אחרי חמש שנים ארוכות של מחקר, גיבוש רעיונות ופיתוח זווית ראיה עדכנית על עולם המוסיקה העכשווי, אני שמח לספר לכם שבעוד חודש בדיוק ייצא לאור ספרי החדש "סודות הבישול – תהליכי יצירה מתקדמים באולפן הביתי"
הספר מוקדש ברובו לתהליך המיקס והמאסטרינג, אולם מכיל רעיונות נרחבים בנושאים של: כתיבת שירים, הצטיידות נבונה לאולפן הביתי וטכניקות לביצוע הקלטות איכותיות.
ברוח התקופה, ההתגייסות ההדדית ובעיקר בכדי להקל עליי בהוצאות ההדפסה של המהדורה הראשונה, פתחתי פרויקט באתר Headstart שם תוכלו לבצע רכישה מוקדמת של הספר.
תודה, אני לא יודע אם אפשר לקרוא למכירת ספרים בתחום הסאונד בישראל הצלחה, אבל אני יודע שמאוד נהנתי לכתוב את הספרים ובעיקר למדתי המון תוך כדי התהליך.
הספר החדש לא דומה ברעיונות שלו לספרים הקודמים שבהם בסך הכל ניסיתי להנגיש את הרעיונות הטכנולוגיים שעימם אנחנו משתעשעים, הפעם "סודות הבישול" מכיל את האני מאמין שלי בצורה הכי לא אובייקטיבית שיש. כל המחשבות, כל הרעיונות וכל התובנות שהתקבלו מ 29 שנים של חיים, עשייה והוראה בתחום הסאונד, הפכו לספר שאמור להיות נר לרגלי המוסיקאים, המפיקים ואנשי הסאונד שיבחרו לפעול לפיו (אני לא מנסה לעוף על עצמי, זה פשוט ספר שונה שמנסה לעזור לאנשים לסגל לעצמם דרך חיים של יצירה ולא של רדיפה אחר הבלתי אפשרי). אני מניח שחלק יאהבו וחלק יחלקו על רבים מהרעיונות שמופיעים בו. אבל כאמור הפעם מדובר על האמת שלי לטוב ולרע.
תמכתי ! ובכיף גדול .
נהנתי לקרא את אומנות הרעש (ואירגנתי קבוצת רכישה באקט כשהוא יצא) ואני בטוח שאהנה לקרא גם את הספר הזה ואפילו ללמוד משהו בדרך.
אני קורא לכם לתמוך גם ולו רק כדי לעודד כתיבת ספרים מהתחום שלנו בעברית .
ב ה צ ל ח ה _________________ DuckTape , כי דבק טוב עושים מברוזים !
היי יקירי ובמזל טוב .
אם לא מאוחר מדי, הייתי משנה את המילה "בישול" בקונטקסט של הכותר. זה נותן כיוון שעשוי להטעות, לא מקביל ממש לאנגלית, פחות מתאים לראשי הפרקים והתוכן, ועלול ליצור בעיה באיתור ברשת.
_________________ Facebook של אקט ::: חפש לפני שתשאל ::: התקנון! ::: אינדקס ::: האינפו
זה עדיין לא מאוחר מדי, פשוט מקובל להתייחס לתהליך המיקס בעברית כאל "בישול" ומשם זה מגיע. אתה צודק כמובן בהערתך, אני יודע שהבעיה הזו קיימת גם עם החיפוש של "אומנות הרעש" _________________ www.record.org.il www.recordshop.co.il