פורסם: רביעי 26 פבר',03 01:28
יש לי כמה שאלות אך איזה יופי שאתה כותב כאן אני מרגיש שזה ממש נחמדשיכולים להפרות כאן
הקשר שלי הוא מאוד רופף מלבד דיסק אחד של ראבי שנקר וכיתת אומן של שני חברים הודים אני לא זוכר או יודע על המוזיקה הזו הרבה מה שכן היא מדליקה אותי עם החושניות הקצבית ושמעתי סיפורים על כך שיש סשיינים כל היום ושזה נחשב אפילו דתי וזו הקרבה אדירה למען מוזיקה וטוב שכך.
אני הולך לתרגל מהאתר שלך את הבקצבים לחרוש את המאמרים באתר של הסיסט ( יש מקבץ מרשים על מה שקשור ללתיארויה , מוזיקה מודלת ושאר פירות )
אשמח אם ינתן לי פירוטט הכוונה באקסנד ינגascending ) דיקריסנג משמעו עלייה וירידה ?אני חושב שזה נכון אנא אשר .
ב.
לא הבנתי אם יש קשר בין ההברות לקצב, מלבד זה שהן מבטאות את הביט למשל 2 או 3 האם יש להם קשר רוחני( תפילות ) והאם הם קשורות לסאונד כאשר (יש 2 פטרנים זהים בביט למשל 2-2 אך עם הברות שונות )
מה המשמעות של זה ?
ג.
איך בעיקרון עושים את זה אם אני קלידן ?
יש הגדרות לנושא אני יודע שמכיוון שיש לי כלי הרמוני אולי אני צריך לדעת משהו הרמוני
האם כמו שיש פטרנים קצביים יש גם "בלוז" כלומר אוניברסליות שמתאימה להרמוניה קבועה בעצם יש ראגות אבל זה בנוי על מודוסים
ד.
לא הבנתי מה התכוונת שרשמת בהודעה הראשונה 36 (!) מיתרים סימפטתיים וכן מה הרעיון של הנגינה בסיטר האם תמיד חייב צליל לבקוע או שיש סולול ללא ליווי עצמי
האם הכלי הזה מסוגל לכל ההרמוניות הידועות האם הוא יוצא דופן ..מהבחינה הזאת ?
תודה ( אתה מוזמן להמליץ ליעל אומנים ו לשלוח לי את הפרטים כמו שאמרנו )
תודה באמת לעיניין הת'רד הזה ישר כוח ,הגלעד
פורסם: שבת 08 מרץ,03 21:52
sunjey או סנג'י
האומן נתן הופעה בתל אביב מספר פעמים השבוע
איש מוכשר ונחמד
ליווה אותו מתופף טבלות בשם יציב מבת ים מאוד מוכשר
אני ממליץ לעקוב וללכת להופעות שלו לכל מי שמעונייך בערב של חוויה
שהוא ניגן אז הכל היה חופשי אבל האנרגיה בין הנדנים הייתה מדהימה והם ידעו מה הם עושים ומאוד תיקשרו הייתה גם זמרת ונגן סיטאר
שלמה עוז
וקיראן היא שרה מדהים היא תופיע ביולי בתמונע
למי שמעוניין בחוייה מוזיקלית איכותית אני ממליץ בחום .
פורסם: רביעי 02 אפר',03 00:05
מעניין ביותר.
תוכל אולי לכתוב לנו מספר נושאים של רגות או סולמות? אני מחפש את המנגינה מעבר לסולם.
תודה
Act Compatible
פורסם: שני 29 ספט',03 15:39
כל הכבוד על הסיקור המצויין והמקיף!
תענוג...
עכשיו אני אוסיף משלי,
יש אמן אחד שאני נורא מחבב ששמו Talvin singh והוא אנגלי ממוצא הודי שטס להודו לכמה שנים ללמוד על טבלה ובמקביל הוא למד והתעסק עם תוכנות מוסיקה-
מה שיצא לנו זה די ג'יי עם השפעות הודיות חזקות-
שילוב מדהים של אלקטרוניקה ומוסיקה הודית קלאסית...
Act Compatible
פורסם: שני 17 נוב',03 19:47
זה מה שניקרא TURIST MUSIC SCHOOL
זה טוב למי שעובר שם לכמה שבועות או רק מתחיל ללמוד מהי המוסיקה הזו, או להתאמן על אחד מהכלים.
בגדול, אם תהיה רציני אני מאמין שתזדקק לקצת יותר מזה.
לגבי הסיטאר, מחיר סביר, השאלה מהי איכות הכלי - עדיף לקנות ישירות מניתאי (אחד המייקרים הטובים יותר) נדמה לי שיש גם בית מלאכה בשם שרמה, לא סגור על זה.
לגבי הקייס, נראה לי שמתכוונים לקייס קרטון קשיח ולא למשהו רציני מפיברגלס שאפשר להעלות על קרגו של מטוס.
קייסים קשיחים כאלה ניתן לקנות בחנות של נאוואל (והם לא זולים במיוחד), החנות הזו בכל מקרה מומלצת מאד.
אבל שוב..............כלי נגינה עדיף לקנות ישירות מהמייקר, אחרת יש מצב שאתה קונה משהו דיי מאפן.
אם אתה זקוק לעוד פרטים או מידע, דבר איתי חופשי, אני כאן.
פורסם: שישי 26 מאי,06 00:03
ההסבר מדהים כל הכבוד.
הייתי שמח לשמוע קצת על סולמות ובכלל תאוריה מוסיקלית בסגנון
קצת על משקלים תבניות ריתמיות
אתה יודע טיפים כאלו שיוכלו לשמש אותנו המערביים האשכנזים
תודה