תפריט
שלום Anonymous ::: 2024, 06:30
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
כסאות לאולפן\נגינה.
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) › תצורת הדפסה
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » אקוסטיקה, סביבת עבודה
  Anglister  
כסאות לאולפן\נגינה.
הודעה פורסם: ראשון 17 אפר',05 19:45   
אני כרגע עומד לפני קנייה של אחד הדברים החשובים בעיני לאולפן- כסא. יצא לי לנסות לבדוק כל מיני כסאות מחשב של חברות ישראליות, בעיקר "צרעה" והמוכר אפילו הביא לי את החוברת הדרכה שמביאים להם כדי להסביר ללקוחות דברים, ועדיין אני רחוק מהחלטה.
ראיתי שבספצפקציות של דגמים שהיו בחוברת הדרכה היה רשום "זמן ישיבה מקסימלי". שיענו אומר לך כמה זמן אתה יכול לשבת על הכסא (לא בדיוק הבנתי מה קורה אחרי שעובר הזמן המוקצב, אבל ניחא.). העניין הזה של זמן ישיבה זה איזה טריק שיווקי מצוץ או איזה שיטת מדידה על פי סטנדט קבוע?
בכל מקרה, גם בחוברת הדרכה לא היה שום מידע מעמיק, בעיקר פירוט על הדברים שניתן לכוונן כמו גובה זווית וכו'.
הבעיה שלי היא שאני גם גיטריסט, והכסא הזה ישמש לי גם לנגינה וגם לעבודות עם המחשב - שתי צורות ישיבה שונות.

יש בעניין הזה למישהו עצות לבחירת כסא או המלצות על דגמים ספציפיים?
כי כל בחירה שאעשה על דעת עצמי תיהיה הימור בגלל שלא ניתן להעריך כסא מישיבה של 10 דקות.
ofer™
S.Supporter
הודעה פורסם: ראשון 17 אפר',05 20:30   
קודם כל אני מאחל לך שלעולם לא תדע מהם כאבי גב אמיתיים.

אחרי הרבה מפח נפש בחרתי בכסא הזה, וכנראה שלעולם לא אחליף אותו. הרעיון פה הוא הורדת העומס מהגב ע"י שיתוף הברכיים וזה עובד.
648 ש"ח בד"ר גב

הקלק על התמונה לצפיה בגודל מלא
Act Compatible
הודעה פורסם: ראשון 17 אפר',05 23:03   
שאלת שאלה רצינית וחשובה.

גם אני מנגן גיטרה וגם אני יושב על המחשב ועושה עליו מוסיקה.
הכסא הראשון שקניתי היה כסא מנהלים שחשבתי שיהיה לי מתאים אך מהר מאוד הבנתי שהוא לא לעבודה באולפן ובטח שלא לנגן גיטרה.

מנסיון אני יכול להמליץ לך ללכת על כסא בסגנון הזה :

לכסא הזה בניגוד לכסא מנהלים אין ידיות מה שעוזר לנגן עליו גיטרה.שים לב שאתה קונה כסא בלי ידיות.
כסא זה לא תופס הרבה מקום ומשאיר מקום לעוד כסא ליד המחשב שלפי דעתי זה דבר חשוב מאוד , אם אתה עובד עם לקוח או חבר והוא רוצה לראות ולהשתתף במה שקורה על המסך.שוב -בניגוד לכסא מנהל.
הכי חשוב לפי דעתי זה החישוק שיש לכסא הזה להשעין עליו רגליים. בתור גיטריסט מצאתי שיש לי בעיות ריכוז ואם אני צריך לקרוא קטע או להתאמן כמה שעות אני מתחיל לאבד ריכוז מהר מאוד. החישוק הזה שאני משעין עליו רגל או לפעמים שני רגליים עוזר לי להשאר מרוכז עוד זמן.לא יודע איך אבל זה פשוט עושה את העבודה בשבילי. אז אני ממליץ לך לנסות.

הבעיה עם הכסא הזה זה שהוא בא מתאים לשרטט וזה אומר שהוא גבוה.גם במצב הכי נמוך שלו הוא עדיין קצת גבוה. נסה לחפש כסא רגיל ולבקש לקנות חישוק בנפרד כדי להרכיב אותו על הכסא.

עוד דבר -(מובן מאליו) חשוב שיהיו גלגלים ,

זהו. נסה לחפש עוד שרשראות בנושא כי אני זוכר שראובן פעם דיבר על זה שמשענת הכיסא לא צריכה לעלות מגובה המתניים/אזניים בגלל סיבה אקוסטית, אני לא כ"כ זוכר, חפש בעצמך.

תעשה חיים
אייל
בנציון
Act Compatible
הודעה פורסם: שני 18 אפר',05 03:08   
לפני הכל צריך לדעת לשבת נכון. לא משנה על איזה כיסא. ורצוי מאד להניח את הרגלים על איזה הדום כל שהוא, הדום לא מיועד רק לזקנים.
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: שני 18 אפר',05 07:26   
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » אקוסטיקה, סביבת עבודה

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון