אני מניח שזה אתה (greenich)
אחלה סרטון
כמה שאלות ?
יש לך בזמין איזה טור של האולפן?
אמרת שבד"כ אתה מנגן תופים בשירם שאתה מפיק.
מה צורת העבודה שלך למשל בזמן מייקיניג,האם זה ללכת הלוך ושוב לקונטרול או שיש לך איזו שיטה אחרת?
האם יש אפשרות לשמוע תוצאה של הקלטה שנעשתה כך?
תודה ובהצלחה ביוטיוב _________________ ניר לדני
טכנאי הגברה, אולפנים, הקלטות שטח לטלביזיה קולנוע ובקיצור סאונדמן !
בכל אופן, התופים מורכבים עם מיקרופונים כל הזמן
יש לי מקלדת ניידת ומסך ליד התופים,
המיקרפונים והפראמפים מכוונים ומחווטים כל הזמן,
אני משנה דברים קטנים בין הקלטה להקלטה,
אבל סה"כ הסט-אפ נשאר קבוע.
כל מי שמכם רואה את הסרטון
אני אשמח שתעשו לי לייק ב-YOUTUBE
ממכם זה פעולה קטנה
אבל הרבה לייקים עוזרים לסרטון להתקדם. _________________ מפיק מוזיקלי,נגן הופעות ויוצר www.greenich.co.il
אתה מתנסח היטב. הסרטון מצולם היטב, אבל יש לי כמה הצעות לשיפור (כנראה לוידאו הבא):
1. כמעט את כל המידע שהעברת היית יכול להעביר על דף נייר, או בכתבה בבלוג. אתה מדבר למשל על יצירת חלל לתופים, אבל לא (1) משמיע דוגמה ו-(2) מראה כיצד אתה מעלה את הפיידר של ה-Send ולפתע נוספת תחושת חלל. במלים אחרות, אתה לא מנצל את המדיום שעומד לרשותך.
2. לא ברור לי מי קהל היעד של הוידאו. נשמע שאתה פונה ללקוחות פוטנציאליים, אבל אם כן לא ניצלת את הוידאו כדי להרשים את הצופה שהיה רוצה באמת לראות את האולפן ואת תהליך ההפקה עצמו.
3. ארוך מדי! 16 דקות ביוטיוב זה גזר-דין מוות. שקול לפרק את הסרטון לתתי-סרטונים עם כותרות יותר ספציפיות. למשל, ב-11:11 אתה מתחיל לדבר על עלויות. את כל החלק מ-11:11 ועד בערך 15:00 יכולת לשים בסרטון נפרד שכותרתו "כמה עולה להפיק סינגל?".
קודם כל תודה על הפידבק,את חלק מהדברים כבר שמעתי מחברים,
לגבי הדגמות, אני לאט לאט משתכלל עם הקטע הטכני מכיוון שצריך גם להקליט את כל ה"סשן"
המצולם לתוכנה נוספת כי תוכנת ההקלטה נמצאת בשימוש-תכלס כבר עליתי על איך לעשות את זה.
לגבי "כמה עולה להפיק סינגל":
תודה ובהצלחה גם לך _________________ מפיק מוזיקלי,נגן הופעות ויוצר www.greenich.co.il