תפריט
שלום Anonymous ::: 2024, 05:23
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
קיק שנשמע כמו בעיטה בכדורגל
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) › תצורת הדפסה
לך לעמוד 1, 2   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » SoundBoard - סאונד מקצועי
  BoazP  
קיק שנשמע כמו בעיטה בכדורגל
הודעה פורסם: חמישי 29 ינו',04 01:32   
הקלטת התופים הראשונה שלי לא יצאה כל כך מוצלחת. הקיק שלי נשמע כאילו בועטים בכדורגל או צפרדע גוססת או משהו אחר מכוער...

להקליט מחדש את התופים זה בלאגן היסטרי וקרוב לבלתי אפשרי. לכן אני מעלה להורדה קטעים קצרים קלים להורדה משני הערוצים של שני המקרופונים שכוונו אל התוף בס, בתקווה שאולי תוכלו לתת לי רעיון איך לשפר את הסאונד של זה... אחרי ימים של עבודה אני כבר אובד עצות...

מדובר בקטע רוק. תוף הבס היה עם עור סגור משני הצדדים... שאר המקרופונים לא קלטו הרבה מתוף הבס והמעט שהם כן קלטו לא יכול לעזור לי הרבה אז את הסאונד של אלה אני חייב לשפר...

מיקרופון בס דינמי BETA 52 מול העור הקידמי
מיקרופון דינמי SM58 מעל הפדאל (עור אחורי)

כל עזרה תתקבל בברכה...

בועז
miko
תומך
הודעה פורסם: חמישי 29 ינו',04 11:24   
תוריד את הדרמאגוג - בגירסת הדמו יש לך אופציה יחסית מוגבלת לשימוש (משך זמן קצר) - תעלה את הפלאג הזה על ערוץ הבייס - זה פועל כטריגר ויש גם מעקב אחרי הדינמיקה (כל קיק מורכב למעשה מכ10 דגימות שונות והוא מגוון בזה) יש לך אופציה למשחק עם הגייט שלו (אם יש לך דברים מיותרים בערוץ הבייס) וכו. בקיצור - זה יפתור!

http://www.drumagog.com

רק שתדע - רצוי לשים את הביס מיקרופון ב-ת-ו-ך הבייס דראם ולא מבחוץ (לעשות חור בחלק הקידמי - קח טאפט חלק - סמן עיגול חיצוני ע"י צלחת גדולה , עיגול פנימי ע"י צלחת קטנה יותר כך שיהיו לך שני עיגולים אחד בתוך השני במרחק של 2-3 ס"מ - גזור והדבק על העור הקידמי ואח"כ גזור את העור של התוף בחלק הפנימי של המעגל - ניתן להדביק שני מעגלים משני צידי העור לחזק את העור שלא יקרע)
Places
Act Compatible
הודעה פורסם: חמישי 29 ינו',04 11:53   
אין מה לעשות.
חסרים התדרים התחתונים שאמורים "למלא" את הקיק (איזור ה80HZ).
נסה אולי פלאג שמדמה הוספת אוקטבה נמוכה יותר, אבל גם זה רבע פתרון.
  BoazP  
הודעה פורסם: חמישי 29 ינו',04 12:07   
ציטוט:
רק שתדע - רצוי לשים את הביס מיקרופון ב-ת-ו-ך הבייס דראם ולא מבחוץ

אני מודע לעניין הזה, אבל התופים האלה לא שלי שהייתי יכול להשחית אותם כאוות נפשי. מעבר לכך, חברי הלהקה (במיוחד המתופף ספציפית) אמרו שהם מעדיפים את הסאונד של תוף בס סגור משני הצדדים ולא כל כך היו מוכנים להקשיב לי לנסות להשיג תוף בס עם חור. חוץ מזה, התופים הוקלטו, פירקנו את כל הציוד והחזרנו אותו לבית שלי אז כרגע כפי שאמרתי זה בעיה להקליט שוב.

#ugh

תודה מיקו, אני אנסה את הפלאג הזה, למרות שאני סולד מהרעיון של סינטזה...

אני מקווה שאתה טועה, R.OS כי אני דווקא הצלחתי להגיע לידי שיפור בשיר אחר שהוקלט באותו יום. משום מה הבעיה לא הייתה כל כך קשה בבייס דראם של השיר ההוא למרות שכל התנאים היו זהים לחלוטין...

אז בינתיים זה שני אנשים שאומרים שהסאונד הבסיסי מחורבן מדי מכדי לעשות איתו משהו...

בועז
  BoazP  
הודעה פורסם: חמישי 29 ינו',04 12:23   
ציטוט:
נסה אולי פלאג שמדמה הוספת אוקטבה נמוכה יותר, אבל גם זה רבע פתרון.

