מדובר בטוו'יטר dome (כיפה) "1 של Omega Audio, מגנט כפול שפשוט התקפל פנימה ואני לא מצליח להוציא אותו... מישהו יודע אם זה מזיק למוניטר או משפיע על הסאונד? ואם כן אז איך פותרים את זה?
העיקרון נכון, אבל השיטה מסוכנת.
בביצוע לא זהיר אתה עלול לגרום נזק או לינוק את כל הכיפה...
נסה לבצע "ידנית":
הכן צינורית בקוטר המכסה את האיזור השקוע שבכיפה באופן מושלם עדיף מחומר שקוף כדי שתוכל לעקוב אחרי התקדמות ה"טיפול".
הצמד קצה אחד בזהירות לכיפה ואת הפה לקצה השני, ושאב/הגבר את הוואקום בהדרגה עד שהכיפה חוזרת למצבה המקורי.
מן הסתם יתכן וישארו עליה "צלקות". כמו בחיים, זה רק אסטטי...
איפה אני אמצא צינורית שקופה בקוטר של הכיפה הזאת...
חשבתי אולי עם בקבוק של מטרנה שאני אמחץ אותו ואז אלביש ואז אעזוב והוא יעשה יניקה.. אבל אין לנו תינוקות בבית :razz:
אני מפחד מהשואב אבק זה במת נראה לי עלול לשאוב את כל הסיפור, זה נראה עדין מדי!
חיפשתי פה קצת ומצאתי מישו שאמר שהצליח עם דבק של פלסטר, לא נראה לי כל הריעון הזה של דבק.. ובכלל, כל השיטות של לגעת בזה.. זה כ"כ עדין, נראה לי שזה רק יעשה יותר נזק.
השאלה האמיתית היא, האם יש לזה משמעות בשביל סאונד? מישו חושב ששווה להחליף כיפה, או טוויטר בגלל דבר כזה? וכמה יכול לעלות דבר כזה בהערכה זהירה?
השתמשתי בשיטה של הבחור מהאשכול הקודם שדיברתם על זה, הוא פתר את זה עם דבק של פלסטר (חזק ולא צריך ללחוץ כדי שידבק כמו שצריך), אז ניסיתי וזה באמת עבד.!
הוא אמר שמי שאמר לו את זה, אמר לו את זה באימייל והוא לא יודע מי "הצדיק"
לדעתי צריך להודיע על זה שזאת תהיה שיטה רשמית או משהו, כי זה היה ממש קל ולא מסוכן כמו שואב אבק או שיטות אחרות שהפכו "פופולריות" בנוגע לסוגיה הזאת.. (כמעט כל בנאדם שדיברתי איתו אמר לי מיד "שואב אבק")
מבחינת הצורה של זה, זה קיבל צורה כמו מקודם, עגול וחלק. רק יש.. ממש קצת סימנים של לבן כזה, איפה שהיה קיפול חד, אבל לא נראה לי שזה רציני...
אתם חושבים שזה ישפיע על הסאונד? :?:
אחח.. כל הסיפור הזה עשה לי לא טוב לבריאות.
תודה לכולם על התשובות המהירות וכל זה.. זה פורום נהדר, תמשיכו ככה