planet-noise : |
[color=#00ff00]OK, אז הPitch כוון, גם ה-Stop, ואפשר לסגור את הפטיפון. א ב ל... :yuck:
ישנה בעייה נוספת - אני בטוח שחלק ממכם נתקלו בתופעה שמזיזים את הפיץ', בואו נאמר לכיוון השלילי. הפצלחת במקום להתחיל להאט, מאיצה מעט. טיפה בהמשך, הצלחת מיצבת על 0, ורק מאותה נקודה והלאה היא תתחיל להאט. הסיבה היא שהסלייד במצב 0, תמיד ננעל על 0, אבל ברגע שמזיזים אותו, יוצאים ממצב הנעילה. ה-0 של הסלייד לא תמיד במקומו - במרכז הסלייד. כדי לתקן ת'בעייה, צריך הרבה סבלנות: 1. לפרק את החלק האחורי של הפטיפון (29 ברגים אם אני לא טועה). * זהירות על הקבלים!!!!! 2. על הסלייד עצמו (מהצד הפנימי) יש אה... נכון - פוטנציומטר נוסף, שאיתו ממרכזים את ה-0 על הסלייד. יש לסובב אותו ביתר עדינות כי כל חלקיק מעלה, משנה בהרבה את המקום. 3. אני חושב שקיימת דרך כלשהי לכוון את זה במדויקף בעזרת מכשיר כלשהו, אבל אפשר להסתדר לבד: פשוט להפוך את הפטיפון בחזרה (יש להעמיד אותו ישר על משהו במקום הרגליות שהוסרו), לשים את הצלחת, להפעיל ולשחק עם הפיץ', בכל פעם שנעשה השינוי הכי קטן - עד שמגיעים לתוצאה הרצוייה. כמו שאמרתי - צריך הרבה סבלנות. ![]() לאחר שהשכלתם, אני מקווה שחסכתי לכם כמה שקלים. שיהיה בהצלחה! |
ציטוט: |
אם יש לך בבית במקרה טכניקס לניסויים , תתאמן עליו , תפרק אותו ובמקרה הכי גרוע תשתמש בו לחלקים |
ציטוט: |
לשחק עד שתגיע לתוצאה זה פשוט ייאוש |