Expert
פורסם: חמישי 15 מרץ,12 23:21
תודה!
עד כמה שאני יכול להגדיר, זה בעיקר "דוקר" (כרית האצבע). כנראה גם "שורף".
מומחה כף היד מישש ומישש, לחץ ולחץ (זה לא כ??א?ב..) עד ש"עלה" על הנקודה:
הוא הפעיל לחץ על שורש כף יד ימין, ואז היתה תנועה לא רצונית של הזרת כלפי חוץ.
(מה שלא התקיים בבדיקה דומה ביד שמאל).
פורסם: חמישי 15 מרץ,12 23:43
במקביל למסלול ה"רגיל" שחשוב להתמיד איתו (ברור אורתופדי\נוירולוגי וכו'), אני ממליץ שתנסה טיפול בשיטת אלכסנדר - יש מטפל תל אביבי בשם אלי חפץ (חפש בגוגל) שמתמחה בטיפול במוזיקאים עם בעיות כאלה ואחרות.
תרגיש טוב ושיעבור מהר.
Act Compatible
פורסם: שישי 16 מרץ,12 08:44
היה לי בדיוק את מה שאתה מדבר עליו!
רק שלי זה קרה ב3-4 אצבעות + כאבים בגידים ב2 הידיים.
כאבים בצוואר\גב הפכו לחיי שיגרה מבחינתי (סיפור אחר)
הכאבים באצבעות הלכו וחזרו כחצי שנה לפני כן, חשבתי שזה משהו סתמי ולכן לא הלכתי לרופא.
בהתחלה אצבע אחת כאבה לי לאחר מכן 2 ולבסוף כשזה הגיע ל3-4 אצבעות התחילו לי גם כאבים בגידים בידיים.
למעשה כשהלכתי לרופאים יועצים לא המליצו לי על כל הבדיקות שהמליצו לך אבל כל מה שכן הלכתי היו תשובות תקינות לחלוטין. כך שהרופאים לא באמת ידעו מה לעשות איתי.
בהתחלה קיבלתי כדורים, אך האורתופד אמר שאם הכאבים בידיים ימשיכו איאלץ לקבל זריקת סטוראידים (זריקה כואבת שהעדפתי להמנע ממנה)
אני מנגן על פסנתר\אורגן מדי יום כ3-4 שעות במשך יותר מעשור
החלטתי לעשות מעשה ולא לגעת בפסנתר עד להודעה חדשה..זה היה קשה מאוד עבורי אבל לא הייתה לי ברירה גם ככה לא תפקדתי יותר עם הידיים.
(רק לצורך המחשה: עבודה של דקה אחת על העכבר הייתה משביתה אותי לחצי שעה ולפעמים יותר עד שהמקום היה נרגע מהכאב)
כעבור חצי שנה חזרתי לאט ובזהירות לפסנתר כשאני מקפיד כפול פי כמה ממה שהקפדתי לפני כן על יציבות, ישיבה נכונה והנחה עדינה של הידיים על הקלידים
היום אני שנה אחרי ללא כאבים בכלל! בלי תרופות ובלי זריקות
רק מנוחה!
מקווה שתחלים במהרה אני מכיר ומבין את הכאב שאתה חש
רפואה שלמה