Act Compatible
פורסם: שישי 19 דצמ',14 16:06
הנה לכם דילמה עצמית קריטית לשבת.
[]
פעם לפני 15 שנה קניתי כזה - הייתי בין הראשונים בארץ לרכוש אותו. בתקופה ההיא, כשעולם המידי הממוחשב היה עדיין בחיתוליו הוא נחשב לשיא פלאי הטכנולוגיה. הוא ידע לעשות הכל, להקליט בערוץ על ערוץ על ערוץ (אין סוף ערוצים), אוטומציה מלאה בסליידרים, שפע אפקטים (כולל כרטיס מיוחד שיוצר - ספציפית עבורו - על ידי חברי גלים בישראל), צורב מובנה, ודגימת סאונד ב - 24 ביט.
הכלי הזה היה בין הבודדים אז (בשנת 99) שידע לאפשר לך להפיק דיסק שלך (עד לכדי מאסטר) לבד - אצלך בחדר. אהוד בנאי למשל הקליט אלבום שלם על המקבילה הרולנדית של המכשיר הזה.
ואילו כיום, בעידן שאחרי, הוא סובל מפסורייזיס מתקדם (אבק מצטבר ושאר ליכלוכים), פרקינסון בסליידרים גורמים להם להשתולל ולקפצץ ממקום למקום בכל פעם שהמכשיר נפתח, הצורב צרב את עצמו לדעת עד כדי כאב (וגם אין לו צורב להחלפה - אפילו באיביי.
העדר מוחלט של חיבור USB מותיר אותו בבידוד מוחלט מכל סביבת עבודה טבעית או כל DAW שפוי בדעתו.
במילים אחרות, זאת מכונית סוסיתא שאכלו לה את המנוע, היא עדיין נוסעת בכבישים לפעמים (ובדרך כלל עוצרת את התנועה תוך כדי).
ואני שואל, המתת חסד? כן או לא?
מה דעתכם?
השמיעו את קולכם בסקר שבראש העמוד.
פורסם: שבת 20 דצמ',14 09:20
אני התחלתי את האולפן שלי עם רולנד vs-2480 שהיה אז ספינת הדגל...
אתה מחבר לו מסך, מקלדת ועכבר ועובד עליו כמו על מחשב, כולל עריכות.
הפרהאמפים שלו נשמעו טובים וחמים. והוצאתי תוצאות די טובות.
אפילו היו כרטיסי הרחבה שאיפשרו להריץ פלאגינים : )
הבעיה היחידה שבאמת הוא היה מערכת סגורה.
לפני שמכרתי אותו דאגתי לייצא את כל ה wav בערוצים לדברים שהיו לי חשובים לשמור.
היתה תקופה יפה אבל לא הייתי חוזר לעבוד עליו היום.
פורסם: שבת 20 דצמ',14 17:17
אם יש לזה חיבורי מידי אולי אפשר להשתמש בזה כשלט ל DAW ?
הקלטות ניידות וכו" !
מוכר ?!