תפריט
שלום Anonymous ::: 2024, 00:10
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
פאנטום פאוור
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (95) › תצורת הדפסה
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » SoundBoard - סאונד מקצועי
  eyal-gr  
Act Compatible
פאנטום פאוור
הודעה פורסם: רביעי 21 יול',04 23:22   
ברשותי מיקסר של סאונד קראפט ואני רוצה לחבר לו 8 מיקרופונים שונים ע"מ להקליטם בו זמנית ,חלקם דורשים מתח פאנטום וחלקם לא. בין המיקרופונים ישנם SHURE KSM27 ו- BEHRINGERB1 ,ELECTRO VOICE RE 27ND וכמה יחידות של SM57 SM58 .

כמו שאתם רואים חלקם דינמיים וחלקם קונדנסרים,
השאלה והבעיה היא-המיקסר שלי יודע להוציא או לכולם 48V או לאף אחד. אין בחירה לאיזה ערוץ נשלח פאנטום. הכל (כל ה 8) או כלום (0).
האם שליחת מתח פאנטום למיקרופון שלא זקוק למתח יכולה להרוס איזה שהוא חלק בשרשרת? (מיקרופון ? מיקסר? )
אנא הציעו לי אלטרנטיבות במידה ונזק יכול להיווצר.

אנא התיחסו ספציפית למיקרופונים שלי.
המיקסר שלי הוא סאונד קראפט ספיריט FX8

ראובן -תודה מראש על התשובה.
אייל.
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: חמישי 22 יול',04 09:09   
לא צריכה להיות לך בעיה עם דינמי, שעל הקו שלו יש מתח פאנטום. המערכת נחשבת בטוחה מהבחינה הזו.
סימן קריאה אם בכל זאת מתעקשים לבודד את אחד הקווים (מיקרופון אקזוטי-מיושן שלא עומד בתקן רגיל שהחל בערך בשנת 1970, או סוג ribbon או שיש חשש לכבל דפוק(!) או שהכבל אינו מאוזן) ניתן לשלב שנאי על הקו שלו. (שנאי אודיו 1:1 600 אוהם לדוגמא).
סימן קריאה יש להיזהר עם מיקרופונים שיש להם ספק כוח משלהם (ביחוד וינטאג'), חלקם לא יעבדו אם יש מתח על הקו.
למיטב הבנתי, המיקרופונים שהצגת נחשבים חדשים יחסית, ובהתחשב בכבלול מאוזן, לא צריכה להיות בעיה איתם, ולא עם המיקסר.
  eyal-gr  
Act Compatible
על הכיפאק
הודעה פורסם: חמישי 22 יול',04 10:31   
ראובן תודה על התשובה ,הרגעת אותי.
האם למיקרופון של EV גם בטוח לספק פאנטום? הוא המיקרופון היחידי שהוא לא שלי והכי חבל יהיה להרוס אותו.

RE27N/D

תודה ,אייל.
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: חמישי 22 יול',04 10:46   
לפי התוכנית פנימית שלו ועל פי הסוג (N/DYM) והתיאור הוא נראה דינמי לכל דבר, ללא חשש שהוא.
תראה, עם כל מיקרופון חשוד: אתה יכול לנסות לחבר אותו ולהקשיב מיד. אם הכל נקי ושומעים אותו - אין בעיה! - אם יש בעיה הוא לא יעבוד מיד, אך בזרמים האלה הוא גם לא ידפק מיד (מדובר בכמה שניות בודדות בלבד).
אני הייתי מחבר ללא חשש.
  eyal-gr  
Act Compatible
ראובן תודה
הודעה פורסם: חמישי 22 יול',04 13:27   
שוב ראובן ,אתה אחד ויחיד.
תודה על התשובות המהירות ,העוזרות והמקצועיות.

אולי אתה שומע את זה הרבה אבל גם אני רוצה להגיד את זה-אתה התמיכה בענף! בלעדייך הענף לא היה נראה כמות שהוא.
יש הרבה אנשים בארץ שהם גם סאונדמנים טובים ,גם מוסיקאים מוכשרים ,גם אנשי מחשבים מקצועיים וגם אלקטרונאים ,אבל רק לך יש את כנראה את המוטיבציה ואת הרצון להועיל ,לשנות ולשפר את ה"תעשיה".וזה לא מובן מאליו.

תודה לך, אייל.
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » SoundBoard - סאונד מקצועי

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון