הצטרף: 24 פבר' 10
הודעות: 86
מיקום: ישראל
פורסם: שבת 03 יונ',17 12:09
איך אתם ממליצים להוסיף תופים בסינגל, בלופ מוכן? או דרך מקלדת?
איך אני יכולה להתאים את התופים כמה שיותר בלי להסתבך יותר מידי
משהו יצירתי , שישמע טוב, שיהיה עם מעברים
(עדיף פלאגין בקיובייס או WAVE איכותי בתשלום)
תודה
הצטרף: 24 פבר' 10
הודעות: 86
מיקום: ישראל
פורסם: שבת 03 יונ',17 13:35
מאיפה לקנות את הלופים האיכותיים?
הגרוב איג'יינט כולל מגוון סגנונות בחבילה?צריך רקע בתיפוף? או שהוא מתאים לי את התופים באופן אוטומטי
עוד משהו הוא רושם שצריך USB-eLicenser נוסף? בנוסך לזה שרכשתי עם הקיובייס?
תומך
הצטרף: 09 אוק' 06
הודעות: 705
מיקום: בת ים
פורסם: שבת 03 יונ',17 14:59
יש המון חברות שמציעות חבילות שלמות בפורמטים שונים שמותאמים לכלים ייעודיים כמו גרוב אייג'נט , סטיילס רימיקס וכו .... פשוט לחפש (גוגל למשל) להקשיב לדוגמאות ולהחליט מה מתאים לך .
הגרוב אייגינט כחלק אינטגרלי מקיובייס מגיע עם חבילות בסיסיות וניתן לרכוש מאתר סטיינברג הרחבות נוספות .
אין צורך ברקע מקדים בתיפוף במידה ויש , יתרון .
הגרוב אייגינט מאפשר שימוש בסאונדים בשתי דרכים
Solo hits כשכל "תא" מכיל בתוכו דגימה אחת או שכבה של כמה צלילים שונים באותו תא שמרכיבים צליל אחד . כל תא משוייך לתו שברגע שהתו מנוגן , הצליל יושמע מהגרוב אייגינט . לדוגמה c3 משוייך לתא שמכיל דגימה של סנר וכו. ניתן לערוך כל צליל בנפרד ולנתב ליציאה שונה ערוץ מידי שונה עוצמה ועוד הרבה .
בנוסף קיימת אפשרות לטעון לגרוב patterns שהם למעשה מקצבים שונים שכבר כתובים ומותאמים לחבילת סאונדים ואת יכולה לגרור את המקצב באותו תא ישר לחלון האיריינג' בקיוביים ומיד תוצג תיבת מידי שמכילה את כל הפקודות שמרכיבות את המקצב . את יכולה לערוך ולשנות כל דבר שתרצי . נקודה חשובה , לא כל חבילה מכילה את ה patterns . זה ממש על קצה המזלג ודי בכלליות על גרוב אייגינט. מציע לך לעבור על מדריכים בכדי להפיק ממנו את המקסימום , הוא כלי חזק מאוד כשלומדים לעבוד איתו . יש חבר פורום בשם חגי דוידוף , חפשי סרטונים שלו ביוטיוב , נקודת הפתיחה הטובה ביותר חושב שיש מס סרטונים שמתמקדים בשימוש בגרוב אייג'נט.
באיזו גרסת קיובייס את משתמשת ?