איפה אני משיג דמו של פלאג כזה? יש אחד כזה אולי בקיובייס שלא שמתי לב אליו?

בועז
rockem
הודעה פורסם: חמישי 29 ינו',04 12:28   
אני חושב שאתה פשוט צריך להעלות את כל התופים ולראות מה הולך עם מה
לשחק קצת עם Eq כדי להביא את הבס למצב שיעבוד עם הגיטרה בס שלך

תנסה גם לשים מיקרופון קצת במרחק מהתופים בגובה של התוף בס
ותראה מה יוצא לך מהשילוב הזה
ezry2l
Act Compatible
הודעה פורסם: חמישי 29 ינו',04 12:31   
אם ערוץ הקיק הוקלט בנפרד, פשוט הנח דגימה של קיק רצוי במקום זה שהוקלט רע.

קצת עבודת נמלים, אבל תקבל בשר...
הודעה פורסם: חמישי 29 ינו',04 12:36   
ערוץ הקיק הוקלט בנפרד, אבל יש דליפה מסוימת שלו לערוצים אחרים. גם אם זה אפשרי אני די בטוח שאני לא מעוניין להחליף אותו בקיק מסונתז. זה יפספס את הפואנטה. הייתי יכול מלכתחילה לעשות את הכל מסונתז... הלקוח רוצה תופים אקוסטיים ואנחנו לא סתם גררנו את כל הציוד שלי לבית שלו. אם הבייס דראם הזה אבוד, אז הוא אבוד, אבל אני רוצה להיות בטוח במידה סבירה שכל מה שניתן לנסות כדי להחיות אותו נוסה.

בועז
evil beats
הודעה פורסם: חמישי 29 ינו',04 13:09   
מה בדיוק אתה מעוניין לשנות בקיק?
AMIT
Act Compatible
הודעה פורסם: חמישי 29 ינו',04 13:11   
אני לא על מוניטורים לכן אהיה זהיר ולא מדויק.
לדעתי זה אפשרי. תנסה לא לחשוב על BD מפוצץ אלא נסה לדמיין אותו יציב, נקודתי, שאינו מפריע יותר מדי אבל נמצא ושנתמך ומקבל את העומק על ידי חברו הטוב- גיטרת הבס.
הפרונטלי יכסה את האזור הנמוך ואילו ה58 ישתדל לתת את האמצע יפה (זה בעצם כל מה שהוא נותן #smile ) תחילה בדוק שאין בעיות מופע בין ה2. אם יש היפוך של ממש- הפוך אחד מהם. תרגיש נח גם להזיז מעט את אחד הגלים אם זה לא משפיע על האחידות של הBD . גש לערוץ הבטה (אגב- מיקרופון נהדר כשמציבים אותו נכון #smile ) ומצא את התדר המרכזי. בעזרת איקיו או אפילו "מאקס באס" אתה יכול לנסות להרחיב את המעט שיש לך . נסה ליצור קרקע יציבה איתו, פתח איתו את ערוץ הבאס ובעזרת HPF (ההעדפה אישית שלי- יש כאלו שיחלקו) נקה (אם יש מה לנקות..) את האזור הנמוך- נמוך. את ערוץ הבטה תנסה לחדד, אל תתבייש להוריד תדרים נמוכים אחרים כדי להבליט תדר אחד מרכזי ובולט.נסה שיהיה יותר ברור ובהיר. על ה58 להשלים את התמונה של קודמו, אתה יכול להעזר באנלייזר כדי לקבל תמונת מצב ברורה יותר. חשוב עליו כאל המכה עצמה, הפאנצ'יות. קמפרס כמה שצריך כדי להשיג את האפקט.

תגדיר לעצמך בראש איזה BD אתה מחפש ותתחיל לעבוד, פתח אקולייזר, קומפרסור ותראה מה יצא. אני בטוח שעם קצת מחשבה תגיע לתוצאה נחמדה.
אשתדל (בלי נדר..) לקחת את הדגימות האלו עוד היום לסביבה אולפנית ולנקוב במספרים (תדרים מדוייקים) ועיצות יותר החלטיות.

לפעם הבאה, תחסוך לעצמך כאב ראש- פתח את הBD לגמריי (תוריד את כל העור הקדמי- ככה לא צריך לקרוע כלום ) ומקם כמו צריך. הבטה הוא באמת מיקרופון מצויין - לא פחות טוב מחברו הבכור- D112. אני בעצמי ערכתי השוואה אחד על אחד. על הסט תופים שהיה באותה הקלטה- הבטה ניצח. כמובן שזה תלוי איזה בייס דראם עומד מולך.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » SoundBoard - סאונד מקצועי

לך לעמוד 1, 2   הבא
עמוד 1 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון