Act Compatible
פורסם: שישי 20 מאי,05 15:34
סרקתי את הפורום ומדובר המון על אקוסטיקה של חדרים,ממדי"ם אבל שמתי לב שלא מוזכר כלום על עליות גג
אני עובר עוד זמן קצר לביית פרטי עם עליית גג גדולה יחסית (בערך 8 מטר על 4 מטר)
אני מתכוון למקם שם את האולפן שלי ,
עפ"י מה שלמדתי מקריאה בפורום זה שהקירות מטבעם לא מקבילים (בגלל שאחד מהם הוא חלק מהגג) והתקרה יחסית גבוהה עוזר לכל נושא האקוסטיקה
אם מישהו יכול לתת סקירה קצרה על טיפול בעליות גג באיזה חומרים עדיף? מה עושים עם התקרה ? מה שווה לוודא ספיציפית בשלב הבנייה שיקל אח"כ (מעבר לנושאים שכבר פורטו בעבר).
תודה
אלון
S.Supporter
פורסם: שישי 20 מאי,05 15:43
אתה צריך לספק יותר פרטים על המבנה, סוג הקירות, סוג הגג,רצפה מידות שיפועים וכו..
Act Compatible
פורסם: שישי 20 מאי,05 16:03
א.תודה על ההתייחסות המהירה .
ב. הביית בבנייה והעליית גג מגיעה לא בנוייה אלא רק כמעטפת לא בנוייה
ככה שזה מה שאני רוצה לדעת איך מלכתחילה הכי טוב לבנות אותה ,באיזה קירות לבנות, איזה ריצפה כדאי לשים,
הנתונים הבסיסיים של העליית גג או אם לדייק חצי עליית גג (כי זה ביית דו משפחתי שהגג חצוי לשניים)הוא הם שהגג הוא גג רעפים רגיל,
הצד הימני הוא קיר הוא בגובה של כ6 מטר ומתחיל לרדת עד שהוא נעצר בגובה של מטר וחמישים בערך (מטר אחד בערך לאורך כל החדר הוא לא אפקטיבי היות והוא נמוך מ2 מטר)את השיפוע אני לא כל כך יודע
כמו בציינתי אורך החדר הוא 8 מטרים ורוחבו 4 (שמתוכם אחד לא אפקטיבי כל כך כי הוא נמוך)
התקציב שלי לבנייה הבסיסית של ריצפה, קירות ,תיקרה הוא דיי לא מוגבל
מה אתה מציע ?
ושוב תודה
אלון
Act Compatible
פורסם: שישי 20 מאי,05 22:02
תודה לכם על התגובות
אסף - מה שנכון נכון אני הולך להשקיע הרבה כסף בחדר הזה ואין סיכוי שאעשה זאת בלי איש מקצוע (ואני בינתיים רחוק מזה כמה שנות אור...),סתם רציתי לידיעה כללית
ראובן - SORRY אין לי שמץ איך לא עלתה לי השרשרת בחיפוש למרות שראיתי אותה מתישהו...
אלון
S.Supporter
פורסם: שבת 21 מאי,05 10:13
אין שום בעיה עם עליית גג.
להיפך, אמרתי כאן כבר מספר פעמים שחתך תקרה בעל הקסונומטריה משתנה הוא ייתרון עצום.
הבנתי ממך שתקרת עליית הגג משופעת.
השאלה היא אם יש חתך עולה וממנו חתך יורד, או רק חתך יורד. (האם יש מרכז פרמידה או רק משולש ישר זוית?)
מעבר לזה, אם הגג במצב תשתיתי זה ייתרון גדול כי יש לך אפשרות להתחיל את אולפן חלומותיך מאפס.
כל קבורת המובילים, מיזוג, רצפה מבודדת, תאורה
הרבה כסף, הרבה סיפוק.
בהצלחה