פורסם: שישי 08 ינו',16 22:19
שמעתי את המערכת של HK במספר הזדמניות,
בהופעות אוקסטיות וכנסים.
והיא נשמעת פגז.
אבל לא ניראה לי שיש לה מספיק head room כדי להחזיק מופע רוק או כל מופע חשמלי אחר.
פורסם: שלישי 29 מרץ,16 00:01
חיסרון אחד במידה וזה ה P.A היחיד שלך: אתה לא רוצה לסחוב את כל המערכת כולל סאבים אם אתה רוצה להגביר זמרת וכנר מול קהל של 70 איש.
פורסם: שישי 15 אפר',16 09:48
יצא לי לשמוע גם את ה K ARRAY
וגם את הקנולות של TS
זה נחמד ויפה אבל זה לא שם, זה עדיין לא נותן את העבודה להופעות
זה מתאים אולי להרכבים ממש קטנים ואולמי הרצאות וכאלה..
היתרון זה שהם קלות נוחות לתפעול ואפילו אפשר לחסוך את עניין הכבלים !
פורסם: שבת 18 פבר',17 21:23
אהלן. לאחר מספר נסיונות והשוואות עם קולונות של evox 12, boss ועוד ארסיאפים למינהם לעומת מערכות רגילות, מדובר במערכות נחמדות למוסיקה בקבלת פנים (מ-cd) ולא יותר מזה. המערכות נשמעו סוף הדרך אבל ברגע שקצת דחפתי כלי נגינה בלייב, הלימיטר לא איחר לבוא והמערכות נחנקו - כפי שנאמר. זה לא הייעוד של המערכות ובנוסף למרות שבדקתי מערכות חדשות היו כמה אלמנטים עדינים וקטנטנים שזמזמו להם בתדרים מסויימים (כנראה מקצת עומס יתר). חבל על הכסף. ודבר אחרון מערכת כזאת לא תיתן לך אופציה לעבוד איתה בתור מוניטור אם תצטרך.
פורסם: שישי 24 פבר',17 00:50
יש לי EVOX8 קוצרים מחמאות. צלולים ולא מעיקים. גם במקומות עם אקוסטיקה קשה, דווקא האלמנטים הקטנים מנצחים.
לא מיועדים להחזיק הרכב רוק לטעמי. במופע אקוסטי, אתני, קלאסי - התוצאות בשמיים. גם ריקודים עד 80 איש במקום סגור.
אחד היתרונות של הסט הוא בסאונד וגם ווליום יחסית מאוד אחיד במרחקים שונים. בסוף האולם שומעים היטב, סמוך לרמקולים ממש לא חזק מדי. גם הצבע נשמר יפה במרחקים שונים.
כולנו יודעים שהסאונדמן תמיד אשם בהכל, אבל ניגשו אלי כבר הרבה אורחים באירועים והחמיאו על הסאונד שלא חזק מדי אבל מבינים כל מילה וצליל, אני תולה את זה במערכת הזאת.
מצד שני אם אתם רוצים להרעיד את החזה עם כל בייס דראם ולחורר את עור התוף לצווחות הזמר שבדיוק עסוק במלחמת ווליום עם הגיטריסט - זה לא יתאים...
מעניין איך ה EVOX12.
פורסם: ראשון 09 אפר',17 23:16
כל המערכות ששמעתי עד היום שזה HK RCF TS ואפילו ה K ARRAY של פרוטאץ
כולם אולי נשמעות סבבה אבל להחזיק מופע אולי מופע אקוסטי לא מעבר לזה