Expert
פורסם: שלישי 06 פבר',24 09:11
בנוסף למה שראובן כתב בידקי עם כבל XLR אחר ובידקי את המיקרופון במקום אחר (אולפן או חנות) בסביבה שקטה ובסבלנות, קחי איתך גם את הכרטיס והלפטופ.
אם התקלה במיקרופון ניתן בד"כ לתקן אותו.
פורסם: רביעי 07 פבר',24 15:02
טוב קיבלתי גישה לקונדנסר חלופי. בדקתי את שניהם בזמן סמוך אחד לשני, היו לי פצאקים די תדירים עם המקרופון שלי ולא עם החלופי אז מניחה שאקנה מקרופון חדש.
פורסם: רביעי 21 פבר',24 04:54
טוב זמן מה אני נהנית מהקונדנסר החדש שקניתי rode k2 חושבת שאכן הבעיה הייתה המקרופון ורוב הזמן הכל סבבה אבל הלילה במקרה היו כמה דקות רצופות של פופים כמו מכונת ירייה בקצבים עולים ויורדים במקרופון החדש ואז זה הפסיק... כמה דקות אחר כך חזר לקצת והפסיק... דקה אחר כך חזר שוב לכמה דקות ואז הפסיק... בינתיים מאז זה לא חוזר. לאורך הזמן הזה מהר שלפתי את המקרופון הישן ועברתי מהר בין שניהם והוא לא יצר את אותם פופים, הוא יצר פופ פה ושם אבל לא ברצף.
היה לילה אחד לפני שקניתי את המקרופון החדש שגם הישן עשה את זה, אבל במקרה הזה דווקא לא עשה את זה. רוב הזמן הפופים שלי עם המקרופון הישן הם פעם בכמה דקות אחד או שניים. את התופעה הזו אין לי עם החדש בינתיים.
לא יודעת, משהו פה בדירה עדיין לא משהו ולא מצליחה למצוא מה. החשמלאי לא מצא פה כלום. לא יודעת מה נסגר.