תפריט
שלום Anonymous ::: 2024, 01:10
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
Rick Beato על ההשלכות הצפויות של AI
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (195) › תצורת הדפסה
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » הסלון
  וירץ  
Act Compatible
Rick Beato על ההשלכות הצפויות של AI
הודעה פורסם: שלישי 16 מאי,23 11:59   
סרטון מעניין מאוד של ריק ביטו על ההשלכות הצפויות (על פי דעתו) של ה AI על עולם המוזיקה.
השורה התחתונה שלו היא שבסופו של דבר חברות המוזיקה והסטרימינג ייצרו את אמני ה AI שלהם וכך יחסכו את כל ההוצאות הכספיות מכל מה שקשור בזכויות יוצרים וזכויות בעלות...
אבל כנראה שזה לא יהיה הסוף. אני מניח (וזה רק על דעתי-דמיוני)
שכל אחד יוכל לייצר מוזיקה על פי טעמו, או לבחור ממנגנון אוטומטי שייצר זאת עבורו בתשלום זניח..
וזה יהיה סופו של המקצוע ״מוזיקאי״, שבעצם תמיד הרבה חשבו שזה לא מקצוע #smile

Administrator
הודעה פורסם: שלישי 16 מאי,23 13:00   
הסחף הוא מהיר, יותר מכל מהפכה טכנולוגית שהיתה אי פעם, כי זה נוגע לכל התחומים בחיים.
כשהתראתי לפני 4 שנים חשבו שאני הזוי. #smile

כשיתאפשר ויתבשל, תגענה גם החדשות היותר מעודדות. בינתיים רצוי להתמסר וכמה שיותר מהר.

רק דיברת וזה מהאתר, בחינם, ואם אתה טוב לטעמם של אחרים, גם משלמים לך:
נגן מוזיקה אינסופי, בהתאמה אישית
הודעה פורסם: שלישי 16 מאי,23 13:47   
לא ראיתי את הסרטון

ברור שזה נושא מורכב. וגם ברור שזה לא הולך להיעצר. אז פשוט כדאי לקבל את זה.

דווקא מאוד מסקרן אותי באופן אישי לתת לAI ללמוד שירים שלי וליצור עבורי שירים חדשים "שלי".
יש מצב שאלמד על עצמי המון. כמו ללכת לטיפול. כמו להסתכל פעם ראשונה במראה. אבל מראה מסוג אחר, כזו שלא היתה נגישה עד עכשיו.

יכול להיות כלי מעולה שיעודד יצירה.

לא יודע לגבי כסף (:
  וירץ  
Act Compatible
הודעה פורסם: שלישי 16 מאי,23 15:02   
תמיד הייתי בקו הראשון (לפחות בארץ) של שימוש בטכנולוגיות חדשות בתעשיית המוזיקה. הייתי גם בין הראשונים (1994) להקליט למקסס אלבום שלם באולפני הביתי על גבי מערכת דיגיטלית (קיובייס למידי ו session 8 של דיגי דיזיין לאודיו).
גם הפעם, עם ה AI, אני באמת מנסה לחפור בנושא ובודק כל מיני אפליקציות ליצירת מוזיקה, שחלקן יכולות להיות שימושיות לדברים מסויימים אבל לא מערכת שעונה על כל הצרכים ההפקתיים.
מה שקשה לי עכשיו, שבגילי המתקדם כבר די עייפתי מהתהליך ה״רגיל״ של יצירה והקלטה, שכרוך בהרבה עבודות ״אפורות״ ו״שחורות״ שמתישות ומעייפות. אני מרגיש שאני ממש זקוק למשהו שיתאים ליכולותיי האמנותיות והמוזיקליות, גם יקצר תהליכים, גם יוכל בעצמו להציע אפשרויות, ולתת השראה.
ומצד שני הדבר הזה שאני מחפש, כנראה שעוד לא נוצר, אולי כי קהל היעד לכך, הוא לאו דווקא מוזיקאים ויוצרים מיקצועיים. רוב הכלים שאני רואה הם אטרקטיבים יותר לכאלו שהם לא ממש מוזיקאים, אבל זקוקים לפתרון של יצירת מוזיקה במהירות ובקלות וללא צורך בתשלום זכויות יוצרים, והם הרוב.
זה שזה כל קרוב, כמעט בהישג יד גם מעורר תיקווה, אבל גם ״מחליש״ את המוטיבציה לעבוד בדרך ״הרגילה״.
חזיונות האימה בהקשר להשלכות פחות רלוונטיות לגבי, כי ממילא אני כבר ״אזרח וותיק״, וכיום אני עוסק במוזיקה כמעט אך ורק במה שבא לי, וזה ליצור ולהקליט מוזיקה שלי ולהופיע..
תומך
הודעה פורסם: שלישי 16 מאי,23 22:28   
בעקבות הנכתב ש "זה הסוף.." ושרצוי "להתמסר" אז רגע לפני
אם להתפלסף קצת אני חושב שכל "מהפכה טכנולוגית משנה חיים", מכילה שני צדדים שונים.

