',03 11:41   
שלום,

ברשותי מיקסר קטן MX602A של behringer.
רציתי לדעת מה היא הדרך הנכונה לחבר אליi את היציאות (L ו R) של כרטיס הקול (delta44)
ואיך לחבר אליו את המוניטורים, כך שהמיקסר לא יצבע את הסאונד.

תודה.
AMIT
Act Compatible
הודעה פורסם: חמישי 17 יול',03 11:49   
אתה מוזמן לקרוא כאן

ציטוט:
רציתי לדעת מה היא הדרך הנכונה לחבר אליi את היציאות (L ו R) של כרטיס הקול (delta44)

את היציאה הסטראופונית של כרטיס הקול תחבר ל2 ערוצים במיקסר. מהמיקסר לכרטיס הקול תשתמש בגרופים.

ואין שום קשר בין צבע הסאונד של המיקסר למוניטורים.
הודעה פורסם: חמישי 17 יול',03 12:00   
אם יורשה לי AMIT לא לזלזל בהפנייה שהיא באמת מאוד במקום...

אני חושב שלא יזיק לסכם שהוא צריך לחבר את המוניטורים לCONTROL ROOM. (כתוב את זה אגב בספר הוראות של המיקסר) אולי חבל שהוא יצטרך לקרוא את כל הת'רד הארוך ההוא רק כדי לדעת שהוא צריך לחבר את המוניטורים לCONTROL ROOM... לגבי היציאות של הDELTA 44 רצוי שהוא יחבר אותן לכניסות LINE ולא לכניסות MIC, אחרת תהיה צביעה מסוימת של הסאונד ע"י הפרהאמפ. אני חושב אבל שיש רק שתי כניסות סטריאו LINE במיקסר הזה, אז אם הוא ירצה לשמוע כל ערוץ מארבעת הערוצים כערוץ מונו נפרד ולא כזוגות סטריאו הוא יאלץ להתפשר ולחבר חלק מהיציאות לכניסות MIC. יתכן שאני לא זוכר בדיוק ושיש לו יותר כניסות LINE ואז מה טוב...

לגבי תהליך של כיול, כיוון LEVELS, סדר נכון וכללית לדעת איך מחברים דברים בשביל זה באמת כדאי שהוא יקרא שם. אבל אם הוא כן מבין את ההליכים האלה חבל להלאות אותו בעומס פרטים כשאפשר לקצר את זה ככה.

בועז
  intro  
הודעה פורסם: שבת 19 יול',03 20:08   
תודה על המענה המהיר.
אז כמו שנכתב כאן, חיברתי את המוניטורים למיקסר דרך יציאת ה control room, רק מה? כעת כשאני מחבר את המיקרופון למיקסר, הסיגנל מהמיקרופון הולך ישירות למוניטורים (וגם לכרטס קול דרך ה main out) כך שאם אני שם אפקט ב cubase על הערוץ של המיקרופון, אני לא כל כך שומע את ההשפעה שלו. (כלומר אני שומע גם את הסאונד שהולך ישירות למוניטורים וגם את מה שעבר דרך המחשב...)
וכאמור, כשחיברתי את המוניטורים ישירות לכרטיס, המיקסר היה פנוי לשימוש כ pre-amp בלבד, ולא היתה לי הבעיה הזו.
יש למישהו רעיון?
AMIT
Act Compatible
הודעה פורסם: שבת 19 יול',03 20:34   
כן, אל תשלח את ערוץ המקרופון למוניטורים . תשמע רק את החזרות מכרטיס הקול וכך לא יהיה מצב שאתה שומע פעמיים.
הנושא נסגר כי הוא מתרחק מהשאלה המקורית.
ותקרא שוב את הלינק בהודעה הקודמת שלי.
הודעה פורסם: שבת 19 יול',03 20:41   
אם יורשה לי - המסקנה מהת'רד שקושר כאן הייתה, שעדיף לחבר את המוניטורים ליציאת Main Mix, וכך אני עושה עד היום.

את המיקרופון אתה אמור לחבר לערוץ מסויים במיקסר שיש ממנו שליחה ל-Insert Effect, ובמקום לשים אפקט - חבר אותו לכניסה בכרטיס הקול. כך לא תשמע אותו במוניטורים, אלא אם בחרת Monitor בתוכנת ההקלטה על אותו ערוץ.
נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » בקרת צליל, שמיעה

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון