רוב החציבות נגמרו, נשאר לעשות את הפתח הגדול של הסוקט למטה ל PL והדיגיטל, וזה פשוט הרג אותי, בשביל להגיע לצורה האליפטית קדחתי 3 חורים עם מקדח כוס ואחרי זה עם דרמל החלקתי את המעבר בינהם עד שיצא סביר פחות או יותר.
כל החלקים הגיעו סוף סוף.
המפתחות החדשים כבר הורכבו על הצוואר.
החלק הבעייתי בגיטרה הזו חוץ מהחציבות המטורפות זה הטרמולו שכאמור כולל את חיישני הפיאזו באוכפים עצמם..
יש כאמור אפשרות להישאר עם הטרמולו המקורי אבל זה נראה ממש לא טוב על הסטראט והרי החלטתי ללכת על גוון זהב וינטאג' אז הזמנתי כאמור וילקינסון בגימור זהב.
הטרמולו החדש פורק לחתיכות על מנת להרכיב לו את האוכפים עם הפיאזו:
הקלק על התמונה לצפיה בגודל מלא
פתחתי את ההלחמה לבורד של הטרמולו המקורי והפרדתי את חיישני הפיאזו:
לאחר מכן הטרמולו פורק לחתיכות גם כן
ואז הרכבתי את האוכפי פיאזו על הטרמולו החדש:
על פרק היום הלחמת החיישני פיאזו לבורד שלהם אבל לפני זה אני צריך להחליט איך ימוקם הבורד על על הבלוק מתכת של הטרמולו החדש, הרבה מקום בחציבה שבתוכה יושב הטרמולו אין, ולכן צריך לחשוב על זה ולשחק עם זה קצת.
בעיקרון מה שנשאר עכשיו זה הרכבות, אם אני אגמור עם הטרמולו הזה היום, יש מצב שעד הערב הוריאקס החדשה תנגן כבר
אז זהו....שההסבה של הטרמולו הוציאה לי את הנשמה.
אין הרבה מקום בקדח של הטרמולו בגוף היכן שהוא נכנס, והיה צורך להגדיל כל פעם את ההיקף במ"מ לאט לאט על מנת שיהיה מקום לבורד שמוצמד לבלוק ססטיינר של הטרמולו ולפלאג עם הצמה שיוצאת ממנו ומעבירה את הפיאזו פנימה לאלקטרוניקה.
בנוסף גם הייתי מוגבל מאוד במיקום הבורד כי החוט שיוצא מאחד מחיישני הפיאזו היה קצר במיוחד והצלחתי בסוף לתפוס אותו ממש במ"מ הלחמה לבורד.
אבל בסוף העסק נשתל.
תכלס, אני מנסה כבר כשעתיים לסגור את הפיקגארד במקום, כל המרכיבים נמצאים הכל במקום אבל הפיקגארד לא ממש נסגר, יש משהוא שמפריע לו ורואים שבאמצע הוא לא יורד עד הסוף למגע עם העץ.
אז נכון לעכשיו נעזוב את זה.....
נמשיך אולי מאוחר יותר _________________ ==============
למכירה בבזאר
==============
הפיקגארד הסורר נשתל במקום.
במהלך הבדיקות היו קצת האמים אבל הענין נפתר בעזרת קצת הארקות
יש בעיה אחת והיא שאחד מהפיאזו סנסור לא מתפקד כראוי אבל זה שטויות, נזמין אחד ונחליף.
חוץ מזה, היה קריעת תחת, לא ידעתי למה אני ממש נכנס, יותר נכון לא תארתי לעצמי כמה עבודה מחכה לי וכמה התאמות.
ההסבה של הטרמולו לפיאזו וכל הסידורים אחרי זה עם החיווט הרב והעדין, ים עבודה ובמיוחד התאמה מחדש של הקדח לטרמולו, ירקתי דם
רמת הגימור לצערי לא משהוא, היו כמה נקודות שחיפפתי אבל לא נורא כי בוריאקס הבאה זה הולך להיות טוב יותר עם כל הניסיון שצברתי על זו...
כן כן, יש הזמנה לאחת כזו כבר
בסוף זה קרה, קבלו את הכלה החדשה:
הקלק על התמונה לצפיה בגודל מלא _________________ ==============
למכירה בבזאר
==============
צוואר בטעם סירופ מייפל תמיד עושה לי את זה.
יאללה, שב על התחת, הקלט ושלח !
בנתיים יצא לי לבדוק אותה 10 דקות בדיוק, ודרך אוזניות מעאפנות , אני נטול מגבר כרגע לצערי.
יש לי עדין להחליף את אחד מהפיאזו סנסור בגשר אבל זה שטויות.
להקליט אני לא ממש יכול כרגע כי אין לי כרטיס קול אבל זה יקח כמה שבועות עד שיגיע הכוכב החדש.