ציטוט: |
שילוב של בינה מלאכותית עם פלגין, מאפשר המרת קול (וכל צליל) לכלי נגינה |
ReuvenM : |
מה גם שאפשר לבקש ממנה להגיב כאן במקומכם (ולציין זאת במענה), או סתם רעיונות לשירים, מהלך אקורדים או כל דבר שדורש לשבור את הראש #sorry |
ומה עשה לנו המחשב.. וגוגל... והסמארטפון ותוכנות ההקלטה והפלגינים #biggrin אמרו גם עליהם שהם יהפכו אותנו לעצלנים. אני רואה שרק התלהבנו והמשכנו הלאה. |
האם השימוש בבינה מלאכותית יגרום לאנשים להיות עצלנים יותר בעבודה?
|
לא בהכרח. השימוש בבינה מלאכותית עשוי להפוך את העבודה של האנשים לפחות מסורתית ויותר אפקטיבית ויעילה, אבל זה לא אומר שהאנשים יהיו עצלנים יותר. במקום זה, הם עשויים להתמקד במשימות יותר מתאימות לכישוריהם ולתרומה היותר חשובה שלהם לעבודה.
כמו כן, השימוש בבינה מלאכותית עשוי להפחית את העומס המנטלי והפיזי של העובדים על משימות מסוימות ובכך לסייע להם להתמקד ולבצע משימות יותר מורכבות וטכניות. כלומר, הם לא יצטרכו לבזבז זמן ומאמצים על משימות פשוטות וחסרות אתגר. בסיכום, השימוש בבינה מלאכותית לא יגרום לאנשים להיות עצלנים יותר בעבודה, אלא יעזור להם להתמקד ולבצע משימות מורכבות יותר ביעילות ובצורה חכמה יותר. |
מעבר לכך, יש לציין כי השימוש בטכנולוגיות חדשות עשוי לעורר יצירתיות וחדשנות במציאת פתרונות חדשים ובשיפור הביצועים בתחומים שונים. לכן, השימוש בבינה מלאכותית לא אמור לגרום לאנשים להיות עצלנים יותר, אלא לעורר אותם לפתור בעיות בצורות חדשות וחדשניות. |
לא רעה הבינה הזו |
shpitz_yl: אני אישית לא אדם שמפחד מטכנולוגיה והעניין של ה-AI דווקא מאוד מסקרן ואפילו מלהיב אותי
אבל אני לא יכול להתעלם מהנזקים העמוקים שהטכנולוגיה העכשווית עושה לנו, אני כבר רואה איך היא מחרפנת אותנו ולדעתי ה-AI תקח את זה לרמות חדשות. אני מאמין שאם אנחנו כחברה לא נשכיל לשים לה גבולות ולחנך את הילדים והנוער וגם את התאגידים ובעלי האינטרסים להשתמש בה בצורה מושכלת אז היא תגרום נזק מאוד מאוד קשה לחברה שלנו. |