ציטוט: |
אנחנו בסה"כ קונים קוטג' אודיופילי, משתמשים בו מקומית להשביע את הרעב |
mixtrim : | ||
DrDataMiner:
הנה עובדה פסיכולוגית משלי אם כבר יוצאים מהנושא. אני אוהב את הקוטג' שלי עם הרבה מלפפונים.. אבל כשהמלפלפונים מבוססי תוכנה אעשה הכל כדי שיהיו חינמיים וכאלה שנשארים ולא "מתאדים" |
Solar P : |
אני מדבר על תהליך הצטמצמות שנובע מעצם ההבנה והלמידה של כל אחד ואחד מה הוא באמת צריך |
אז מה שיקרה זה שתראו מפיקים (בין אם מוסיקה אקוסטית ובין אם מוסיקה אלקטרונית)
שיושבים ליד מצבור אדיר של כלים ממשיים מכל סוג וצורה ועובדים עם אלפית מהציוד במקרה הטוב, או לא עובדים איתו בכלל, במקרה הרע. |
shpitz_yl : | ||
DrDataMiner:
נו, אז בסופו של דבר הם כן מצטמצמים בלית ברירה כי זה בלתי אפשרי להשתמש בהכל. אני חושב שהעניין הוא שאנשים פשוט מכורים לשופינג, קונים רק כדי להרגיש את האנדרופינים, מתלהבים קצת ושוכחים. תרבות השפע מחרפנת אותנו והופכת אותנו לבינונים ומטומטמים. |
אני רוצה הכי גדול, הכי מהר, הכי יפה.
אני רוצה הכל הכי טוב, הכי הרבה. אני רואה את זה מולי, צבעוני, טבעי, על המסך שלי. אני רוצה להיות שם, אני רוצה להיות שם, אני רוצה גם, אני רוצה גם... אבל איפה אני, ואיפה כולם? איפה אני, איפה כל העולם? מה אני יושב כאן סתם, הכל כללי כמו הים, אני רוצה גם, אני רוצה גם, אני רוצה גם, אני רוצה גם... |
נזכרתי בסעיף ג' D: (שאגב איתו אני לא מסכים)
|
תמונה שראיתי.. |
וירץ : |
כבר מזמן הבנתי שהרכישות התדירות של ציוד מוזיקלי הן איזו שהיא פיקסציה של שלב הילדות |
וירץ : |
ממש כמו סמים. |
מה אתה חושב האם יהיה הבדל בסוף בשמיעה באוזניות נגן ה MP3 בין האיורים השונים או שלא?... |