ציטוט: |
לא יודע מה איתכם, אותי קצת משגע שאין מיידיות כמו בנגינה עם מגבר. לכאורה אם יש דימוי של מגבר+בוקסה+מיקרופון, הוא אמור לתת לי
(בלי שנגעתי בו יותר מדיי... לא הוספתי ריוורב קצר, ועוד ריוורב ארוך, ועוד דיליי, ועוד קומפרסור..... - מקצין כמובן אבל זה הכיוון), סאונד שלפחות קרוב לתחושה של לקחת גיטרה, כבל PL , לחבר ולנגן. מתסכל שזה אפילו לא קרוב לזה! |
3. וכאן כבר שאלה פרקטית יותר -
לי אישית מפריע שכדי להפעיל את פדל הוואה וואה (כשהוא מוגדר ככזה), צריך לבצע עוד פעולה (כלומר לפתוח את האפקט ע"י לחיצה על אחד הFS), אין מצב להגדיר איכשהו שבפריסט מסויים הוואה וואה יופעל ברגע שהפדל נכנס לפעולה בפועל? (מה לעשות התרגלתי לפדל וואה קלאסי - כזה שהכפתור שלו נמצא מתחת לפדל, ומופעל באותה נשימה). |
לא יודע מה איתכם, אותי קצת משגע שאין מיידיות כמו בנגינה עם מגבר. לכאורה אם יש דימוי של מגבר+בוקסה+מיקרופון, הוא אמור לתת לי
(בלי שנגעתי בו יותר מדיי... לא הוספתי ריוורב קצר, ועוד ריוורב ארוך, ועוד דיליי, ועוד קומפרסור..... - מקצין כמובן אבל זה הכיוון), סאונד שלפחות קרוב לתחושה של לקחת גיטרה, כבל PL , לחבר ולנגן. מתסכל שזה אפילו לא קרוב לזה! |
אם למישהו מנוסה כאן עם המכשיר (הPOD, לא הGT..), יש תובנות אחרות, מוזמן לשתף אותי...
(פריסטים טובים לקלין, מתנה לחבר הפורום יתקבלו בברכה ) |
2. לא שזה באמת משנה, כי תכל'ס האזניים קובעות, אבל יש איפשהו רשימה של מה כל אחד משמות המגברים אמורים לדמות? |
All POD HD multi-effect pedals include 22 HD amp models based on* - POD HD500 multi-effect processors include 25 exceptional HD amp models. Ampeg® B-15NF Portaflex® Bogner® Uberschall Divided by 13 JRT 9/15 Dr. Z® Route 66 ENGL® Fireball 100 Fender® Bassman® ("Normal" channel) Fender® Bassman® ("Bright" channel) Fender® Blackface Deluxe Reverb® ("Normal" channel) Fender® Blackface Deluxe Reverb® ("Vibrato" channel) Fender® Twin Reverb® (Normal channel with Bright switch off) Fender® Twin Reverb® ("Vibrato" channel with Bright switch on) Gibson® EH-185 Hiwatt® Custom 100 (DR103) Marshall® JCM-800 (2204) Marshall® JTM-45 MkII ("Bright" channel) Marshall® JTM-45 MkII ("Normal" channel) Marshall® Plexi 1959 Super Lead ("Normal" channel) Marshall® Plexi 1959 Super Lead ("Bright" channel) Mesa/Boogie® Dual Rectifier® Park 75 ("Bright" channel) Park 75 ("Normal" channel) Supro® S6616 Vox® AC-15 Vox® AC-30 (Top Boost) |
3. וכאן כבר שאלה פרקטית יותר -
לי אישית מפריע שכדי להפעיל את פדל הוואה וואה (כשהוא מוגדר ככזה), צריך לבצע עוד פעולה (כלומר לפתוח את האפקט ע"י לחיצה על אחד הFS), אין מצב להגדיר איכשהו שבפריסט מסויים הוואה וואה יופעל ברגע שהפדל נכנס לפעולה בפועל? (מה לעשות התרגלתי לפדל וואה קלאסי - כזה שהכפתור שלו נמצא מתחת לפדל, ומופעל באותה נשימה). |
רציתי לשאול בקשר לhd החדשים , לפני שאני בכלל שוקל להשיג לעצמי אחד , מה ההבדלים בין ה500 ל400 ול300, |
מהקריאה שלי פה גם הבנתי שיש כל מיני עדכונים שאפשר לעדכן את המכשיר, זה נכון רק לגבי ה500 ? כאילו מי שקנה 300 או 400 "נדפק" עם הגרסה הראשונית? |
באמת ששניהם נשמעים טוב בהרבה מההדגמות,
הרמה עלתה באמת עד כדי כך מעידן הPod x3live וה boss gt10 ? |