Expert
פורסם: רביעי 08 ינו',14 11:13
האמת שגם אני מרגיש ככה. אלבום כזה היה צריך לקבל הרבה יותר תהודה בתקשורת, בצורה משמעותית. שידרו את "גיטרה וכינור" (שיר שאני אישית מסוגל לשמוע בלופ....) ואולי עוד אחד-שניים. זהו.
אבל טוב נו....מה כבר אפשר לצפות מהמדיה היום....
מחזיר אותנו לדיון הוצאת הקיטור הבלתי נגמר....
פורסם: רביעי 08 ינו',14 11:45
סרט מקסים ותודה על השיתוף, מישהו יודע אם זה נעשה בהקלטות לייב? עם קליק..
Act Compatible
פורסם: רביעי 08 ינו',14 15:30
הסרטון הזה החזיר אותי לימים הראשונים שהחלתי להעמיק בסאונד. למדתי אצל יואב גרא. יוסי חסון ויעל כרמלי החלו לעבוד בהמון. הם היו עוזרי טכנאי והגניבו אותי לראות מה מתרחש באולפן וכל זה בהתרגשות גדולה. כשביקרתי באולפן לא היו בו כל החברה וכל כך רציתי להיתקל בהם במקרה כביכול. חוץ מזה באותו הזמן ראיתי את החוברות של אקט מוזיקאלי ולא האמנתי שיש משהו כזה בעיברית... האינטרנט בערך נגמל מהחיתולים או אולי הגיע לגן חובה בארצנו. מדהים אותי לראות עד כמה זה נראה מיושן כעת. הנייב הישנה הזו והניומנים הללו. איפה הן הבחורות ההן עם הקוקו והסרעפן(-:
תודה על השיתוף.
פורסם: רביעי 08 ינו',14 22:48
באפריל 1999 ראיינתי את אריק איינשטיין במסגרת עבודת גמר של תלמיד שלי מהתיכון (אבא של התלמיד שלי היה בכיתה של איינשטיין בבית הספר וסידר את המפגש הזה).
קבענו באולפני "המון".
היה יום די הזוי, וכמובן מלא בנוסטלגיה במבט מאוחר.
בכל מקרה, זה היה יום של הקלטות שירה והיה פליבק די מגובש, היה משה לוי בקונטרול, היה שלום חנוך ב-ווקאל בוט הקטן והיה את הקול של איינשטיין שלדעתי אח"כ הוקלט שוב.
הם עבדו על שיר שאני לא יכול לשחזר אבל בטח לא אחד "הלהיטים" כי הייתי זוכר.
אתי (אנטה) הסבירה לי שהם שכרו מראש זמן הקלטה והם עומדים בלוח הזמנים. מכל מקום, כולם נראו די רגועים.
אבל היא אמרה לי שהם היו בחזרות די הרבה זמן מחוץ לאולפן.
בקיצור, Setting די סטנדרטי של הקלטה.
לפחות ביום שבו אני הייתי.
תומך
פורסם: חמישי 09 ינו',14 14:21
בזמן אמת היה לי אותו על קלטת וידאו שאבדה בחולות. ראיתי אותו אינספור פעמים ומאז רק חיפשתי אותו.
תודה
Wavelab 9.5 Pro/Nuendo8.3/Pro tools 12.5