ציטוט: |
ההבדל הבולט ביותר שאת הסטרט אפ חייבים לכמת כדי להוכיח תוצאות. ואת השיר לא ניתן לכמת. אם אתה חושב שאתה יכול לכמת שיר, לך על זה. |
אפשר להגיד שאני מדבר מנסיון |
התחום שכן יש מקום לדבר על שיפור, ואולי לכך התכוונת, זה במקום של השיווק. אבל יש כאן את הביצה והתרנגולת, כי נדרש המון כסף לשיווק רציני, שבדרך כלל אין לאמן עצמו. נדמה לי שבעולם הסטארט-אפים הגורם שמשווק הוא בעצם חלק מהשותפות מלכתחילה, דבר שהוא לא כל כך קיים בעולם המוסיקה כיום, כי כיום גם האמרגנים, המנהלים האישיים וכו' לא יקחו שום סיכון וילכו תמיד אל הדבר הקל והבטוח. |
עדי : |
אז יענק'לה, לשאלתך:
הרוק לא מת, רק שעכשיו הוא נכנס למקום שלו ביחד עם ג'אז ועוד כל מיני נישות כאלה, שתמיד יהיה מי שישאר נאמן להם. זה בסדר גמור. ככה זה בחיים. את המיינסטרים קובעות האופנות השונות, כאשר השאר זה מועדונים סגורים של "מביני דבר". ככה זה גם קלאסי, אגב.....נא לא לשכוח. |
שותפויות יש גם במוסיקה, ולא מעט. טייל קצת בחדרי חזרות ותראה בעצמך. |
מוסיקה זה מוצר שיש לו לקוחות. כן טוב, לא טוב, כן איכותי, לא איכותי, אני בכלל לא נכנס לזה. אם זו הפרנסה שלך, האחריות לעשות את המוצר הזה למשהו מוכר היא כולה עליך. אם תשכיל לעשות את השיקולים הנכונים, זה יהיה שם.
אומן מוערך? יש המון כאלה. נו? אז מה? אתה באמת רוצה להגיד לי שזו היתה המטרה שלהם? להיום "מוערכים"? זו צביעות! |
אני מודע לצד הנפשי בעשייה אומנותית, ואתה יודע את זה. העניין הוא, שכל עוד זה הדגש היחידי, אל תתפלא אם יישב מולך קהל אובד עיצות ולא בדיוק יבין מה אתה רוצה ממנו. בשביל שיחה צריך שניים. |
אתה יוצא מנקודת הנחה שמי שלא שם במרכז את הנושא של המכירה, אלא את הענין של לעשות משהו בעל ערך ולקבל עליו את הפידבק ככזה, הוא צבוע, אז במחינתי אתה טועה, לפחות לגבי. כי המטרה העיקרית שלי זה כן לקבל מקום דרך ההערכה, כי אני באמת מאמין בפתגם שאומר "טוב שם טוב משמן טוב", ואם אתה לא מאמין לי אז יש לנו בעייה. כמובן שאשמח גם לתמורה כלכלית מיידית, אך זו לא המטרה העיקרית שלי, כי אני רץ למרחקים ארוכים ומאמין שאני פועל למען מה שבאמת חשוב בסיכומים הסופיים. ואני גם לוקח אחריות על כך ולא חושב ששמעתי אותי פעם מתלונן ומאשים מישהו. אם כבר אחרים מתלוננים בפני למה אני לא עושה כך וכך...אני שלם לגמרי עם מה שאני עושה ומקבל באהבה ובהשלמה את שאני כן מקבל, וממשיך לעשות וליצור ולהוציא אלבומים, ללא תלות במציאות המקשה. |