א. ההישגים בשטח, החלק הטכני, מה שבאמת יש! בלי דמיונות וניפוח בלי הבטחות לעתיד..
רק ממש היתרונות, החסרונות, השינויים שהוא יוצר הנוחות והקשיים שהוא גורם באמת!
וכול זה בין בתחום שבו הוא פועל/עבורו הומצא, ובין בנושאים שנולדים ממנו, כמו חוקים-
זכויות יוצרים, שינויים חברתיים, חומרים רגישים, הגדרות ושפה, ועד שאלות אתיות ומוסריות.

ב. ה"חלום והחזון" של הממציא/חוקרי התחום/הפילוסופים/חברות ותאגידים/בעלי אינטרס..
ושל המשתמשים המשולהבים/אנשי הפיק ניוז/פובליצסטים/בלוגרים/יוטיוברים..
מכורי המדע הבדיוני לסוגיו/אנשי הקונספירציות/השלם את החסר.. (בעזרת Ai)

החלק הזה מתוגבר שנים על סטרואידים בסיוע עולם המדיה והקולנוע, ששם המקום בו
חלום ו"מציאות" נפגשים, הכול אפשר ליצר על המסך וכל מציאות הזויה הופכת לדבר הבא

אל דאגה ידידיי, עברנו את זה אז וכך יהיה הלאה, לפני כמה עשורים "חזו" שהמהפכה הממוחשבת
תמחוק את רוב המקצועות, והנה היא יצרה מאות מקצועות חדשים, אל חשש.

ועוד נקודה קטנה: כמעט בכל תחום יש נקודת טאבו ושם העולם עוצר, ושום מהפכה לא תהפוך אותה
לדוגמה גם אם Ai תטעה פחות משופט בשר ודם, לעולם לא יתנו לה להחליט על הוצאת אדם להורג
#think
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: רביעי 17 מאי,23 13:16   
יש אמרה מוכרת ובדוקה:
״כלי חדש לא גורם לאנשים להיות מובטלים, אלא גורם לאנשים שמסרבים להשתמש בכלי להיות מובטלים״
הודעה פורסם: רביעי 17 מאי,23 13:47   
נראה בעיניי שזה תלוי מאוד במשתמש וקהל היעד שלו
במיקרים מסוימים תמיד תהיה תנועת התנגדות, ההתנגדות אינה ל "קידמה" אלא ל"כפיה" וביטול הרצון העצמי
כפיה מתבטאת באמצעים ישירים כמו "חייבים לתת למדינה את טביעת האצבע עבור תעודת הזהות"
והן באיומים על איבוד הפרנסה/חרם חברתי/ניתוק מציויליזציה או כל מה שתאגיד/מדינה/וכו' מעוניינת בו

זה לא חדש #pardon
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » הסלון

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון