תפריט
שלום Anonymous ::: 2024, 08:15
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
מוסיקה ישראלית מקורית - באנגלית
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) › תצורת הדפסה
לך לעמוד הקודם  1, 2
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » הסלון

מוסיקה ישראלית מקורית בשפה האנגלית - כן או לא?
פאאאביולס! כן ירבו כמותם בארצנו העברית!
40%
 40%  [ 11 ]
וואלה לא אכפת לי...שיהיו בריאים כל עוד המוסיקה בסדר.
48%
 48%  [ 13 ]
מי ספיק נו בריטיש גוד! אל אל ישראל ביחד נשרוד לחוד נשתעל!
11%
 11%  [ 3 ]
סך-הכל הצבעות : 27

miko
תומך
הודעה פורסם: שני 13 יונ',05 00:41   
אני חושב שזה מאוד תלוי - אני אישית אין לי בעיה שהרכבים ישראלים שרים בשפות זרות, לדעתי מי שרוצה לחיות מהמוסיקה (מוסיקה מסחרית) והיעד של הקהל הוא מהארץ אז הוא צריך בישראל לשיר בעברית בנוסף לזה שעליו (לדעתי) לוותר על הרבה דברים שקשורים למקוריות ולהכנס לשבלונות שמוכרות.
מי שבאמת חושב לנסות את מזלו מחוץ לישראל (כלומר - כל אותם ז'אנרים שתחנות הרדיו מתעלמות מהם )אין לו פשוט ברירה אלה לשיר באנגלית, יאמר לזכות שלהקות ישראליות אנונימיות זכו להשמעות בתחנות רדיו בחו"ל אף בסיגנונות שהם לא נחשבים מיינסטרים וכדומה.
עוד משהו שקרה בתחום הזה (קצת סטיה מהנושא) - בצפר הוחתמו ע"י roadrunner (ששיכת כיום ליוניברסל), useless I.D כבר שנים חתומים בkong fu records (שלהקות כמו אופספרינג היו תחתם), Necrodaemon חתומים ב twilight (גרמניה) ואורפנד לאנד הוחתמו בcentury media , אני מניח שאם הם היו שרים בעברית (טוב - לאורפנד לנד יש כמה משפטים בעברית באלבומים) הם היו "בין הפטיש לסדן" - מצד אחד סיגנונות שלא מגיעים לרדיו או לחברות התקליטים הישראליות ומצד שני זאת בעיה לשווק כלפי חוץ מוסיקה שהמילים לא מובנות לקהל מה שגם רוב המוסיקה בסיגנונות הללו בד"כ באנגלית ( האבסורד - עכשיו האלבומים האלה מיובאים לארץ ע"י אותם חברות שסירבו להתייחס לז'אנרים הנ"ל)
הודעה פורסם: שני 13 יונ',05 00:51   
שי (kurush)
אני עושה רוק מתקדם, בשילוב עם מטאל/ניו מטאל, בעברית, ולדעתי התוצאה מוצלחת מאוד. אין לי כרגע דגימות מהחומר הנ"ל, אבל בקרוב אסיים את ההקלטות וזה יעלה לרשת.

והסיבה היחידה שמטאל בעברית נשמעת "מגוחך" זה בגלל שאף אחד לא העיז לעשות את זה ברצינות. יש גם מטאל בגרמנית ובפינית ובכל שפה שקיימת בעולם. אם יקומו כמה להקות ויעשו מטאל איכותי בעברית - תאמין לי שזה ממש לא ישמע מגוחך. להפך, אני כבר מחכה ליום הזה!
(לשם ההבהרה, אני מדבר על הסגנונות הפחות "כבדים" של המטאל - האבי, פאוור, ת'ראש, ולהבדיל אלף אלפי הבדלות - ניו. בדת'/בלאק/גור וכו', ממילא אף אחד לא מבין באיזו שפה המילים #biggrin )
electric monk
Act Compatible
הודעה פורסם: שני 13 יונ',05 09:06   
ברק, שים לב לנקודה של miko. אתה יכול להיות אמן המטאל העברי הטוב ביותר בכל הזמנים, ועדיין לא תמכור יותר מ-1000 או 2000 אלבומים, ולא תצא ל"סיבוב" הופעות מעבר לבארבי ת"א/בארבי כפ"ס/הצוללת הצהובה/קמלוט הרצליה. ואם יש לך כוח לנהוג, אז כמה מקומות בצפון הרחוק ובאר שבע.

להגביל את עצמך לשוק של 6 מליון אנשים זו טעות, לטעמי, במיוחד שהאחוז באוכלוסיה שאשכרה מתעניין בחומר הזה שואף ל-0.

Solstice Coil
shahar
Supporter
הודעה פורסם: שני 13 יונ',05 11:23   
חבל ש (רוב) חברות התקליטים הישראליות לא משקיעות ביצוא של מוסיקה ישראלית לחו"ל.
זה היה יכול להיות בית טוב לכל אותם אמנים ישראלים שעושים מוסיקה טובה באנגלית.
אבל אני באמת לא יודע, אולי זה בכלל לא ריאלי בתחומים שהם לא טראנס\אלקטרו וכו'...
הודעה פורסם: שני 13 יונ',05 12:30   
מסקנה :
לא משנה באיזו שפה המוסיקה
לא משנה כמה היא אייכותית

התעשיה בארץ רקובה !
S.Supporter
הודעה פורסם: שלישי 14 יונ',05 09:33   
kurush :
נסה להקשיב למטאל בעברית. מעטים הצליחו לעשות את זה בלי להשמע מגוחכים לחלוטין (הם נשמעים רק קצת מגוחכים)...

9 out of 10 metal albums in English sound ridiculous - did you ever listen to the lyrics? They are absurd usually. The reason it's more obvious in Hebrew is because Hebrew is a much less forgiving language than English - if accenuates whatever flaws your lyrics have.
I'd think that the ancient language of the bible, which is 10 times more powerful than English, would be much more suitable to the pompous messages in Metal.
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » הסלון

לך לעמוד הקודם  1, 2
עמוד 2 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון