moishroom : | ||
זאת באמת שאלה טובה - מעניין יהיה לדעת אם יהיה הבדל למאזין הממוצע באיכות הסאונד , אם ניתן לו לשמוע 2 מיקסים שונים של אותו שיר שנעשו נניח ע"י אנדרו שפט' רק שהמיקס האחד יהיה בציוד קצה והשני יהיה בציוד ממוצע...(כמובן שאין מציאות של שני מיקסים שהם אותו הדבר כי זה תלוי ביותר מדי משתנים.) אבל באופן היפוטתי נניח שבמציאות מקבילה היה אנדרו שיושב בדיוק על אותו המיקס אם אותו המצב רוח, רק לא עם אותו ציוד. מעניין אם היו הבדלים בין המיקסים ומאיזה בחינות? הכי חשוב האם היה אפשר להרגיש בהבדל באופן שנוכל לומר בוודאות שזה המיקס שנעשה עם הציוד היקר או להפך? |
ציטוט: |
מה אתה חושב האם יהיה הבדל בסוף בשמיעה באוזניות נגן ה MP3 בין האיורים השונים או שלא?...
moishroom : זאת באמת שאלה טובה - מעניין יהיה לדעת אם יהיה הבדל למאזין הממוצע באיכות הסאונד , אם ניתן לו לשמוע 2 מיקסים שונים של אותו שיר שנעשו נניח ע"י אנדרו שפט' רק שהמיקס האחד יהיה בציוד קצה והשני יהיה בציוד ממוצע...(כמובן שאין מציאות של שני מיקסים שהם אותו הדבר כי זה תלוי ביותר מדי משתנים.) אבל באופן היפוטתי נניח שבמציאות מקבילה #smile היה אנדרו שיושב בדיוק על אותו המיקס אם אותו המצב רוח, רק לא עם אותו ציוד. מעניין אם היו הבדלים בין המיקסים ומאיזה בחינות? הכי חשוב האם היה אפשר להרגיש בהבדל באופן שנוכל לומר בוודאות שזה המיקס שנעשה עם הציוד היקר או להפך? |
ציטוט: |
אולי זו אחת הסיבות לתופעה של רכישות נגנים ואוזניות זולות
במקביל לכך שהחומר המוקלט הולך והופך איכותי יותר ויותר |
mixtrim : |
------------------------------------------------------------------
מחווה לDrDataMiner הנה שיר קצר (נכתב ב 2.30 בלילה מתנצל מראש): אני אוהב את הקסם של השקט בדיגיטל אבל גם איוושה חרישית של הטייפ אני אוהב את המיקסום והנורמליזציה ישר על הגל אך מכור לפמפום של קומפרסור "פידבק" אני אוהב את הנוחות של סיכום בתוכנה ושהכל במקום אחד ובכל זאת הייתי מחליף את כל הנוחות במסכם מנורות מיוחד וגם אם מישהו לי ימציא טייפ מנורות מקמפרס בעוז בתוכנה סביר בהחלט שהוא לא יהפוך להיות אצלי מועמד לבחירה ראשונה |