פורסם: שבת 03 יול',04 13:48
היי חברה ,
מצטער שאני מציק עוד פעם...
אבל שאלה קטנה...
איך קוראים לחומר שממנו עשויים הפסים האלה ששמים בחריצים שבין הדלת למשקוף כדי לסתום אותם? מין חומר כזה ספק ספוג ספק גומי שיכול להימעך ולהתרחב...
נדמה לי שעושים ממנו גם אטמי אוזניים...
מישהו יודע איך קוראים לזה? איפה אפשר להשיג?
ושאלה נוספת - האם החומר הזה טוב כדי לסתום מרווח בין הדלת לרצפה כדי שלא יצא משם רעש?
פורסם: שבת 03 יול',04 17:34
סיליקון זה החומר שממנו עשוי הפס?
זה מה שממנו מכינים אטמי אוזניים?
זה מה שכדאי לשים בין הדלת לרצפה??
פשוט באמת קשה לי להבין הרבה מההודעה הזאת...
S.Supporter
פורסם: שבת 03 יול',04 21:44
כבר דובר פה לא פעם אחת על נושא פסיי איטום, ניתן להשיג בכל חנות חומרייבניין/אייס וכו...
פורסם: ראשון 17 אפר',05 19:11
אילו פסי איטום לדלת\חלון הכי מומלצים מבחינת בידוד?
הלכתי היום להום סנטר ואייס לקנות לדלת של המרתף וראיתי פסי גומי בצורת P (החור באמת חלול) ופסים עבים יותר וספוגיים (אני קניתי כאלה של 9 מ"מ אורך ו4 מ"מ עובי). משום מה האלה של הגומי בצורת P נראים לי יותר פופולריים, ולמרות שגומי אמור לבודד בטח יותר טוב המסה שלו בפסים שהיו בחנות הייתה ממש קטנה, אז לקחתי הימור על הפסים הספוגיים.
S.Supporter
פורסם: ראשון 17 אפר',05 21:54
אני אישית השתמשתי גם בפס הספוג והשגתי תוצאות יפות, נראה יותר פשוט להדבקה בכמה חלקים שמתחברים, ופחות פגיע בעיות באיזור החיבור מאשר הפס החלול אם כי זה גם תלוי בסוג החלון שאוטמים.
Supporter
פורסם: שני 18 אפר',05 06:38
1. אני אישית מעדיף את פסי הגומי - הספוג נוטה יותר להתפוררות
2. בנה משקוף תחתון לדלת והדבק גם עליו פסי איטום.
3. כל זה לא יעזור הרבה אם זו דלת עץ חלולה מהסוג הרגיל. אתה צריך דלת מוצקה וכבדה (אפשר גם לעבות ע"י הוספת לוחות מסוגים שונים - גבס או עץ - יש לשים לב שהצירים מסוגלים לשאת את המשקל הנוסף).
4. אתמול הקלטתי עם חלון פתוח...
S.Supporter
פורסם: חמישי 23 מרץ,06 18:20
הם מודבקים באיזור שבו לוחץ החלון על המשקוף, צד אחד של הפס הוא מדבקה פשוט מקלפים את הנייר ומדביקים.