פורסם: ראשון 28 יול',02 06:54
היום מיקססתי איזה שיר שלי, סתם דמו. אח"כ את המיקסדאון לקחתי ל-WAVELAB ועליו שמתי איקיו לתיקון קטן ומתחתיו שמתי C1 Compressor.
בדר"כ אני עושה ככה למיקסדאונים שלי.
אח"כ ניסית לשים גם את ה-vintage warmer על הפריסט הראשון שהוא פחות או יותר טוב למאסטרינג. (לא?)
אחרי כמה שניות הבנתי שלא רק שאני לא צריך את ה-C1 כי ה-V.W מרים ווליום טוב- יותר טוב ממה שהצלחתי להוציא עם ה-C1, הוא גם לא מוציא לי פיקים יותר מ-0 דיבי.
בסוף ויתרתי על הקומפרסור של WAVES ונשארתי רק עם ה- V.W.
התוצאה נשמעה טוב, יותר מוגברת ממה שיצא לי עם ה-C1 וכלום לא עבר את ה-0!
האם גם ה-V.W מתפקד כמין מקסימייזר?
האם הוא טוב בתור קומפרסור? אין בו למיטב הבנתי כפתורים של RATIO, THRESHHOLD, ATTACK ו-RELEASE.
האם הוא חותך את השפיצים הסוררים או מועךמקמפרס?
פורסם: ראשון 28 יול',02 07:31
רועי, הקישור לא ממש טוב.
שלחת אותי לאיפהשהו בפורום או לסקירה שעשית?
Act Compatible
פורסם: ראשון 28 יול',02 07:34
תקרא את הסקירה, אז תוכל לדעת בדיוק מה הוא עושה (קומפרסיה,לימיטר, הרווית סרט מגנטי), תבין את כל הרעיון שמאחוריי הפלאגאין.
פורסם: ראשון 28 יול',02 09:04
אז שאני אבין נכון, הפלאגאין הזה יכול בהחלט להיות המקמפרס הסופי בפעולת המאסטרינג?
לפי התוצאה שיצאה לי אז כן, אבל אני רוצה לשמוע את זה מטובים ומנוסים ממני.
:smile:
סליחה על ההתקרצצות..
Act Compatible
פורסם: ראשון 28 יול',02 21:26
במידה הנכונה כן.
הבעיה איתו, שהוא מאוד קשה לעבודה (לעבודה נכונה כמובן).
המשחק איתו צריך להיות מאוד עדין, אחרת תכנס לקליפינג דיגיטלי, וממש בקלות - אל תטעה, זה שהוא מציב קיר ב-0db (לימיטר) לא אומר שהדברים לא ייצאו בהרוויה יתרה.
תדמיין זריקת בלוני מים על קיר- אם תזרוק אותם חזק הם יתפצצו לעומת אם תזרוק אותם במידת כוח נכונה.
הוא יכול להוסיף בשר לכל קטע, אבל חובה לדעת איך הוא עובד לפני זה.
בדיעבד, אחרי הרבה חודשי עבודה איתו, הייתי משתמש בו לקטעים אנמיים קצת או יבשים. קטעים מרחפים עמוקים או עמוסים יכולים להפגם ממנו (מסקינג).
פורסם: שבת 17 פבר',07 10:48
מצטער שאני מגיב פה אחרי טונה זמן שהאשכול לא היה פעיל אבל יש לי שאלה,
איך יודעים להגביר עד המקסימום שאפשר ? הרי אם אני אגביר יותר מידי אני פשוט אמשיך לקמפרס מהמקסימום וככה אני יכול גם לאבד ווליום נחוץ.