אשמח להמלצות על הגברה קומפקטית לחדר. עדיפות לפיתרון דיגיטלי, כלומר כזה שניתן בקלות לחבר למחשב. איכות הסאונד, ככל שהיא חשובה, הינה משנית שכן אין לי ספק שפתרונות כאלו באים על חשבון האיכות. "איכות סאונד" זהו מן הסתם מונח סובייקטיבי ויחסי, במקרה שלי ההשוואה היא למגבר המנורות הישן שלי - Peavey Classic 30.
אין לי צורך בפתרון יוקרתי, המטרה היא להתאים את הציוד לצרכים העכשויים - פחות שטח, פחות ווליום, וכו'. אני ככל הנראה עוד מקרה קלאסי של חובב גיטרות שהתבגר לפני 20 שנים חלמתי להיות נגן מקצועי שקורע את הבמות בלילה, היום אני שכיר בהייטק שמפזר את הילדים בגנים בבוקר
אני עדיין מנגן כמעט כל יום, אך איו לי עוד צורך בכל כך הרבה ציוד. גם ה"טהרנות" שהייתה לי בנוגע לציוד - אפקטים אנלוגיים בלבד, מגברי מנורות כו' - התחלפה בגישה פרקטית יותר. ברוב הזמן אני מנגן על החשמלית ללא כל הגברה לכן כל פיתרון שמאפשר חיבור אוזניות בקלות - אזניות Bose QC רגילות ולא אוזניות אולפן מיוחדות - יהיה אידאלי.
אם הכוונה להשתמש במחשב לצורף העשרה/הקלטה של הגיטרה ומשם להשמיע ברמקולים/אוזניות, נדרש כרטיס קול שיאפשר הגבר פתיחה לאות הגיטרה החלש (פרה-אמפ) ומעבר אות במינימום שיהוי כדי לא להפריע בנגינה, ומשם לכל רמקול שתמצא לנכון, רצוי כזה שיאפשר האזנה לגיטרה במלא התדרים שלה, כולל אפקטים, ועדיין בווליום נמוך.
לגיטרה יש עוצמות משתנות דינמית וטווח תדרים רחב, כך שהרמקול חייב להיות באיכות של מוניטור אולפני עמיד, גם אם הוא קטן, לא יקר ולא עוצמתי. _________________ Facebook של אקט ::: חפש לפני שתשאל ::: התקנון! ::: אינדקס ::: האינפו