אני לא בטוח שזה הפתרון הנכון מבחינת סאונד, אבל אני מניח שאת מחפשת פתרון פרקטי.
אז אני השתמשי במגבר 25 וואט וזה הספיק. כמובן שאת צריכה לקחת בחשבון שזה לא הפתרון "הנכון" מבחינת סאונד כי זה מגבר שמותאם לכלי אחר, גיטרה. אבל גם בתור מגבר קלידים לאירוע קטן הוא מספק.
לפי מיטב ידיעתי יש דבר כזה, אבל אני לא זוכר דגמים ספציפיים. אני זוכר שבמרום היו כל מיני דגמים של מגברים כאלה (אני מניח שיש להם משהו של חברת Laney, שהיא חברה לא רעה בכלל ולא יקרה בטירוף). _________________ No, we are not the children of the revolution
כמובן שיש מגברי קלידים,
יום אחד הלכתי מכות עם מגבר קלידים של peavy(עד היום אני מנסה להבין מה הלך שם).
אני לא מבין אבל למה?
למה ללכת על מגבר לקלידים במקום על חיבור ישיר למערכת ההגברה?
זה כאילו לבחור מראש שהסאונד שלך יהיה מחורבן. _________________ Hackintosh i7 9700k 32giga Mojave
Macbook Pro UB (mid2012) OSX 10.8.2
Lynx Aurora Mark1
Wavelab 9.5 Pro/Nuendo8.3/Pro tools 12.5
מגבר יד שניה אפשר לחפש בבזאר של אקט, או בחנויות יד שניה שונות ברחבי הארץ.
אני לא חושב שאפשר להגדיר את המגברים המדוברים בתור "מגברי קלידים", כי בדר"כ קלידים מוציאים הרבה סוגים שונים של צלילים - פסנתר, תופים, בס, סינטים למיניהם, כלי מיתר וכו'. מדובר כאן פשוט, למיטב הבנתי, על מגברים שמחוברים ישירות לרמקולים, בדומה למוניטורים אולפניים אקטיביים, רק שמיועדים להופעה. גם אם בחנות קוראים לזה "מגבר קלידים", אל תטעי: אפשר להשיג את אותה תוצאה גם ע"י חיבור הקלידים למיקסר, משם למגבר חיצוני ולרמקולים רגילים של PA. (ושמישהו יתקן אותי אם אני טועה)
לא סתם הוציאו מגבר קלידים, והלינקים מעלה מובילים לדוגמאות ספציפיות.
מדובר לרוב במופעי יחיד או הרקדה, וההתאמה מבחינת אפשרויות המגבר ויכולת ההיגב שלו.
בתחום יד שניה אפשר למצוא תחת ציוד להגברה והרקדה בלוח המוזכר מעלה.