פורסם: חמישי 26 פבר',04 16:10
אשמח אם מישהו יכול להסביר באופן יסודי מה ההבדל בין טורבוסאונד למה שהוא לא?
האם ההבדל רק במבנה הרמקולים או גם בהגברה?
מה זה עושה לסאונד שמתקבל?
למה עושה רושם שלא משנה איזה מוזיקה תשים במערכת טורבוסאונד הכל ישמע באותו גוון פחות או יותר?
תודות לעונים
תומך
פורסם: חמישי 26 פבר',04 16:35
למיטב ידעתי "טורבוסאונד" היא חברת מערכות הגברה.
האם יש הבדל מסויים בין המערכות בין כאלה למערכות אחרות?
כן אם אתה מתייחס למבנה המערכת ולמערכות יחסי ההספקים והמתחים שנקבעו ע"י החברות.
Wavelab 9.5 Pro/Nuendo8.3/Pro tools 12.5
S.Supporter
פורסם: שישי 27 פבר',04 00:41
כן אני רציני, כתבתי פה דעה שלי, הצהרתי על כך שלא יצא לי לעבוד איתן יותר מדי, מה עוד?
לא אני הכנסתי אותה למועדון הריקודים, אלא בעל המועדון וחברת ההגברה, ומה עוד אני רוצה? צליל יותר מוגדר, שלא כל סינטי בהיי מיד יקרע לי את עור התוף, ולגבי הדגמים אין הרבה הבדלים הבדלים ביניהם, חוץ מהגודל, לפחות אלה שעומדות במועדונים הנ"ל .
אם יואיל כבודו לתת תשובה "נכונה" יותר אשמח להשכיל
אגב, גם באתר של חברת טורבו סאונד דוחפים את המערכת למועדונים, ושחושבים על זה, לאן ידחפו אותן, לאולפן?! לקולנוע ביתי?
הדבר היחיד הנוסף שאפשר לחשוב עליו לגבי המערכת זה שיש ליצרן קרוסאוברים דיגיטלים עם פריסטים לפי דגמים, אבל את זה יש גם ליצרנים אחרים, ואני בטוח שגם אותו "סאונדמן" שחיבר לי ביום שישי האחרון פטיפונים לכניסות ליין וסידי לכניסת פונו יכול לדפוק
Supporter
פורסם: שלישי 23 מרץ,04 19:48
זה מה שיש לבטי בם.
אני גם לא ממש אוהב את מהמערכות שלהם נותנות.
ממה ששמעתי אני מסכים עם סאונד קצת מרוח והמון באס.
(אם משיהו היה בפסטיבל הבירה האחרון ביום של הדורבנים נקמת הטרקטור וכו היה ממש זוועה של סאונד עד שעלו הדג נחש)
אבל לדעתי זה המון תלוי בטכנאי ובכמה הוא מכיר את המערכת שלו(יכולות מגברים,פרוססורים,איקיו נכון וכו).
מה כן יש להם אחלה מוניטורים.
זאת לא התשובה הכי מקצועית בעולם אבל זאת דעתי.
פורסם: שלישי 18 מאי,04 01:55
90% מהפעמים שיצא לי לשמוע PA שמבוסס על המערכת הזו סבלתי מיתר לחץ בבסים (בעיקר במסיבות).
מערכות אחרות בדר"כ היו הרבה יותר נעימות ועשירות בספקטרום רחב יותר, בטורבו - חוץ מבאסים לא שומעים הרבה, לרבות תדרים גבוהים מסביבות ה 5000 ומעלה.
למרות זאת המערכת הזו מאד פופולרית, אז אני סתם דפוק? או שנתקלתי במקרים של כיוון זועתי במיוחד? או שפשוט לטורבו הזאת אין את זה חוץ מהשם המפוצץ?