תפריט
שלום Anonymous ::: 2024, 03:18
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
האם D.I מנורה /אקטיבי/פאסיבי לבס??
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) › תצורת הדפסה
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » SoundBoard - סאונד מקצועי
  gromit  
Act Compatible
הודעה פורסם: שלישי 25 יונ',02 09:55   
היי,
אני הקלטתי עד כה את הבס שלי-פרטלס פנדר פאסיבית,
ישירות בPL לתוך כניסת המיקרופון עם הGAIN במיקסר מאקי 1202 שלי. הסאונד לא מספק אותי. אני שואף לנוכחות וחום.
הומלץ לי לקנות D.I של חברת דמטר והוא בנוי על מנורה.
ראשית, האם הקלטה דרך D.I בכלל תשפיע על הסאונד שלי בין אם הD.I אקטיבי או פאסיבי? הלוא כל עניין הD.I -דיירקט בוקס- בא לפתור בעיית אורכים ורוחק מקונסולה. אני מצוי ממש ליד המיקסר. אז אומנם כניסתי אינה מאוזנת והD.I יספק לי כניסת XLR
אבל האם הסאונד- הסאונד ישמע יותר בעל נוכחות בחלל ולא קטן ומסכן. אני לא רוצה לבצע מניפולציות של EQ
ולהוסיף נוכחות משם. אני רוצה שהבס יוקלט כבר עם ביצים.
חשוב לי לומר שLEVEL הכניסה שלי תמיד טוב והוא על 0 די בי או מעט פחות.
אנא העשירו אותי מנסיונכם ואשמח להמלצה על דיירקט בוקס מצויין שעשה בעבורכם את המלאכה היטב.
אשמח אם מישהו יספר אם פגש בדיירקט בוקס של דמטר עם המנורה ואם ניתן להשיג.
אציין שאינני מנגן סלאפ אלא רק סטרייט פרטלס בס.

המון תודה.
thebishopp
הודעה פורסם: שלישי 25 יונ',02 10:17   
for bass recording ive always used my SansAmp GT2,
that is actually for recording and playing guitures, but it sound wonderfull, warm close and big, allowing control for bass, treble, warmth, mic placement and cabinet simulation.

bottom line: great.
ah, and dont b afrraid 2 play with EQ when recording bass, almost always you'll have to manipulate it abit somhow, to get the Mids, bottom and Punch you want.

good luck...
Saibuster
הודעה פורסם: שלישי 25 יונ',02 10:49   
The demeter bass DI and the aguilar tube DI are suppose to be the best DIs for bass, if you wanna know what it sounds like listen to the new incubus CD, i've read an article on bass player that said that he used a demeter DI signal mixed with a miced EDEN 4x10. i defenatly say that the cd has one of the best bass tone on earth.
You wont find this stuff in israel, and if you are going to brin one from the states, dont forget to send me a note :smile:

btw: if you choose to belive bassplayer magazine tests then the aguilar won over demeter.

Also Sansamp bassDI wasnt that far away.

הודעה פורסם: שלישי 25 יונ',02 14:35   
DI לא נועדה לשפר את איכות הסאונד בקוים ארוכים. DI נועדה לשלושה דברים עיקריים:
1. תיאום עכבה בין כלי נגינה לכניסת מיקרופון
2. תיאום עוצמה בין כלי נגינה לכניסת המיקרופון
3. תיאום אדמה בין כלי נגינה לכניסת המיקרופון

כל השאר הם פועל יוצא או שיכלול של הנ"ל.

הקופסאות הטובות ביותר בין אם הן אקטיביות או פסיביות מציעות את הסאונד הנקי ביותר ונטול העיוותים שאפשר כשהוא מתואם לתחום עבודה נוח לכניסת המיקרופון במערכת ההקלטה. אין לי חיבה מיוחדת לקופסאות הזנה ישירה המכילות מנורות אבל על טעם אפשר להתווכח - הקילומטרג' של כל אחד שונה. לטעמי דווקא קופסאות המבוססות על טרנזיסטורים ושנאים מציעות סאונד פתוח והתקפי יותר כשצריך - ללא פגיעה בסאונד אם הנגן מנגן דווקא רך. שני שמות שבאים בחשבון במשפחה הזו הם Radial וAvalon בשני תחומי מחירים שונים. היות ואני ידוע כמי שגם עושה את מה שהוא אומר יש ברשותי U5 של Avalon ואני יכל להעיד כי לפחות בסיסט ישראלי מפורסם אחד לא מוצא צורך להביא איתו את הדימיטר האישי שלו כשאני מזמין אותו לעבודה. גיטרה וכבל זה כל מה שהוא צריך להביא.

חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » SoundBoard - סאונד מקצועי

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון