תפריט
שלום Anonymous ::: 2024, 08:49
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
מדונות של AKG מבקש חוות דעת
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) › תצורת הדפסה
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » הגברת ותאורת מופעים - PA
  ammihay  
מדונות של AKG מבקש חוות דעת
הודעה פורסם: רביעי 30 ספט',15 11:30   
שלום חברים.
אני מתכנן רכישה של מספר מדונות (קומפלט -משדר/מקלט/מיק') זכור לי התרשמות לטובה בעבר מהמכשירים של akg (בעיקר מבחינת הצליל) אשמח לדעת אם למישהו יש נסיון עם המכשירים שלהם ומה דעתו (סאונד /רגישות לפידבקים/אמינות/ קליטה וכו')
כמו כן אשמח להתייחסות ספציפית לגבי שני דגמים 1) wms 470 (16 ערוצים)עם המיק' 555 2) perception (8 ערוצים) עם המיק' 544
אם מישהו חושב ששווה לבחון יחידות מתוצרת אחרת (אפשר גם בטווח מחיר גבוה יותר) אשמח לשמוע (חשוב לי מאוד צליל מלא ובריא/ טווח דינמי גדול/ רגישות נמוכה לפידבק)
תודה וחג שמח #thumbsup
yotamros
לדעתי שווה לשכול השקעה אחרת
הודעה פורסם: חמישי 17 דצמ',15 21:18   
עם כל הכבוד ל AKG ויש כבוד, מערכות RF שלהם הם לא בדיוק פאר היצירה.
יצא לי לעבוד מספר רב של פעמים עם מערכות אלחוט שלהם וכמעט תמיד התאכזבתי מהתוצאה(בעיקר בעיות קליטה או הפרעות).

המערכת הפופלרית ביותר בשוק ה EW100 G3 של סנהיזר ומסיבה טובה, מערך הקליטה יציב, יחסית ללא עיוות ומאוד נוח ותיפעול.
והעיקר נותנת תמורה טובה(מאוד) לכסף(בעיקר בתחום השקט הנפשי)

מערכת נוספת היא הUHFR של שור, שהיא בלי שום ספק קצה עליון, מבחינת ביצועים(והחביבה על רוב הבמות הגדולת).
אך המחיר שלה בהתאם,
אופציה טובה מאוד וזולה טיפה יותר היא הULX-D של שור גם כן, מערכת שמאוד דומה לUHFR אך עובדת שתצורת תישדורת אחרת(הפוגעת מעט בסאונד).

אופציה נוספת ומפתיעה שכדאי לבדוק היא ה ATW3000 והARW4000 של אודיו-טכניקה. אלו מערכות טובות מאוד בעלות מערך קליטה יציב ותיפעול כללי דיי טוב.
אני חושב שהם האופציה הזולה מבין החבורה.

מבחינת מיק' בגדול אתה יכול לקנות כל מיק'(מדונה או לפל) ולשדך אותו למשדר.
אם ברצונך לחסוך במיק' עצמו, אופציה טובה תיהיה חברה סינית בשם point source אשר נותנת תמורה טוב לכסף.

להופעות ילדים(מופעי סיום וכו') אני עובד כבר כמעט שלוש שנים עם ATW3000 ומיק' של point sourse, ואני מאוד מרוצה.
אין בעיות קליטה, עוצמה וסאונד טובים(יחסית) וכשהולך מיק' לא הולכים לבנק.

להופעות אומן(או תיאטרון אמיתי) אני עובד עם UHRF או EW100 G3
כי אין מה לעשות, בשביל איכות טובה באמת צריך לשלם באמת.

כמו כן לא לשכוח שתמיד אבל תמיד צריך, מגברי אנטנה אנטנות חיצוניות וכבלי BNC ארוכים. אין תחליף לעבודה נכונה והצבה נכונה של האנטנות וניהול RF נכון.

בהצלחה
adamp
הודעה פורסם: חמישי 14 ינו',16 10:15   
MIPRO
תמורה טובה לכסף שאתה משלם שבניגוד לחבריה סנהייזר ושור היא יחסית זולה ולדעתי עולה על ה AKG בכמה רמות
UV
Supporter
הודעה פורסם: חמישי 18 אוג',16 16:49   
תופס טרמפ על השאלה - יש ל-Point source יבואן בארץ?

תודה
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » הגברת ותאורת מופעים - PA

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון