Expert
פורסם: רביעי 27 אוק',04 14:30
אני ממשיך לשקוד על בניית הVOCAL BOOTH שלי לצורך הקלטות שירה שמועדן הולך ומתקרב...
עכשיו, אני רוצה ליצור חלון במבנה הקטן שאני יוצר, ואני מעדיף שהוא יהיה מפלסטיק מסיבות שקשורות לנוחות הבנייה.
איפה מוצאים לוח פלסטיק שקוף כזה? אין לי מושג אפילו איפה להתחיל לחפש...
S.Supporter
פורסם: רביעי 27 אוק',04 14:53
אתה מחפש משהו שנקרא פרספקס
חפש בדפי זהב
S.Supporter
פורסם: רביעי 27 אוק',04 18:03
ואתה באמת לא רוצה את זה, גם פרספקס, וגם פוליקרבונט לא שומרים על שקיפות לאורך זמן, נשרטים בקלות , לא מבודדים כמו זכוכית, ונכנסים לויברציות כמו זקנה עם פרקינסון.
Expert
פורסם: רביעי 27 אוק',04 18:54
טוב, הזקנה עם הפרקינסון באמת שכנעה אותי.
חשבתי לא להסתבך עם הזכוכית כי יש לי ידיים די שמאליות ונשמע לי יותר פשוט לחבר את הפלסטיק לדלת המאולתרת שאני בונה למבנה המאולתר שלי... אני פשוט מקווה שאני אסיים לבנות את זה לפני שיסיימו את בית המקדש השלישי.
הבעיה שלי עם הזכוכית היא שזה חלק, כבד ושביר. אני לא יודע איך לחבר את זה לעץ בלי להסתכן בשברי זכוכיות בכל האולפן שלי. אם יש למישהו עצות... אני אשמח!
Administrator
פורסם: רביעי 27 אוק',04 19:04
אולי אפשר לרכוש כאן זכוכית כפולה מוכנה במידה?
היינו צריכים משהו דומה באולפנון בלונדון, קפצנו לחנות ענקית של DIY ושלפנו זכוכית בידודית כפולה, אותה התקנו על מסגרת; פסי תיחום (לייסטים) בצד אחד, מהדקים אליהם את הזכוכית כאשר לפני כן מורחים פס סיליקון שקוף (לאקווריומים או דומה, מתוך שפופרת או בעזרת אקדח/מהדק שפופרות), מלבישים את פסי התיחום של צד שני, כנ"ל עם סיליקון בצורה מהודקת, וזהו בכל הקשור לעבודה עצמית.
S.Supporter
פורסם: רביעי 27 אוק',04 21:49
זכוכית זה באמת משהו שקצת מסובך להתעסק איתו לבד, אבל כבר הלכת לזגג?
והוא כבר חתך מה שחתך במידות שביקשת?
אז שימסגר לך את זה כמו חלון ואת כל הגשעפט תחבר קבוע או עם צירים.