Administrator
פורסם: רביעי 01 פבר',06 15:23
אינדקס במנוע החיפוש קיים מתחילת הפורום הזה, והוא שווה לת-ח-ת. סתם אוגר מילות מפתח בלי הכרה ואני חייב לרוקן אותו כל כמה ימים אחרת זה גודש. אפשר שיוצרי המנוע כיוונו לאנגלית, אך הרעיון ממש רע בתכנות שם.
האינדקסים שנעשים בידי בני אדם, הם הכי מותאמים שיש, ניתנים לביקורת ובחינה לפני שהם נחשבים לכותרת שיש אחריה משהו מועיל או שחוזר על עצמו, וניתנים לסידור ויזואלי הגיוני.
מכל הנסיונות שעשינו עד היום, אין תשובה אחת אידיאלית עבור כל מי שמחפש משהו, והכוונה לחדשים בעיקר, כי הם מגיעים מרקע לימודי ריק, חסר או מעוות (אחת הסיבות שהגיעו ונזקקו לחיפוש), ואין ביכולתם לתאר נכון את מה שהם מחפשים אחריו. מכאן שאינדקס עבודת-יד יהיה תמיד קרוב יותר להכרת שטח כללית ודי ממצה בצורה מלווה-אנושית. הוסף על כך את שיטת הניקוד שבאמצעותה שרשראות נשארות או נמחקות, ויש לנו עוד קצת סדר.
אם יש למישהו רעיון יותר פרקטי, בדוק, אשמח לשמוע, אבל מרוב רעיונות ואפילו נסיונות וכמה כלים שכתבתי במיוחד, עדיין קשה להתמודד עם מידע רב שאינו אחיד, ועם שילובים כה רבים של שאלות, שתמיד האחד יחשוב שמעולם לא שאלו את זה.
Supporter
פורסם: רביעי 01 פבר',06 23:26
אני יודע שהאינדקס הקיים שווה לתחת.
אני יודע שפועלים סינים עדיפים (בפרט כאשר הם עובדים בתמורה לקערת אורז אחת ליום).
אני לא יכול להתווכח עם הלוגיקה הזו ואני גם לא רוצה.
אני מפנה אתכם שוב למילות המפתח בהודעה הקודמת שלי: "שדרוג", "לכאורה", "יותר מהרצוי", ו-"לטווח ארוך יותר".
אתם לא חייבים להשתכנע, אבל פתרונות טכנולוגיים טובים בכל זאת יש בנמצא (גם במחיר של "תפירה" במיוחד) ותמיד אפשר לחזור ולבדוק אותם. גם בעוד שנתיים.
אגב, עבור החדשים בפורום נדמה לי שאינדקס בסיסי שאינו דורש תחזוקה מספק.