פורסם: ראשון 17 מרץ,13 18:44
תודה ראובן על התגובה המהירה,
כשאני מחברת את הכרטיס עם RCA למיקסר הוא כבר יהיה מכוייל גם אל המחשב שלי וגם אל הדיג'יי שמנגן את הסט הנוכחי? או שצריך לעשות הפסקה בין סט לסט ולהעביר ערוצים איפשהו?
ודבר שני, אם אני מנגנת מהמחשב + טרקטור, אין לי אפשרות לשימוש בפלטה בכלל? כלומר גם לא מתחברת לשם בשום צורה כלשהי נכון? רק למיקסר
שוב תודה
פורסם: ראשון 17 מרץ,13 21:27
תודה רבה דאק טייפ זה היה יותר פשוט להבנה... אז אין לי מה לעשות עם קונטרולר, רק לחבר את המחשב עם הכרטיס למיקסר ואז להרים את הערוץ שחיברתי אליו... (עם הסצינת טראנס של היום אי אפשר לסמוך על אף אחד שיעשה לי את זה שם חחח)
ונראה לי שאשתמש במקלדת שליטה בתור קונטרולר לטרקטור.. אמרו לי שזה אפשרי.. יותר נוח מאשר להשתמש בעכבר על המסך....
פורסם: ראשון 17 מרץ,13 21:29
דרך אגב אם אני עובדת עם הטרקטור פה במחשב, אין אפשרות לשמוע באוזניות במקביל אם אני מחברת אותם לכרטיס קול? סליחה שוב על הבורות הרגע קיבלתי את התוכנה ולא הצלחתי לעבוד איתה באוזניות
פורסם: שני 18 מרץ,13 00:34
כרטיס הקול שברשותך לא מאפשר עבודת דיג'יי בסיסית.
יש לו רק יציאת סטריאו אחת (היציאות הנוספות משורשרות ולמעשה הן רק חיבורים נוספים לאותה היציאה) כך שאין לך אפשרות לשמוע את הקטע הבא באוזניות.
כך שמכאן והלאה, לא משנה מה תחברי ואיך למיקסר - לא תוכלי לעבוד בצורה נורמלית.
כדי לחבר "פלטה" אל המחשב קיימות שתי אפשרויות:
1. בחיבור ישיר ושליטת מידי - בתנאי שהנגנים במקום הם מדור מתקדם מספיק ומאפשרים זאת.
2. בשליטת טיים-קוד ובמקרה הזה תצטרכי את כרטיס הקול של טרקטור (Traktor Audio 6 או 10) ואת גרסת התוכנה שמאפשרת זאת (traktor scratch pro) בשילוב עם זוג דיסקים לשליטת טיים-קוד.
לא קיימת אפשרות אחרת מאלה שציינתי.
בהצלחה !