תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 02:36
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
fender champ
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » DIY, אלקטרוניקה וחיווט
  danimili  
fender champ
הודעה פורסם: שישי 11 מאי,07 22:56   
אני צריך את עזרתכם בדחיפות.

סוף סוף הגיע אלי המגבר שהזמנתי מארה"ב: מדובר בפנדר צ'אמפ משנת 75' - מנורות 6 וואט - הוא נראה חמוד לאללה.
אתמול קניתי לו שנאי ממיר מתח ל110 עם הספק של עד 200 וואט. היחידה עצמה צורכת 60 וואט.
הדלקתי את המגבר: המנורה הקדמית פועלת, שלושת המנורות זורחות ומתלהטות, אבל אין סאונד!
יכול להיות שהבעיה שההספק של השנאי לא מספיק? קראתי קצת על השנאים וישנם מכשירי חשמל שדורשים שנאי עם הספק של פי שלושה מפני שההדלקה של היחידה דורשת נחשול של זרם. יכול להיות שזה זה, או שמא משהו עם המגבר או הספיקר?
דיברתי עם המוכר שלי והוא אמר לי במפורש שיום לפני שהוא שלח לי אותו, הוא סיים את ההקלטות שלו איתו.

דניאל.
astond
Act Compatible
הודעה פורסם: שבת 12 מאי,07 01:22   
ברוך הבא לפורום.
מה זה מאיביי? אז כמובן שהמוכר בדיוק סיים את ההקלטות לתקליט הרב מכר עם המגבר הזה.
זה כמו המוכר שמוכר את הג'ז בס הישנה שלו כי בדיוק יש לו 5 כאלה בדיוק והוא חייב לפנות מקום לילד שנולד וזו בכלל הייתה הגיטרה של סבא שלו וזאת יד ראשונה ללא שימוש ועכשיו שהסבא נכנס לבית אבות אז הגיע הזמן לתרום אותה במחיר אפסי של רק כמה אלפי דולרים לטובת האנושות...
בקיצור לא לקחת מילים של מוכרים מחו"ל כמובנות מאליו אפילו אם קוראים להם מייק מאילינוי.
מחול עדיף ורצוי לקנות חדש דנדש.
בכל מקרה יכולות להיות כל מיני תקלות שמונעות יציאת סאונד מהמגבר.
הכי טוב לפנות לאיש מקצוע שיוכל להציץ במגבר ולפתור את הבעיה.

http://www.act.co.il/guide/index.php?gu=shwad&ad=261

?

למכירה בבזאר
  danimili  
הודעה פורסם: שבת 12 מאי,07 10:09   
ברור שאני לא לוקח מילים של אף אחד כמובן מאליו, למרות שהוא היה מוכר נחמד ומאוד תקשורתי לאורך כל הדרך, הכל יכול להיות.

אשמח אם תרשמו לי אנשים שמבינים במגברי מנורות שאוכל לקחת אותו לבדיקה.

תודה, דניאל.
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » DIY, אלקטרוניקה וחיווט

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון